u mnie takze ciapa niestety ;(
Printable View
no to nie jestescie same ;)
od 3 dni u mnie leje...
u mnie mokry śnieg pada i jest -1
Rano omal zębów nie wybiłam jak szłam do samochodu tak było ślisko,bo wczoraj odwilż a w nocy mróz,teraz z kolei sypie śnieg :/
u mnie tez slisko ze szok...
U mnie pada mokry śnieg, mocno wieje i jest strasznie zimno. Masakra jak ja nienawidzę takiej pogody...
ja tez nie cierpie takiej pogody...
ledwo co samochodem sie jezdzi po takiej szklance
Troszkę pruszy, ogólnie juz tak nie wieje szkoda bo ciepło było :p
Ogólnie ślisko strasznie bym się pod blokiem wywróciła ehh ..
Wczoraj jeszcze bylo po sniegu a dzis juz znow bialo i sniegu w 3 i troche! Niech jeszcze posypie i kolo poludnia ide z malym balwana lepic:)
u mnie tez sypie i to ostro,ale chociaz mój kochany odśnieżył mi auto jak wyjezdzał swoim do pracy :) ale zawiozłam syna do szkoły i postawiłam auto pod domem jakies pół godz temu i znów jest całe białe :( a pod śniegiem jest lód !!!
o matko co się dzieje! wczoraj było cieplutko, po południu zaczął padać deszcz, patrzę dzisiaj przez okno koło 8 rano a tam śnieg! Myślę sobie że przez chwilę popada i wszystko zginie... zdjęcia z teraz. A tak się śmiałam że kupuję kozaki w lato, bo w sobotę znalazłam super na wyprzedaży, a jednak się przydadzą hehe
fajnie z tym śniegiem :P:P a u mnie deszcz od rana :(:(:(:( nie ma jak z dzieckiem na spacer wyjść :(
U mnie tez masakra... świetna Majówka;-/( domówka)
Załącznik 40638Załącznik 40639
U mnie tez śnieg;/
U mnie też, co za masakra...
A u mnie slonce i chmury na przemian :p
Ale z tym sniegiem to jakis zonk :o Ale przynajmniej mozecie balwanki polepic :D :P
no u mnie też śnieg pada dobrze, że kozaków nie wyrzuciłam ;D
wlasnie widziałam w tv ze gdzie niegdzie tyle śniegu napadało.. jestem w szoku.. współczuje dziewczynki :*
u mnie leje deszcz... i deszcz.. i deszcz...
Straszna ciapa, więc taki snieg do niczego. Zimno i brzydko...
u mnie w Poznaniu słońce świeci, temperatura w plusie, 8 stopni :)
u mnie sypie lepiej niz w zime :)
a w domu ziiiimno że gazem dogrzewam
Heh u mnie zimno, ale bez śniegu.
No ja mam centralne i nie grzeją już ;p Dobrze, że blok ocieplany, bom zmarzluch hehe.
Nie pamiętam kiedy był u mnie śnieg...chyba w styczniu :D
Jak narazie jest cieplutko i słonecznie :) Jakieś 20 C :)