Jade drugie tyle co farbki dajmy na to farbki 40 + wysylka 40 ... :(
a chciało by się więcej kolorków to znowu cięższe i wysyłka droższa, nie znalazłam sklepu gdzie była by wysyłka jak już to też kosztowna :D
Printable View
Jade drugie tyle co farbki dajmy na to farbki 40 + wysylka 40 ... :(
a chciało by się więcej kolorków to znowu cięższe i wysyłka droższa, nie znalazłam sklepu gdzie była by wysyłka jak już to też kosztowna :D
Kolejne swieczki ,filizanka i kieliszek dla kolezanki na urodziny:) Natalko Twoje ulubione Lilie:)
Jade ale cuda :) Wszystkie piekne :)
piekne Jade, bez wjątku, no tak sprawdzalysmy z plusiem te przesylke:(
W innym wypadku pewnie juz bysmy je mialy:(
a przeszlo mi przez mysl, ze jak bedziesz w Polsce to moze bys przywiozla i przesłała ale zarzucilam ten pomysl, bo ty samolotem i ograniczona ilosc bagazu, wiec absolutnie nie, a to ciezkie cholerstwo
jade piekne kwiaty :love:
Jade te bratki normalnie :woot: piękne!!
Ja tez kocham moje FolkArt farby i nie zamienie na zadne inne jedynie do cieniutkich lini czy kreseczek lubie sobie sama rozcieczyc czarna i biala farbke z Amsterdam.
Dziekuje Kochane jest mi bardzo milo ze podobaja sie wam moje prace:*:*:*Kurko kochana tez myslalam o tym zeby wam pomoc,lece samolotem ale tylko na tydzien i biore tylko bagaz podreczny wiec do 10kg i watpe czy by mnie z tym poscili na poklad bo sa ograniczenia.No ale gdyby sie ktoras z was wybrala na urlop do mnie to wtedy mozna bylo by pomyslec.Sorki za offtopa:*
plushak sliczna bizu :D
Jade lilie sa cuudne :) a na swieczkach tez zwykłymi akrylowymi malujesz bo kupiłam jedna i spróbuje cos namaziac
a ja takie ostatnio na zamówienie zmalowałam
http://www.voila.pl/438/pd324/index.php?get=1&f=1
---------- Dodano o godzinie 14:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:37 ----------
dzikakura, plushak wysyłki z anglii sa taniutkie - tansze niz nasze
i łatwiej bedzie jak Jade wam kupi i sama wysle w swoim zakresie bo oni na ebay bardzo zdzieraja ;) ja sporo w taki sposób kupuje ;)
Tak kochana maluje akrylowymi ale czytalam ze jeszcze lepsze i trwalsze sa te do porcelany i szkla.
plushak, zolzella - bardzo ładna biżu :D wspaniałe kolorki :)
to ja też się pochwalę:D, moje pierwsze strołki:D
http://1.bp.blogspot.com/-5FpQoXdam7...400/Green2.jpghttp://3.bp.blogspot.com/-tfHvEMiga2...400/Green1.jpg
sliczne:)a ten zielony kolorek...miodzio!!!
zołzella wow!! ale rewelacyjne te kwiatuchy!! normalnie kolejny strołkowy miszczunio :D
Piekne kwiatki, kolorek bardzo wiosenny
Moje swieczuchy gotowe na sobotnie Craft Party:)
Ah... :love: Uwielbiam Cie Asia za te swieczki, ktore malujesz :P :)
Jade piekne te Twoje swieczunie :love:
Rudziu bardzo Ci dziekuje:* i Tobie Sylwio :*(mam nadzieje ze znajda sie klientki na nie)
Jade cos pieknego sa przesliczne!!!:ok:
taka moja proba malowania..
Dziewczyny gratujuję talentu. Jesteście przezdolne.
to ja Wam pokażę owoce mojej choroby ;p chciałam poćwiczyć na kartce, g... wychodziło, i w efekcie powstało to :D
śliczne :) ten drugi bardzo mi się podoba
A mi te dwa ostatnie,sliczne!!!