ooo niedługo wyniki, kto jeszcze nie zagłosował to się spieszyć.
Printable View
ooo niedługo wyniki, kto jeszcze nie zagłosował to się spieszyć.
dziewczyny głosujemy do dzisiaj do godz 24. wyniki będą ogłoszone w ciągu dwóch dni roboczych. . tak że dzisiaj na pewno ich nie będzie. przypuszczam że w drugi dzień roboczy czyli poniedziałek wieczorem.
zizi w sobotę też się pracuje:skacze:
hehe kombinuję jak mogę:skacze:
a no kombinować trzeba :D jak najbardziej:)
już się nie mogę doczekać :D
ale ustawowo sobota jest dniem wolnym od pracy,a po za tym szefa nie ma. no dziewczyny sobota to dzień przed Wszystkimi ŚWIĘTYMI. wszyscy mamy groby. ja dopiero w sobotę będę robić porządki na grobach tak że same widzicie. troszkę wyrozumiałości i cierpliwości.:*:*:*:*DZIĘKUJE.:*:*:*
ja obstawiam wyniki na srodę 4.11 do godz 24:)
spoko loko dwa dni robocze, żadna środa nie wchodzi w grę :)
aaaa szef powrocil!!!!!!!!
---------- Dodano o godzinie 21:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:46 ----------
oddalam glos.. prosze o potwierdzenie ;)
basiu głosik zaliczony,
przypominam że osoby które głosowały przed 26-10-2009 proszone są o ponowne oddanie głosu. Przepraszamy za zamieszanie.
a gdzie moze zobaczyc paznokcie zeby zaglosoweac??
mariet było już kilka razy podawane w tym temacie nawet mailem poszło, http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...ziewczyny.html
poza tym zawsze można zajrzeć tutaj: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...sponsorow.html
dzieki szefie, ja szukalam i znalesc nie moglam ;/
też oddałam swój głos. mam nadzieję że nic nie schrzaniłam:)
Głosik oddany!!
Dziękujemy wszystkim, którzy zagłosowali ponownie:*
ja takze zaglosowalam
no i teraz oczekiwania na wyniki :D
Ja ponowny glosik tez oddalam ale potwierdzenia nie dostalam:( Ale mimo tego mam nadzieje ze doszedl!
Sama jestem ciekawa wynikow i jak sie sprawdza z moim typowaniem:D
oo własnie ja potwierdzenia tez nie mam....ale licze ze glosik doszedl:]
mój glos też juz doszedł wiec juz oddałam, cieżko bylo zagłosować ale dałam rade ...
Ewelina83, głos dotarł
nnisiaa twój także :)
jeżeli wiadomość jest zaklasyfikowana jako spam skrzynka nie wysyła potwierdzeń wtedy warto się zapytać :)
ciekawe czy mój głos dotarł:/: własnie sprawdziłam poczte i nie mam potwierdzenia(nie wiedziałam ze takowe sie dostaje)jak coś namieszałam i nie dotarł to załamka:help::porazka:
czy mi sie wydaje czy nie ma jednej pracy?? a byla moja faworytka
ano nie ma edusia:)
tusia4ever twój głos także dotarł, był w spamie dlatego nie dostałaś potwierdzenia.
edusia777 praca z nr 32 została wycofana za naruszenie regulaminu