Stefcia - super, poprawę widać gołym okiem :ok:
Printable View
Stefcia - super, poprawę widać gołym okiem :ok:
witam . od niedawna zaczelam swoja przygode z pazurkami:). jednak ukończenie kursu to tylko poczatek dluuuuuuuuuuugiej drogi.
---------- Dodano o godzinie 23:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:05 ----------
Chcę dodać zdjęcia, robię wszystko zgodnie ze wskazówkami a i tak nie wchodzą, jak dojdę do tego co robię źle na pewno je wstawię i ocenicie.
Witamy:)
powoli bez stresu :)
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...iadomosci.html
próbuje po raz kolejny^_^ wiem ze łopaty ;-0
te pierwsze chyba najpoprawniej wykonane, musisz popracować jeszcze nad budową i kształtem ale potencjał i smak estetyczny masz:) Działaj ! Bo masz potencjał :)
człowiek uczy się na bledach. malo rak do cwiczen a moje juz nie daja rady , za czesto zmieniane mialam na kursach .
To teraz czas na mnie :skacze:
Mała różnica, ale jakaś zawsze jest xD
Te z owockami są stare jak coś :D
takie 3 znalazłam robione zaraz po kursie :D
Załącznik 40213
Załącznik 40214
Załącznik 40215
kochanaa
poprawa jest wielka :D te z owockami takie cienkie i spiłowane a te kolejne już o niebo lepiej:D
Ale wiele pracy przed nami :D
Katarynka przed Tobą o wiele mniej pracy niż przede mną xD B. ładne Ci wychodzą :)
w kwietniu ( pare postów) wyżej wstawiłam pierwsze moje prace , wczoraj zrobiłam takie. czy jest różnica , choć mały postęp????????????? zdjecia slabe ale taki juz aparacik mam ;-(
Fakt zdjęcie niwyrażne ale jak dla mnie ładne :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
kasiaandrzejczak87 - nie wrzucamy jednych i tych samych zdjęć do kliku tematów! :)
Emilia- a to nie wiedziałam , obiecuje poprawę!
Ja jak teraz patrzę na moje pierwsze i obecne to smiać mi się chce co tworzyłam :skacze:
Mam nadzieje ze ja jak dojdę do wprawy to tez będę się śmiać z tego co tworzyłam, ćwiczyć i ćwiczyć pozostaje.jak patrze na prace innych dziewczyn to juz nie moge sie doczekac jak sama takie cuda bede robic na paznokciach:)
Pół dnia dzisiaj siedziałam i przeglądałam ten temat (dosłownie :huh:) i jestem pod ogromnym wrażeniem zmian jakie dokonałyście dziewczyny w doskonaleniu warsztatu. Mam nadzieję więc, że i ja mam szansę :)
Dopiero zaczynam i wykonałam tylko 4 sety jak na razie. Pierwsze to szkoleniówki (szkolenie robiłam 21 i 22 kwietnia tego roku), które zajęły 12h. Drugie robiłam na swoich łapkach i spędziłam podobną ilość czasu na ich wykonanie :/:, dwie kolejne ofiary były uziemione na ok 6h. Do tej pory nie udało mi się upolować kolejnych łapek, ale jutro będę swoje uzupełniać. Trochę przeraża mnie czas, bardziej pod kątem klientek (bo ja mogę siedzieć i dłubać :]) czy wam dziewczyny też to tyle zajmowało na początku? Staram się dążyć do ideału (linia C, tunel itp.) dlatego tak się z tym "bawię" bo dużo poprawiam przy budowaniu i frenchu. :(
Przepraszam jak się za bardzo rozpisałam i jak offtopica popełniłam :(
Proszę o ocenę zdjęć (tzn. pazurków):
1 i 2 szkolenie - żel na tipsie
3,4 i 5 moje łapki - żel tips/natural
6 ofiara nr 1 - żel na naturalkach
7 ofiara nr 2 - żel na naturalkach
Bardzo dobrze sobie radzisz!
Jestem zdumiona tym co widzę. Ja swoje pierwsze wykonywałam ok 4-5h, więc nie martw się, Twój czas ulegnie poprawie, jeśli będziesz ćwiczyć, no i mieć "ofiary" :)
Życzę Ci powodzenia, które i tak jest NIEUNIKNIONE w Twoim przypadku :)
margo no super! Czasem się nie martw, bo każdy kolejny set będziesz robiła krócej. Ważniejsze moim zdaniem jest poprawne wykonanie stylizacji, wiec Twoje podejście jest jak najbardziej słuszne :D brawo!
margo poczatki obiecujace:)
Dzięki dziwczyny, bardzo podniosłyście mnie na duchu :skacze:
Tak, najbardziej zależy mi na efekcie końcowym no i trochę boje się pilnika (nie chcę aby ktokolwiek krwawił) więc tu też czasu spędzam sporo.
Będę ćwiczyć! To jedyna droga!
Mój french kiedyś i dziś :D
Starałam się znaleźć zdjęcie, którego nie ma w żadnym temacie :kwiatek:
Asia powinnas napisac, ze "teraz i kiedys" bo przez chwile myslalam, ze sie uwstecznilas jak spojrzalam na fotki - sa odwrotnie :D :P
Ale zmiana jest ogromna, brawo :ok:
Oj, widzisz, nawet nie zwróciłam uwagi, że fotki odwrotnie :D