Odp: co teraz robicie....
szaro, buro, pada, wieje...a ja właśnie gumowce, płaszczyk i na ogród idę się dotlenić he he. Będę rozsypywać wapno żeby na wiosnę robaczki mi rzodkiewki nie podgryzały :Dmoże to mi lenia z tyłka wygoni:skacze: A ogródem to moje hobby, mogła bym tam siedzieć dzień i noc.Juz odliczam dni kiedy bede w końcu mogła zabrac się za sianie ;)
a ja z moja siostrzenica pochlonelam to..Załącznik 64280 ale bylo dobre :)
Próbuję zrobić jakąś dekoracje na święta w salonie ;/
szykuj bombki, łańcuchy choinkę :) bo szykuje sie Boże Narodzenie a nie Wielkanoc w tym śniegu ;)
no to czas zbierac sie z pracy do domku :) milego wieczoru :** :P
z kolezankami w pracy smiejemy sie ze wystawimy choinke i udekorujem jajeczkami...
Wstałam, i zaraz trzeba śniadanie zjeść ;]
ja niedlugo ide na długi spacer po zamarzniętym zalewie, piękna pogoda, może mordeczka złapie jakis kolor
no to czas spac:P dobranoc :)
Czekam na klientkę i marznę bo coś kaloryfery słabo grzeją ;/
Ja szykuję się na wyjazd na weekend na Mazury :)
place zabaw dieta a siłownia
Urlopuję się we Władysławowie. Pogoda super :)
Szlag mnie trafia bo usiłuję ogarnąć jak działa https://www.oktawave.com/pl/ i nie mogę nic sensownego znaleźć, korzystałyście z tego może? :/:
Jedną ręką piszę na laptopie a drugą obsługuję telefon. W międzyczasie popijam kawe.
Czekają mnie wydatki i muszę zdecydować się na jakieś chwilowka24 - chwilówki online Ciągle chodzę i o tym myślę
Chwila relaksu przed komputerem po obiedzie ;) Później kawka z znajomą ;)
Sprawdzam linie regularne do 50 km w Gdyni, bo chcę się wybrać na weekend do Trójmiasta. Niestety nie mam samochodu, więc w MPK siła :D
A ja już sobie zrobiłam weekend :D na majówce nigdzie nie byłam, bo musiałam być w pracy, więc teraz sobie odrabiam. Zaczynamy z mężem szukać mieszkania, więc przeglądam mieszkania lubin albo legnica, bo oboje pracujemy we wrocku. Tylko nie wiemy jeszcze, czy iść w nowe budownictwo czy coś z wtórnego rynku znaleźć :huh:
Ja właśnie mam przerwę na kawę w załatwianiu spraw na mieście - przeprowadzka niestety zobowiązuje, a dokumenty same się nie dostarczą. A że załatwiam to po raz pierwszy to zajmuje mi to wiele czasu. Ale już niedługo koniec i czas na mały remont :D
Ja właśnie jestem akurat w tym momencie na etapie poszukiwania jakiegoś dobrego tłumacza przysięgłego. No i postanowiłam sobie, że znajdę go właśnie przez internet. Na stronie http://ogloszenia.nowysaczweb.pl/kat...y/tlumaczenia/ można znaleźć wiele różnych firm i osób, które oferują właśnie takie usługi, ja skorzystam na pewno z jednej z tych firm :)