WOW Evelyn!! Przecudne pazury! i tak jak mówi Olcia - udane jak najbardziej! a kolor jest piękny!
Printable View
WOW Evelyn!! Przecudne pazury! i tak jak mówi Olcia - udane jak najbardziej! a kolor jest piękny!
Evelyn arrr :slina: Zdecydowanie u mnie są numerem JEDEN !! :love: :love: :love:
Ewelina pf, ale brzydoty !
żartuję no... przepiękne są te szpice i popieram Olkę - podpisuję się każdą jedną kończyną. To jest jedna z najlepszych Twoich prac !! Elegancja, piękny kolor, zdobienie dopasowane i piękna kompozycja :love:
a to moje szpice, niezbyt udane :(
właśnie bardzo ładne są:)
Dziewczyny piękne prace:love:.
DiamondShine są prześliczne, króciaki, ale z charakterkiem. Nie narzekaj dziewczyno bo ja bym je z chęcią ponosiła:).
diamond shine piękne szpice złote paurki mi się podobają a i mały offtop masz taki sam pierścionek zaręczynowy jak ja bądź bardzo podobny:)
diamond są śliczne ! Te które najładniej pazurki robią, to zawsze najwięcej narzekają ! :P :aty:
:wow::wow::wow: Evelyn....cud,miód:yess:Przepiękne,czyściutkie.Poz wolisz,że skopiuję fotkę.:kwiatek::kwiatek:Dla mnie idealne,żądnych ubytków tam nie widzę:D:D:D:*
Kasia:*:* ,szpice śliczne,sama bym chciała takie.Musisz mi powiedzieć jak tam tą panterę namalowalaś:wow:;)
Evelyn-powalaja!!
Daria jak zwykle idealne :love:
Evelyn nie narzekaj zrobiłaś śliczne a marudzisz :love:
Diamond ty tez nie masz powodu do narzekania :love:
Diamond, bardzo fajne, czego od nich chcesz :D
Evelyn. booooskie :) cudowna ta czeriwn i zdobienie zreszta tez :)
sylwia to rapitografem no co ty jak ja widze panterki innych dziewczyn to dopiero w szoku jestem ... strasznie nie zadowolohna jeste4m z panterki
dizzy jak zawsze radosc dla oka
evelyn dawaj te szpice,ja chce ,chce.... normalnie jak nie lubie czerwonych franchy ,to za ten bym oddala cala pensje :)
Moje podejście do konkursu EF
https://lh5.googleusercontent.com/-8...0/IMG_0962.JPG
Evelyn piękne szpice :)
Diamond bardzo ładne pazurki i paznterka :)
Vica super :D
Vica cudne te pazurki :love:, aż dziwne, że wyróżnienia nie dostały :/
przepiękne są:)
takie tam ;)
kazdy pazurek inny:D
http://pu.i.wp.pl/k,NzA1MDE3NzgsNDg0..._bW_medium.jpg
Marta cuda normalnie:szczena:a i reszta kobitek nie ma co narzekać,odlotowe pazurki:ok:
Marta, jak kazdy inny ? Ja tam widze wszystkie jednakowe...Ewentualnie jeden jest inny - bo ma kwiatka :D
Piekne szpicki...
Marta masz odważne klientki, zazdroszcze:)
Ja najbardziej lubię klasykę na swoich paznokciach, ale Tobie Marta zaufałabym w pełni! W Twoim wykonaniu i flair`y pewnie wyglądałyby bosko!!!
Marta - jak zwykle pełen profesjonalizm :D