Łaaa będą błyszczące pazurki :D
Printable View
Łaaa będą błyszczące pazurki :D
shizunia boski wisior:]
milenka perfumy mają super opakowanie:wow:
zbiorcze z ostatnich dwóch tygodni
:woot: :woot: cyrkooonieeeeee :woot: :woot:
kurcze niech spadna mi pieniadze z nieba.. proszeeee
Evelyn zaszalałaś :) super zakupy
iv jaki śliczny ten sweterek :love:
i moje skromne zakupki u naszej sami :*
Załącznik 38189
iv90 - sukienka boska :love: sweterek też niczego sobie, ale nie mój kolor :D
Evelyn. - najbardziej podoba mi się koszulka i sweterek :love: a na drugim miejscu wizytóweczki, ozdóbki i lakier wibo ten niebieski ^_^
Emilia B. - piękne kolory!!! :skacze:
Ja zakupiłam wczoraj na allegro i czekam teraz ^_^:
1. > new EFEKT PROSTYCH WLOSOW przez 8 TYGODNI w 5minut (1489636418) - Aukcje internetowe Allegro
2. > w załączniku :love:
No jeszcze nie, ale po użyciu chętnie podzielę się wrażeniami :D. Zamówiłam na spółę z przyjaciółką - jakby co to nie będzie tylko mi przykro jak włosy wylecą hehehe :D
a to moje dzisiejsze zakupki ;spodnie i buciki ;]^_^
ewek gdzie kupiłaś butki ?? :D
w deichmann - 79zł. sa bardzo wygodne.poprzez grubszy obcas nie czuc wysokosci:]
Emilko ty też zaszalałaś:]
Elu ja też proszę o info jak zadziałał ten krem na włosy:kwiatek:
U mnie koło dworca PKS otworzyli sh a że jestem na dworcu 2 razy dziennie to co chwile tam wpadam i chyba sie uzależniłam:huh:
Dzisiaj kupiłam czarne dresy nike, malinowy sweterek ale niestety fotek nie mam bo są w praniu:)
czesto zdarza sie ze sh mozna kupic ciekawsze i pojedyncze ubrania;] niekiedy potrafi zdarzyc sie jakas perełka;]
moje ostatnie
Załącznik 38249 Załącznik 38250 Załącznik 38251 Załącznik 38252
Ogólnie rzecz biorą wydaje mi się,że warto brać udział w różnych przecenach i polować na okazje ( również te w internecie). Teraz myślę nad jakimiś fajnymi spodniami dla siebie:)
ołówki 3B i 8B, gumka chlebowa, paletka do farb i 2 farby akrylowe złota i srebrna:)
ja ostatnio zrobiłam zakupy MM, kupilam baze hydrowit, top transparente, płyn do skórek, baze i czekoladowy lakierozel i pilniki:skacze: oczywiscie u choco:D
Sunny przyznaj się co będziesz tworzyła? :)
A ja znowu zaszalalam w sklepie z farbkami do One stroke Folk art akrylowe,do porcelany i szkla zlota,dwie metalic (czerwona i srebrna),5 sztuk do drewna po naszemu bejca rozne kolorki (na naklejce z drzewkiem) i farbki do szkla pebeo transparentne + zlota :) Za miesiac kolejny wypad:skacze:
A ja dziś
Załącznik 38315
:skacze:
jade, weronisia :slina: super zakupy :)