dzieki kochana, super:) ja oczywiscie pozazdroscilam i ponizej jakas masakra pila lancuchowa:D
Printable View
katarina-suuper, jaka kolorystyka fajna w stylu "Kraju kwitnacej wisni"
kasiaczek-no normalnie cudo. Super kompozycja na tym czarnym tle
kura fajne!! szczególnie podoba mi się niebieski a mojemu taka róża po prawej u dołu
wiecie co, zrobilam filmik ale jest tak masakrycznie wielki i troszke nie wyraźny ze nie bede go wrzucać ehh moze jak maz bedzie pomoze mi to nakręcić i coś zmaluje...w tamtym przyklejalam aparat taśmą do lapki hahaha i jeszcze na odwrót go przykelilam i dziwnie to wyszlo hahahha musze męzusia jako statyw uzyc i moze cos z twgo wyjdzie...ale spróbuje cos kpk zdjeciami zmalować ;)
o kurna..
dziewczyny widze nie proznujecie :ok:
super kwiatki :)
Kasiaczek - jak dla mnie niesamowite kwiatki
katarina - super rozyczki :)
agusia, alesmy sie zgraly. Ja wlasnie siluje sie z aparatem aby sfilmowac łan sroki, wstawiaj, wstawiaj. ja tez wstawie jak to opanuje
piękne te wasze kwiaty.... ja próbowałam i nie wychodzi mi :(
no dziewuszki pikne łon stroki:D:good:
kasiaczek, dzikakura, suuuuper. :D
---------- Dodano o godzinie 17:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:35 ----------
czekam z niecierpliwością na te filmiki/zdjęcia. :)
Takie zrobilam przed chwila. Zrobilam rowniez do tego żenujący step:), wgrywa sie.
świetnie kuraaaa:brawa:
moje ukochane różyczki!!! super:) czekam na film!!
obiecuje. za.. 7 godzin wg licznika. Z dzwiekiem!:D
Moj filmik tez sie robi ;) Troszke to potrwa niestety heh
---------- Dodano o godzinie 14:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:15 ----------
Nio udalo sie ;P Moje amatorekie, nie wyraźne, na odwrót wideo hahaha moze coś się wam uda zobaczyc ;P
To ten pazurek ;P
http://img262.imageshack.us/img262/2...ia005small.jpg
Kura, Agusia, super. :D
Agatka to 100% artystka :love:
Moja próba one stroke,
zdobienie zgapione od katariny - dzięki
piekne te kwaituszki-dzieki dziewczyny za materialy pomocnicze
Agusia, Samaron świetne kwiatuchy:good:
ooo jakie piekne, ooooo matko...
---------- Dodano o godzinie 11:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:32 ----------
no agusia, bylas przede mna, ja niby tez zrobilam, ale YT mi odrzucil, bo za dlugi, a potem juz nie starczylo czasu, ale suuuper
samaron-piekniusie
samaro, jak ja bym chciała, żeby tak wyglądały moje próby. :D a jakich farbek używasz? :>