-
Odp: Paznokcie do oceny
Przyznam, że niewiele szpiców do tej pory robiłam, ale moim zdaniem trochę przydałoby się je jeszcze zwęzić. Poza tym pamiętam jak Ania na warsztatach mi powiedziała, że przy kwadratach forma musi iść prosto, natomiast przy szpicach nieco w dół. Ale pazurek ogólnie jest miły dla oka:)
-
o nie!! zmien iły mi sie kwiatki!!
-
etna, gratulacje!! bardzo fajne, jedyne co bym zmieniła to je trochę ścięła, wyszpicowała:)
-
to teraz ja coś wrzucę ... to moje robione dzisiaj ... proszę o wyrozumiałość bo mnie nie łatwo robić sobie samej pazurki :) ... i sorki za kiepski zdjęcie krzywej "C" ale nie potrafię zrobić dobrego zdjęcia krzywej :) ...
-
Patrycja jedyne do czego można by się przyczepić, to troszeczkę nierówna linia french na wskazującym palcu, a reszta jest SUPER!!
-
-
bardzo dziękuje ... a co najśmieszniejsze to prawa ręka wyszła lepiej ale nie umiałam sobie zrobić zdjęcia lewą ... :)
-
-
Minimaus sliczne,lepsze niz moje brawo:wow::wow::wow:
-
Dziękuję kochane :*:*:*:*
-
oj ivonko jak ktoś z lupą siedzi...:)
minimouse super!!
-
Bardzo ładnutkie Minimouse:)
-
Moja pierwsza panterka ... :)) Proszę o szczerą ocene...
-
ogólnie bardzo ładny wzorek ... bardziej nadawały by się do tematu "kolorowe paznokietki" bo tutaj wstawiamy fotki z dokładną budową .. czyli krzywą "C" i jeżeli na szablonie to z tunelem .... a na twojej fotce tego nie widać :)
-
Minimouse brawo za frenczyk :) jak dla mnie idealny...a jaki "usmiech" :good:
nawet nie zauwazylam "bledu" na wskazujacym pazurku poki Iva nie napisala :)
-
Angel_ka na tym zdjęciu widać właśnie tylko wzorek i to jedyne co można ocenić, bo budowy pazurka nie za bardzo widać.
Co prawda z daleka widać, że są raczej porządnie wykonane(gładkie, błyszczące, równo wypiłowane boczki i wolny brzeg) ale wydają się troszkę płaskie. Niestety nie widać krzywej C więc powiedzieć nie można czy to przez fotkę czy krzywą C
Wzorek super, panterka na piątaka jak dla mnie :D Jedynie co mogło by troszkę "wydelikatnić" te kwadratki to delikatne rozmazanie koloru na tym skosie, dało by to lekkie wrażenie mirażu, a tak jakby ktoś nożem ciachnął :P
-
minimouse świetna robota z tym frenchem :)
-
Minimouse :wow: są bardzo bardzo ładne, a ta linia uśmiechu :good: jak dla mnie jest rewelacyjna, tym bardziej że sama sobie robiłaś. Super :ok:
-
Minimous też radzę przeczytać temat i post nr 2 szczególnie ;) Z góry dziękuję :D http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...dzialania.html
-
troszke sie wsydze ale co tam:]Załącznik 10166
Załącznik 10167
-
Odp: moje prace
ulala10 ten na 3 zdjęciu jest poprostu przepiękny ale tamte to takie jakby niedopracowane ale cóż chyba nikomu pierwsze kwiatuchy nie wyszły idealnia bo mi na pewno nie powodzenia w dalszych cwiczeniach
---------- Dodano o godzinie 13:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:46 ----------
tu niema się co wstydzić kwiatuszki ładne nie za bardzo wystające i ładnie uformowane jak dla mnie super i kolorystyka świetna
-
nic specjalnego ale chodzi tylko o kształt... akrylki brokatowe ostatnie w tym sezonie... :(
no to oceniajcie...
-
syiwka są na 5:)
iwa twoje tez są bardzo ładne
-
Im więcej konstruktywnej krytyki wpływającej na polepszenie moich prac, tym większa moja wdzieczność wobec autora tejże krytyki :D :D
-
Jestem ciekawa Waszej opinii co do tych paznokci pod względem technicznym. Za wszelkie uwagi dziękuję :)