-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
torebk dziś przyszła , jest sztywna ,ale bez przesady :)
w realu wygląda jak na zdjęciu - podoba mi się :)
uszy ma takie ,że można i do ręki i na ramie
duża , fajna za zakupy :)
jakościowo ok - w środku kilka kieszonek nawet fajnie odszytych ....
mój chłop jak ją zobaczył to zapytał, co to za ogromne torbiszcze :P ale ja takie lubię - jest to podróba zary
-
Fajne szpileczki iv90. JA kupiłam podobne tylko że z zakrytymi palcami. Twoje są w super kolorach.
-
-
Świetne buty dziewczyny :ok: a te kolory :love:
-
Przyszł moja część zamówienia z Vistaprint.. :skacze: jeszcze dojdą banerki:)
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC08571.jpg
-
Szoko, ja podziwiałam na FB...
Zazdroszczę pomysłu, na prawdę ekstra i można klientkę czymś nowym zachwycić:)
kubek mi się najbardziej podoba.
-
Moje kolorowe akrylki wreszcie przyszły, poprzednie czas wyrzucić, były przeterminowane, nawet do ćwiczeń się nie nadawały :/
Kupiłam też Hybrydy z INS kolorki trochę przekłamane na zdjęciu wyszły ciemniej, położona jedna warstwa, to są te bez opisów.
Paletka do farbek będę ćwiczyć OneStroke i trochę ozdób :)
Skromnie, ale zawsze coś :P
-
-
choco też mam tą lampe i zaczyna mi szwankować, mam wrażenie, że one służą max rok dwa i potem padają :/
a może są jakieś inne lampy uv, dobre z czujnikiem?
-
Ja zamówiłam urządzenie do peelingu kawitacyjnego. Jeszcze muszę kosmetyki domówić. Co do lampy UV to mam dokładnie taką samą. Ostatnio mi też zaczęła szwankować. Nie wiem czy nie uszkodziłam czujnika podczas mycia? Na programie gdy powinna się sama uruchamiać cały czas mruga. Teraz jadę cały czas na cyklu 3 minutowym... Troche to uciążliwe ;(
Cytat:
Przyszł moja część zamówienia z Vistaprint.. jeszcze dojdą banerki
Chocolata ile masz tych kubeczków? Co to za promocja była? Napisz coś więcej bo może warto się skusić?
-
Nie mówcie że te lampy tak szwankują, kurde mam identyczną jak na zdjęciu z poprzedniej strony, ma już 7mcym i mam nadzieje że się nie spierniczy :/
-
Ja nie twierdze , że się psują na hura. Ja sama ją zepsułam . Uszkodziłam czujnik . Moja wina. Do tej pory śmigała bez zastrzeżeń ! Swoją mam chyba koło roku?
Właśnie listonosz przywiózł paczuszkę . Mam już peeling kawitacyjny. Błyskawicznie ;D
-
Cytat:
Napisał
Aniuta27
Nie mówcie że te lampy tak szwankują, kurde mam identyczną jak na zdjęciu z poprzedniej strony, ma już 7mcym i mam nadzieje że się nie spierniczy :/
ja kupilam w alle i przyszla zepsuta;) mam nadzieje ze druga nie zdechnie:/:
-
Do mnie ostatnio dotarla paczuszka z kalendarzem z Akademii Paznokcia
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/GRlKU.jpg
Czekam jeszcze na kilka ciekawych paczuszek ale jak na zlosc gdzies zaginely :(
-
Cytat:
ile masz tych kubeczków? Co to za promocja była? Napisz coś więcej bo może warto się skusić?
Sylla, zakupy na Vistaprint robię dość często, mam u nich juz karte VIP wiec podsylają mi rózne promocje. Kubeczki wyszly po ok 20 zl /sztuka. Zamówilam 5
-
zgadzam sie z opinią lamp lcd :/ mam 3 i 2 juz ledwo zipią... a trzecią do stóp tylko używam wiec rzadko stąd pewnie jej sprawność póki co :/
jak kupowałam ta lampę pierwszy raz jakieś 3-4 lata temu to była extra i mam ja do dzisiaj i działa bezproblemowo, a te to zwyczajna chińszczyzna jest niestety...
-
Moja tez juz smiga ponad 3 lata i nic sie nie dzieje :)
-
Cytat:
Napisał
Chocolata
Sylla, zakupy na Vistaprint robię dość często, mam u nich juz karte VIP wiec podsylają mi rózne promocje. Kubeczki wyszly po ok 20 zl /sztuka. Zamówilam 5
Zamawialas u nich tez wizytowki i ulotki? Jaka jest jakosc?? Oni sa tez w Uk i zastanawiam sie czy podjac wspolprace ;P
-
Katiaa162 - ja zamawiałam darmowe wizytówki i wyglądają porządnie więc te płatne powinny być naprawdę super! :)
-
Super !! Zamierzam zaprojektowac nowe na 2013 :P Zabieram sie w takim razie za prace :P
-
katiaa162 ja bym na twoim miejscu dopłaciła i wzieła na tym lepszym papierze .Te gratisowe to jak dla mnie maja tandetny papier . Też je wzielam .bo pierwszy raz to nie wiedziałam co i jak i sie zawiodłam ,kolejny raz juz dopłacałam i są o niebo lepsze ;)
-
dziewczyny polecicie mi dobrego sprzedawcę, u którego kupię dobre żarówki UV do lampy cyfrowej? tej z czujnikiem? bo nie wszystkie pasują ;)
-
Cytat:
Napisał
Elizabeth76
katiaa162 ja bym na twoim miejscu dopłaciła i wzieła na tym lepszym papierze .Te gratisowe to jak dla mnie maja tandetny papier . Też je wzielam .bo pierwszy raz to nie wiedziałam co i jak i sie zawiodłam ,kolejny raz juz dopłacałam i są o niebo lepsze ;)
Moglabys mi przeslac link o ktore dokladnie chodzi?? Troszke sie gubie jeszcze na tej ich stronie. :przytul:
-
-
Odnosnie lamp z alle, mam dwie juz dwa lata i jedna cos trafilo tz.dziala tylko suszarka,niestety szlak trafil czujnik i lampy sie nie zapalaja :( A tak z zakupow to kupilam dwa misie me to you ubrane swiatecznie,garland na kominek,troche plyt dvd i na blue ray,perfumy itd
-
Z wszystkich produktów zamawianych na Vistaprint jestem bardzo zadowolona.. Złodzieje moich dwóch banerów tez chyba docenili jakość;))
Klikając ten link dostaniecie 25% upustu http://www.vistaprint.pl/frfpl?frf=567129856412
Moje ostatnie zakupy ( o dziwo;)) ciuchowe
-
Aurelia proszę link do żarowek do lamp z sensorem: http://www.dobrarada.com.pl/p19796,z...-1-sztuka.html mam nadzieje, że będą pasowały :))
" o dziwo" hehe racja, śledząc Twoje zakupy Choco, to faktycznie dziwne, że to nie kolejne hybrydy albo cos w tym stylu:) cudny sweterek, mięciusi pewnie jest, sama się czaje na coś takiego :))
a tu mój zakup, dzisiaj przyfrunął pocztą, nabłyszczacz Infinity :))
fotka pochodzi ze sklepu internetowego Infinity:) w realu buteleczka jest wyższa:))
-
Moje ostatnie zakupy w Evo :skacze: Przymierzam sie do nastepnych :D
http://pliki.wzorki.info/images/ZpN0v.jpg
-
Patrycja no to ... khem:) Żeby zrównoważyć zakupy ciuchowe:D:D
Załącznik 62601
Niestety wymuszony zakup bo moja najstarsza lampa padła.
-
Choco, mi też padła i też muszę kupić nową;( kurcze, akurat przed świętami musiała.
-
no to widzę sezon na lampy^ ja dokładnie tydzień temu też kupowałam, dodatkowo jeszcze pochłaniacz na urodziny dostałam to mialam dobry tydzień :D ładnie Ci się Choco zakupki zrównoważyły ;d
-
Chocolata fajnie prezentują się te fioletowe lampy :)
Patrycja_921118 dzięki za link, zamówiłam sobie żarówki uv i żarówkę do lampy na stolik ;)
-
a to moje wczorajsze, jestem przeezadowolona z tego podkładu i tuszu, zakupiłam je w superpharmie w jednym pudeleczku pakowane kosztowalo mnie to 50zł, takze polecam wszystkim, podkład normalnie kosztuje kolo 40złdo50 tusz do 40zł także uwazam ze sie oplaca, podklad sam w sobie jest rewelacyjny:)
a oprocz tego mleczko do ciala, krem do twarzy, odzywka do paznokci, jedwab do wlosow
-
dzis się troche rozpedziłam z zakupami u DR :) jak dojdzie paczuszka to wkleję fotke ,czekam z niecierpliwoscią:)
-
Rękawiczki, portfelik i apaszka Czokusi :-)
-
-
Mi się podobają takie kamilzelki, tylko na tę poę roku co teraz są troszke niepraktyczne, bo zimno po rękach :))
Moje zakupki od dobrej rady:
płyn do czyszczenia pędzli, cleaner o zapachu pomarańczy, czerwona i zielona polycolor dołączą do kolekcji :))
pyłek brokatowy czerwony i pędzelek do zdobień;)
-
Magda "zazdraszczam" kamizelki...
ostatnio krucho więc tak skromniusio...najpotrzebniejsze.
i szaleństwo mój ulubiony autor z biedronki za 12.99
-
Oooo ja też choruję na Magikową kamizelkę, ale na mnie wszystko za duże.
-
Cytat:
Napisał
SPN Magik
Wspaniałe są te kamizelki, ja niestety funduszami nie dysponuję więc kupiłam białą ze sztucznego futerka ale też jestem bardzo zadowolona :)