zakupy fajne ale powiem szczerze ze irytuje mnie ta dziewczyna ze zdjec strasznie....;) mam juz tak ze jak widze aukcje z nia to ja omijam....;)
Printable View
hyhy, mnie tak samo, jest tak mocno wstrętnie i nienaturalnie zmalowana że szok, niedobrze mi :torba: ciuchy fajne, ale ta modelka to (delikatnie mówiąc) straszna porażka
Zakupy bardzo mi sie podobaja szczegolnie suknałki :)
weronisia-ciuszki super:)
:)
Podaje link
NEW Bluzka tunika w paski na jedno ramie NEW (1436641537) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
MUSZKIETERKI OFICERKI ITALIA DESIGN ROZ: OD 36-42 (1440307937) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a sukienki były z licytacji i nie moge ich znaleźć, po komentarzu usunełam w moiego allegro... :placz:
PS. A co do tej babki to ciekawi mnie ile ma lattttt.... :P
Ten pasiak jest rewelacyjny:slina:.
ja kupiłam spodnie:)
http://img15.allegroimg.pl/photos/or.../30/1463803093
hyhy, na szafie? :D świetne! ;)
Milenka jak ty piszesz, że kupiłaś spodnie to ja juz wiem że będą mi się podobać, świetne są!
hehe nie no tym razem w sklepie nie na szafie:)
milena super sa spodnie!
Miło mi że wam się podobają:)
no to wstawię jeszcze jedne nowe:) Obydwie pary Stradivarius (69zl:wow:)
Milenka, z wyprzedaży, czy już nowa kolekcja? :)
Nowa kolekcja
dziękuję za link:]
milenka_olsztyn świetne spodnie :)
a do mnie dotarły już leginsy i sweterek i jestem bardzo z nich zadowolona :) polecam, gdyby ktoś się zastanawiał nad nimi
milenka_olsztynSpodnie sa rewelacyjne:love:
Ja kupiłam sobie ostatnio dwie koszule biała i w kratke ,do tego pasek z kwiatem i beżowe spodnie oraz półbuty na wiosnę:)
Koszula w krate super !!! :)
Edit, świetne koszule, super spodnie i rewelacyjny pasek!! A wszystko w moich kolorach :D uwielbiam wszelkie brązy, karmele i ciepłe odcienie piasku,mmm.. :love:
Edit spodnie swietne:)
Ja się zakochałam w torebkach z river island... tylko czy muszą być takie drogie?? (na allegro średnio 260zł)
Torebusie piękne, ale cena to lekka przesada.
milenka_olsztyn -śliczne torebki :wow: , znam ten ból bo ja jestem maniaczka jesli chodzi o torebki , nawet mizensy ostatnio tak podrożały , wszystko drożeje tylko pazury nie