małe to słodkie jak wszystkie psiaki ale takiego duzego bym nie chciala miec no chyba ze do domu :)
Printable View
małe to słodkie jak wszystkie psiaki ale takiego duzego bym nie chciala miec no chyba ze do domu :)
Moja Maja:
Załącznik 18520
Załącznik 18521
I w avatarze też Maja :)
jakie super oczyska ma :D
silverghost alez ta Twoja Maja jest słodka:D na drugiej fotce mine ma nieziemską:D:love:
łoj jakie oczyska :P słodki psiak :)
oczka to ma extra :) super
mój sierściuch się dzisiaj troche wygłupiał :P
Załącznik 18541Załącznik 18542Załącznik 18543
Załącznik 18544Załącznik 18545Załącznik 18546
a teraz leży na kanapie rozciągnięty do granic możliwości i wygrzewa pyszczek na słońcu :D:skacze::skacze:
muaaaaa słodziak:D i łobuz jak moj:skacze:
jest po prostu boski!!:ok:
silverghost ja planuję takiego psiaka zakupić one sa przecudne :D
Julka ile ja bym dała za takiego kocura,on jest boski!!!
Julcia ten kot jest suuper :) hehe przynajmniej masz z nim wesoło :) normalnie niemożliwy kocurek :skacze:
dzieki dziewczny, naprawde czasami nic tylko patrzec na niego i sie smiac :D:skacze:
kobieto z pazurem ja polecam Shih tzu :P
Moja ciotka ma Shih tzu i jest mega śmieszny ale straszliwie chrapie... ale najbardziej chce mi sie śmiać z jego krzywego zgryzu :):)
Fajne pieski ale ja i tak wole mojego choc czasem mam już go dość...:)
nanami śliczny piesek :)
Milenko ja swojej Soni też mam czasami dosyć bo jest strasznie wredna :D
ta mój nie tyle że wredny bo jest mega kochany tylko rozpieszczony przez moja mamę do granic możliwości niestety...
nanami ale Twoj psiak jest slodki, szczegolnie na przed i ostatnim zdjeciu :P
nanami świetny psiak :) Taka kuleczka malutka :)
Nanami, śliczna psinka :)
Hehe...fajne te wasze zwierzaczki :) a to moje, suczka Luna i dwie kotki dachowiec-Danusia i kudłata-Nefra .
ale psina :D z ta czapka swietnie wyglada :D
a kudlata kotka wyglada jakby z pralki po wirowaniu wyszla :P :D
a to moje pieszczochy- krolik Miśka, waz Tiger, papuga Marcus, szczur- Paskuda, Grubas... wyglda jak szczur z kanalu... w ręku sie nie mieści... ech... no i rybki :)
o matko cały zwierzyniec :D