Ja troszkę ogarnęłam chatę i teraz siedzę przy moim ulubionym soku z buraków i czytam co tam w necie...
Printable View
Ja troszkę ogarnęłam chatę i teraz siedzę przy moim ulubionym soku z buraków i czytam co tam w necie...
Plac zabaw z synem już zaliczyłam, wróciłam do domku, nakarmiłam i teraz brzdąc śpi, a ja czytam forum. Nie ukrywam tematów jest wiele, pytań chyba jeszcze więcej, i tak szukam odpowiedzi. Ale i tak ciężko mi się tu połapać :D
pije kawe z bita śmietana, oglądam na TLC " jestem w ciąży i..." :)
Potem będę ćwiczyć szpice na palcu do ćwiczeń i troche strołki :)
siedzę na necie w oczekiwaniu na klientkę ,która się tradycyjnie spóźnia :/
Pichce w kuchni, robie pieczone zeberka z kapusta kiszona :)
Ja siedze teraz z moim maluchem i się bawimy jego ulubioną biedronką;) haha a w międzyczasie podpatruję na telewizor;)
Szukam prezentu dla mojej kobiety i trafiłem na wasze forum :)
A JA UMIERAM, mam zgagę po wczorajszej imprezie zakrapianej :((
No i oczywiście szukam w necie czegoś do brwi. 1grudnia mam szkolenie z Regulacji i Henny, i tak już patrzę co może mi się przydać.
Ja się na zakupy wybieram :-)
a potem błogie labowanie :D
a ja w pracy :) od 10 do 22 :)
Ja od godzinki na nogach ,bo moje dziecko zdecydowalo ,ze juz nie spimy . :D
Teskni mi sie troszke juz do pracy !!
Ja swojego młodszego właśnie wydelegowałam do przedszkola.Teraz pije kawkę hmmm palę papieroska i na 11 jadę do pracy
A ja dzis mam wolne i wlasnie probuje sie dobudzic.
Jem kanapkę z dżemem morelowym i popijam kakao. Zaraz będę karmić Marcela.
staram się ogarnąć żeby pójść na uczelnię.. ;)
szybki look na forum i zaraz nauka ;)
Ja słucham Fort Minor - Remember The Name :)
Wróciłam z zakupków - byłam po prezencik urodzinowy dla kumpeli. Teraz poszpieguję forum, a potem trzeba by się wziąć do pracy :P
a ja w pracy :) do 10 do 22 ;) jak zwykle :P
A ja właśnie jem świeżą marchewke :]
A ja pije kawe i powoli zbieram sie na impreze :D
oglądam serial i słucham szumu wiatru za oknem :P
a ja sie ciesze straszecznie:skacze: ,bo w piatek bedzie moj tatko ....az na miesiac :D
ja z kolei koncze pisac moja prace licencjacka :(
Nanami trzymam kciuki :) Jedną pracę dyplomową mam za sobą, więc wiem co przechodzisz ;)
A ja zrobiłam sobie przerwę w pracy i zwiedzam forum :P Jeszcze jakieś 2 godzinki i pójdę spać :D