Barbara prześliczny ten frencz :ok:
Printable View
Barbara prześliczny ten frencz :ok:
Renatka śliczne pazurki:D.
Kurko poradziłaś sobie znakomicie:*.
Basiu prześliczne te pazureczki:).
Basiu bardzo ładne pazuraski :)
Basiu śliczne są, co Ty chcesz babeczko Barbareczko :)
Black & White
Załącznik 36026Załącznik 36027
Jula fajowe te pazurki :)
ja tez kiedys chcialam zrobic takie podwojne ale nie wyobrazam sobe robic dwa razy usmiechu :P
Kochaniutkie, a jak się maluje, takie różyczki jak na tym zdjęciu ??? Są śliczne, a ja nie wiem czy to naklejka czy co?
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...lubne-376.html :kwiatek::love:
Chodzi o zdjęcie Julci 88
droga sztynko ... moim zdaniem potrzebujesz cienkiego pedzelka i fabki akrylowej ;) i do dziela ;) wystarczy z kreseczek starac sie stworzyc rozyczke :)
Dziekwczynki piękne frenche, Dzikakura - ciekawe zdobienie :ok:
Moje dzisiejsze- na życzenie klientki delikatny American White DR
http://i1091.photobucket.com/albums/...DSC03145ss.jpg
Chocolatahttp://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif fajne takie króciutkie - wygladaja jak moje :D tyle ze ja nie nosze frencza ;)
choco - fajne naturalki :D
pierwsze migdałki (klientka sama "opracowała" skórki i zjadla pazurki do połowy :/)
zołzella ładne migdałeczki tylko niektóre pazurki chyba idą troche do góry :)
choco ładny delikatny french :)
julcia ten podwójny frenchyk miodzio!!:love:
frenchyk z czerwonym akcentem :)
Załącznik 36050
Emilia B. sliczny ten frenczyk juz go "dorwałam" na głownej ;)
a oje pazurki...nie idą do góry (moze to wina zdjęcia?) ale są troszke płaskie :/ bo klientka sie darła ze chce "naturalne" i ze nie chce tak duzo zelu bo to brzydko wygląda a ona i tak tylko na 1 dzien je robi (studniówka) i nie zalezy jej zeby sie trzymały tylko zeby wyglądały naturlanie....lekki szok...ale cóż....
Chocolata - subtelny ten frenchyk :ok: osobiście wolę wyraźniejszą biel, ale "klient nasz Pan" :D
Zołzella - śliczne te migdałki :)
Emilia - cóż ja mogę powiedzieć, kolejny ideał :love:
Emilia B.Cudne:love::love:I moje ulubione rombiki;)
zołzellaFajne migdałki:ok:
ChocolataBardzo naturalne ładne frencze:ok:
Ja wczoraj robiłam takie:D
Mistrzowskie frencze dziewczyny :love:
mój skromny
plushaku,jak zwykle ślicznie :*
śliczne frenche dziewczynki, pozostaje mi tylko pozazdrościć:)
Julcia extra efekt połączenie tego czarnego i białego na french'u :)
Chocolata Śliczny french'yk
Zołzella Ładne :)
Emilia Zdobienie delikatne ale ciekawe :) Przypomina mi to lampion :) Śliczne :kwiatek:
Edit Fajne kwiatuchy :) I piękny czysty french :love:
Plusia śliczny french i te Strołki :love:
Choco super efekt - wyglądają bardzo naturalnie :ok:
Zołzella ładne, szkoda, że klientka nie trzymała prosto łapek do zdjęcia, bo byłoby lepiej widać :)
Emilko śliczny french i te rmby fajnie wyglądają :ok:
Edit piękne :ok:
Plusia boski :love:
Dzien dobry :) dziś troszkę śpiąco... ale mimo to dam Wam kilka prac do oceny .... za komentarze będę wdzięczna :) Robicie tak piękne prace że zaczynam mieć kompleksy:)
---------- Dodano o godzinie 11:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:07 ----------
a załączników nie ma ? ...
Emilia Edit Plushack sliczne frencze :ok:Plushaku sliczny kwiat.
Syrena nie ma fotek .
Chyba teraz się uda :)
przepraszam za jakość zdjęcia ...
klasyczny frenchyk...
choco śliczny, delikatny frenchyk:).
zołzella piękne migdałki:).
edit7715 cudeńka:love:.
Emilia B. french z czerwonym akcentem wygląda bardzo elegancko:).
plushak jesteś moim one stroke guru, prześliczne kwiatuchy malujesz:love:.
syrena16 jak dla mnie to za dużo białego, ale widać, że się starasz:*.
A to moje skromne króciaki^_^.
Niezbyt udane ale co tam:/:
Syrenko widać że nie używasz coverka ( zel kamuflujący niedoskonałości ktorym mozna przedluzyc loze pazurka ) . zainwestuj w takowy i ćwicz aby ten frenchy (czyt. biały kolorek ) był ładnie uśmiechnięty i proporcjonalny do loza paznokcia :) w temacie od oceniania budowy itp wrzuc cosik i wiecej dziewczyn Ci doradzi ;)
emilka13 bardzo ładne pazurki tylko chyba boczki do poprawy?
zołzella
Tak , dziewczyna miała bardzo wrażliwe skórki , starałam się jej nie poharatać no i oczywiście z zaciskaniem tunelu był problem bo nie chciałam , żeby ze spuchniętymi i bolącymi paluchami wyszła. A tak naprawdę to chyba nie potrafię komuś robić- na sobie jest ok a na kimś do bani.....Chyba dam spokój i tylko na sobie będę trenować . Dziękuje za komentarzyk:(
emilka13 dziewczyno nie poddawaj się, śliczne pazurki zrobiłaś. Tylko jak już pisała zołzella boczki trochę do poprawy, zresztą poczekaj może wypowie się, któraś bardziej doświadczona kobitka z forum;). A tak wg mnie jest super:ok:.
emilka13 ale mnie sie wydaje ze ten tunek super ci wyszedł (ja nie jestem specjalistką bo nie robię ani na formie ani w akrylu) ale jak dal mnie jest super :)
Klasyczny French
Załącznik 36086Załącznik 36087
julcia88 śliczny frenchyk
julcia88http://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif ładny bo nie rażący po oczach - bardzo naturalny :)
Miałam coś namalować ale z braku czasu po prostu nakleiłam kwiatki:) To są oczywiście moje naturalne malowane lakierem i tyle :]
bara791 fajne tylko ja bym sobie cienszy frenczyk zrobiła :D