pinusia6 - http://forum.wzorki.info/oferty/320-...a-komplex.html
Printable View
o rany odczuwam jeszcze zmeczenie po podrozy w obie strony ze szkolenia z nasza ania ale warto bylo i pojechalabym jeszcze raz :)
O rajuśku jak ja wam mam napisać coś tymi pazurami aaaaaaaaa musicie poczekać na moje fotki aż je obrobie :) Kochaam to forum i was dziewczyny!!!!!!! Juz nie wspomne o Ani :D:D:D uff na razie tyle bo sie strasznie mi sie ciezko pisze hehheeheh
Całuski dla was :love:
dziewczyny tu przeniosłam zdjęcia ze szkolenia i tu wklejajcie swoje.
http://forum.wzorki.info/kursy-szkolenia/783-fotki-ze-szkolen.html
No to i ja dziękuję wszystkim Wam razem i każdej z osobna, cudne przeżycie, rewelacyjne z Was dusze i niepowtarzalna atmosfera, nawet z tym chciwym panem w tle...
Zizia - podziwiam i zazdraszczam energii, zapału i zaangażowania,
Annamon - osobowość porażająco-zarażająca, jestem w Tobie zakochana...
Wielkie dzięki, że miałam okazję i ogromną przyjemność uczestniczyć w tym suuper wydarzeniu. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Dziewczyny jesteście "zajefajne"- absolutnie wszystkie:good:.Mam nadzieję, że to nie było ostatnie spotkanko, czekam na więcej. Całuję:* i gorąco pozdrawiam Zizula :)
nom kurde ja tez mam nadzieje ze to nie ostatni taki sabat hihi oby takich szkolen wiecej :D normalnie dziewuszki brakuje mi WAS!!!!
a wez mnie nie draznij ja do Was mam tylko 7h autosanem... dobrze ze do Ani mam blizej ;P ale obiecajcie ze powtorzymy ten zlot!!
na bank!! ja z Agusią do Was przyjedziemy zobaczycie :D :D :D
Aguś wiesz jak do mnie trafić ;) ;) zapraszam
wiesz , z Bielska autobusik macie o 11 cos :D wiec sie nie wymigacie i kiedys bedziecie usialy przyjechac :skacze:
no i to mi sie podoba :D wiec czekam tylko kiedy znajdziecie jakis wolny weekend dla mnie :D
jestem wsciekla bo zdjecia na blog nie chca sie wgrac ,wgraly sie tylko pazurki Dzidzi i pamiatka od Was..coraz bardziej denerwuje Mnie ten blog..trzeba w koncu swoja strone zrobic...nie ciekawie dzien zaczelam..
nie wściekaj się Aneczko :*
ooo Aniu ale piękny prezent dostałaś :) !!
niom dostalam..juz wstawiam TUTAJ...:)
Załącznik 9548
DZIEKUJE WAM JESZCZE RAZ ZA TAK WSPANIALY PREZENT,PAMIATKE
DO KONCA ZYCIA I ZA TO ZE MIALAM SZANSE WAS POZNAC...
BYLO SUPER...
My Aniu tez dziękujemy, ze poświęciłaś dla nas swoj cenny czas :kwiatek:
Aniu :* również dołączam się do podziękowań :* :* :* za wszystko... :*:*:*
zizia :* tobie dzięki za umożliwienie nam tego spotkania... :*
no wlasnie a gdzzie nasza Izunia..??zaginela czy co..??
a o tym samym pomyslalam Aniu bo jej dawno nie widzialam nawet na gadulcu...
hej.kochane nie zginęłam. mam teraz jeden wielki szpital.ja chora mały zapalenie oskrzeli. kursuję dom lekarz. a jeszcze u następnego tzn u krystka problem z oczami.nie dojrze jeden wielki ropień mu się zrobił na powiece. to jeszcze za częły mu oczka uciekać do środka.i teraz cza robić wszystkie badania. i wielkie jedno putanie. czy będzie miał zbie. czy okularki. i szukamy dobrego specjalisty dziecięcego od oczu. tak że same widzicie. nie mam ciasu na nic.:*:*:*:*
http://www.rynekmedyczny.pl/Prywatne...go,ZOZ,1608953, prywatne centrum diagnotyczno-lecznicze w częstochowie. DR MED ANNA KORZEKWA
"Komed" Gabinet Lekarski Dr Med. A. Korzekwa - Katowice Lekarze - okuliści
ta sama babka przyjmuje w katowicach:)