-
Odp: Warsztaciki forumkowe-letnie inspiracje :)
Cytat:
Napisał
PAZURKOMANIA
IZA mozesz wziasc ze soba małą...:D przynajmniej bedzie miał kto pyskowac:P
i spytam na wszelki wypadek..czy szpila,emist i korcia bez certyfikatow??
taaaa ja bez certyfikatu oczywiście :D
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
Iza no ja tez liste wlasnie zrobilam:skacze::skacze:
Szpila Ty sie smiej a zapomnialabym zabrac zakupow dla Ciebie:skacze::skacze:
a jeszce musze pazury sciagnac....:P ale to tez juz wieczorem :D
A jty zła, niedobra :aty: zakupów dla szpilci sie zabrać nie chce co?? :D
---------- Dodano o godzinie 22:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:27 ----------
ja zrobiłam pazury ale jestem niezadowolona :P wszystko krzywe grube i sie pozamazywało :D
ale co tam juz mi sie nie chce ściagać ich... :D
-
ja to samo... zrobiłam pazury i efekt oczywiście diametralnie inny niż byl zamierzony wrr... no ale trudno, najwazniejsze zeby sie duzo nauczyc na warsztatach :)
Nnisiaa Ty bedziesz na dworcu w Mysłowicach tak? Kochana odezwij sie rano do mnie na kom. bo ja raczej tez jade pociagiem i bede około 9. a chocbym miala ta restauracje przed nosem to i tak zabłądzę :skacze: wiec wole zeby ktos ze mną poszedł :P
-
Ha! A przed chwilką widziałam się z Pazurką i powiedziałą, że moje paznokcie są najbrzydsze na świecie :skacze: wiedziałam, że jej humor poprawie :)
Monia! Pamiętaj że masz się jutro do mnie odezwać...:cisza: bo ja Twojego numeru nie mam...
-
PAULA...HEH..NIE POWIEDZIAŁAM ZE SA NAJBRZYDSZE NA SWIECIE ALE ZE MI SIE NIE PODOBAJA..I KONKURSU NIMI NIE WYGRASZ:P ZA TO LEWA ŁAPKA MI SIE PODOBA:) PROSTE ZDOBIENIE ALE ŁADNE..
JEZELI CHCECIE ZAMIAST TYCH PRAC CAŁOŁAPKOWYCH MOZEMY OCENIC PAZURKI WYKONANE NA WARSZTATACH I WYBRAC NAJLEPSZY KTORY ZOSTANIE NAGRODZONY..ALE TO JAK WY UWAZACIE:)
JA ogolnie padam na pyszczek łapki mam opłakane..mam nadzieje ze mi wybaczycie ale jedna lapka nie zrobiona w drugiej pazur ułamany:/: ach...
PROSZE OSOBY KTORE TO DOCZYTAJA ABY WZIEŁY NOZYCZKI ZE SOBA..TAKIE DO PAPIERU...:)
-
dzoana ja też będę tam na dworcu :) To czekaj tam jak się zejdzie schodkami w dół. Ja się tam tez z Ninisiaa umówiłam i nas wtedy obydwie zgranie. :)
btw. dziewczyny nie przejmujcie się, moje pazurki też są w opłakanym stanie :( a w prawej ręce... kciuk wymiata. okropny! masakra.
-
:skacze::skacze::skacze:
Paula jasne bede pisac......
do Dzoany tez skrobne:D.....
komus jeszcze cos napisac?:D hurtem:P
Bozenko dokladnie widzimy sie kolo schodow:D....
Pazurku nozyczki spakowane:D....
uciekam sie szykowac eksprortowac dzieci i w droge:D:D:D
-
to super :) ja sie zbieram :P
DO ZOBACZENIA!! :skacze:
-
a przepraszam... to ma byc jakiś konkurs na gotowe pazury :wow:
ja jade w starych odrośniętych bo nawet mi sie sciągać nie chciało
oraz spać nie mogę od 5 rano więc po6tej tu wlazłam i mam już bleści brzucha ze stresu... czy trafie :lol:
-
ja od 5 rano wymiotuje ;( ale mam nadzieje ze do 9 bedzie ok:( masakra ale stres...
-
no dziewczyny, już jesteście "po", my tu wszystkie czekamy na relacje!!!!
-
i jak i jak?? bo my tu wszystkie wam zazdraszczamy - chwalić się :D
-
nie powieeeemyyyy ;P
ja mam ino 1 zdjęcie- jeszcze z daleka samych kuprów jak dziewczyny oglądaj pokaz :lol:
ale poczekajcie aż korcia wstawi!! oooojjjj bedzie co oglądac
PS. Pawle drogi, Panie korciowy, męzu korci... jeszce raz bardzo dziękuje za naprawe frezarki... całuję w nózie...
-
-
już jesteśmy po, gdzie wstawiać zdjęcia??:P
-
-
powiem jedno - BYŁO ZAJ*BIŚCIE !!!!!!!!!!
i moje pazury zajely 1 miejsce w konkursie :skacze: jestem taka szczesliwa,ze mogłam byc z Wami :* i nauczyć się kręciołka :D:D:D
teraz mykam bo padam na cycki, ale jutro wstawię zdjecia swoich pazurków :) i czekam na Wasze fotki :D
PAZURKU wielkie dzięki za zorganizowanie warsztatów :*:*:*
PS Woszczurka od razu szlo poznać :skacze: mega fajna rozgadana babeczka :skacze: :D:D:D
-
dziewczynki dawajcie zdjęcia bo nie wytrzymam !! :)
-
oki, pozmniejszam jutro na spokojnie i powstawiam, dzisiaj juz nie mam sily
-
Ja tez nie mam siły..padam na pyszczek...no ale wam zaraz wkleje:p wiec chwila pozmniejszam..:d
-
Oki, Pazurku. Dziekujemy, ze chociaz ty sie zlitowalas :*
-
jeaaaaaaaaa bylo wyczesanie:skacze::skacze:
rewelacja:D......dziekuje dziewczyny...jestescie mega:D.....
ja foty tez wstawie jutro bo teraz padammmmmm na pychol....
-
Wszystkie juz padniete,ale uśmiechniete:D
Załącznik 20354
DZOANKA...Nasza zwycięzczyni konkursu zdobienia pazurkow...:) GRATULUJE:kwiatek: z NNISIAĄ
Załącznik 20355
INSTRUKTOR W AKCJI:D
Załącznik 20356Załącznik 20357
HEH...chyba ktos sie nie wyspał:P
Załącznik 20360
DZIEWCZYNY W AKCJI...:D
Załącznik 20361Załącznik 20362Załącznik 20363Załącznik 20364Załącznik 20365Załącznik 20366
Załącznik 20368
DZIEWCZYNY Z CAŁEGO SERDUCHA WAM DZIEKUJE ZA PRZYBYCIE,MIŁE TOWARZYSTWO,POMOC,WSPARCIE ORAZ MOJ ULUBIONY TRUNEK...:P
:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:: kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiat ek::kwiatek::kwiatek:
-
COS MI SIE NIE OBRÓCILY ZDJECIA..:P no w sumie normalne..w koncu blondynka wklejała..:D
-
Woszczur najlepsza - odrazu poznałam choć nigdy na oczy nie widziałam :) Dziewczynki fajne zdjęcia i jeszcze bardziej zazdraszczam i jeszcze bardziej nie mogę sie doczekać warsztatów na które ja się wybiorę :buja: Jeszcze raz- super foteczki :ok:
-
aaaaa!!! dotarłam do domu! ;D padnięta, ale warto było tyle drogi przebyć :D dziękuję Wam za wspaniałe warsztaty! :D