Ja duzo kupuje butów Lasockiego ,ale muszę stwierdzic ze ich jakośc sie popsuła jak dla mnie :/:
Printable View
Ja duzo kupuje butów Lasockiego ,ale muszę stwierdzic ze ich jakośc sie popsuła jak dla mnie :/:
to ja też wrzucę moje :
czerwona tunika i czarne bolerko ze srebrną nitką z orsaya
klawiatura (w komplecie z myszką) , bo starą zalałam kawą :gafa:
Cieplutka bluza z kotem - przyda się do pracy :P
I piżamka z długim rękawem na wyjazd
Załącznik 60398Załącznik 60397Załącznik 60396
Załącznik 60392Załącznik 60393Załącznik 60395
katerina15 jaka bluza ucieszna !! ^_^
Germana co to za kolorki Impressio? :)
Ja wczoraj byłam w CCC i wydaje mi się że popsuła się ich kolekcja w sensie "podobania mi się". Fasony moim zdaniem beznadzieja. Wogóle od jakiegoś czasu przerzuciłam się na deichmann.
blue to violet i purple to pink już obfociłam dokładnie jak się zmienia tylko muszę obrobić a teraz męczę prezentacje na wykłady na jutro więc wrzucę może jutro chyba że ją skończę o jakiejś rozsądnej porze :huh:
ja mam z CCC botki skórzane kupione 4 lata temu i nadal są świetne , a teraz to nie wiem jak z jakością ? co do podobania się to mogłabym pół sklepu wykupić :P czekam na jakiś rabat , mam kartę rabatową CCC ale chyba nie ma na nią żadnej zniżki teraz
Ja też sie czaje w tym roku na kozaki w CCC jest kilka fajnych modeli ale mam problem ,bo nie wiem ,które wybrać :D
ja buty kupić musiałam dosyć niskie ze względu na mój brzuch...
Moje zakupy dla malej :)
Milenka widze, ze wszystko juz gotowe:) Linomag jest rewelacyjny! A w szpitalu prawdopodobnie dostaniesz jeszcze kilka paczuszek dla Coreczki, z takimi roznymi probkami kremow, zeli do mycia itp.
A tu moje drugie buty:)
milenka_olsztyn świetne zakupy :) ja całą ciąże coś kupowałam nie mogłam się oprzeć ;) Mi więcej radości sprawiało zakupy dla dziecka niż dla siebie, no i dalej tak jest ;) Betissa ile dałas za buty?? Zakochana jestem w nich sa przesliczne !!
A ja wczoraj kupiłam buty w centrum chińskim ;) Dałam 32 złote hehe mam nadzieje że przetrwają jesień :D Ale musze isc z reklamacja ;( wczoraj chodzilam w nich po deszczu i wyszly takie plamy biale ;(
Co tu sie dzieje w tym temacie !! Wszystkie cos kupują ;) :D
To chyba przez tą pogodę ;) Żeby deprecha nas nie dopadła zucamy sie w wir zakupow :D
Za butki dalam 110zl z przesylka, kupilam na allegro.
Ja tez kupilam cos ale nie buty jak polowa forum :P
Do kuchni kilka rzeczy i dzis tusz do rzes z Avon'u > Super Shock, moj ulubiony :)
Moje mini zakupy ;-)
Ja bym sie bałam zamowić buty na allegro, ale może kiedyś się skusze ;)
wstawila do katalogu hybryd ;)
ja robiłam dziś ostatnie zakupy do gabinetu , świeczniki , zapachowe świeczki, kocyk polarowy ciemny fiolet, śmietnik też fiolecik itd... ale nie obeszło się bez storczyka aż prosił abym go wzieła ze sobą :skacze:
wypatrzyłam 3 kremy do rak z joanny kokosowy czekoladowy i waniliowy uwielbiam takie ciężkie zapach na jesień i zimę ale kokosu nie brałam bo już mam z SF. no i przyszły już ostatnie lakiery z china glaze.
jutro już jadę się urządzać tylko na biurko czekam;(
---------- Dodano o godzinie 17:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:52 ----------
nie wiem czemu zdjęcia nie wskoczyły a wiec teraz mam nadzieje sie uda:D
;)
używamy opcji edytuj ;)
o taki miły prezent A2 od klientki dostałam malowałyśmy ją z moją Madzią na ślub:] i skromne zakupy
świetny ten prezencik :) ale pomysłowe klientki :) superoo:D
Ewelinko ale piękny prezent dostałyście :ok: :)
Pozdrawiam Magdę :D i Ciebie również. Miło Was zobaczyć "na zdjęciu" hihihi
Moje ostatnie:D buciki, figurki ogrodowe, oraz lampka solarna.
zdjęcie bucików ze strony Katalog: Ona / Lasocki / 301821
Kath super te figurki.. sto razy lepsze od sarenek i krasnali:)
Moje zakupy dziś przyszły pocztą
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC07923.jpg
co to za cudenka kupiłas?
Po lewej lakier Hologramowy z bazą, po prawej dwie hybrydy GELeration ( w zestawie z lakierem w identycznym kolorze) szpilki do tipsów i kolejne wzorniki;-x Z tylu nowy pochłaniacz kupiony niechcąco na allegro:D
A co to za produkty, nieznane
Choco - piękny ten pochłaniacz w bieli :ok: super pomysł na biały, nie będzie na nim tak pyłu widać :P
mnie też pochłaniacz wpadł w oko:D ja nie znam drugiej takiej osoby, która robi taaakie pazurkowe zakupy:love: jak Choco:P
jestem maniaczką torebek i butów więc ostatni zakup wiąże się własnie z tymi rzeczami- czas na jesień więc ..botki na grubszej szpilce i niskie kozaczki no i 2 torebeczki bo z jedną to tak nie do pary:)A jeśli chodzi o pazurki to kilka dni temu zaopatrzyłam sie w polimery z Mistero Milano, pracowałam na nich w ubiegły weekend na warsztatach na których "szkoliłam" moje lachony:D (pozdrawiam Ilonę, Agę i Jagienkę) pod samiuśkimi Tatrami przez 2 dni:)
Moja mała paczka z alle ;-)
Koniec zakupów w tym miesiącu spłukałam się na wesele :(
ale 3 kiecki kupiłam i buty :P jeszcze torebki brak fak ..
Lakier termiczny nr 20 tym razem kolorem o wiele lepszy :D wrzucę foty do odpowiedniego tematu:))
Moja paczucha z DR
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC07948.jpg
Dzisiejsze drobiazgi
kolczyki ab dla mnie, reszta biżu dla koleżanki
Evelyn - biżuteria suuuuuper :ok: a na gazetkę już się doczekać nie mogę :P
A to moje ostatnie zakupy Indigo próbki i żel gliter czerwony, hybryda Harmony Espresso kolor piękny wstawię wzornik w katalogu hybryd, hybrydy INS niestety nie opisane, jedną dostałam 15 ml :) i drobne zakupy doberkowe
choco gdzie dorwałaś te szpilki? :kwiatek:
edit: już wiem :d
W jakimś sklepiku ze ślubnymi pierdołami.
Moje dzisiejsze pierdołki
Załącznik 60598Załącznik 60599