Jade a gdzie kupiłaś taką torebkę? :)
Miminka w ciucholandzie ;) a takto firma atmosphere... narazie panterka to moj ulubiony motym wiec nie oddam :P ale jak mi się znudzi, a Tobie bedzie się dalej podobała to Ci wysle ;)
Printable View
Jade a gdzie kupiłaś taką torebkę? :)
Miminka w ciucholandzie ;) a takto firma atmosphere... narazie panterka to moj ulubiony motym wiec nie oddam :P ale jak mi się znudzi, a Tobie bedzie się dalej podobała to Ci wysle ;)
Madzialena wejdz sobie na Buy Furniture | Home Appliances | Televisions | Video Games from Argos online shop
poszukaj i zloz zamowienie u kuzynki,teraz sa promocje wiec moze cos ci wpadnie w oko:)
Natalia ja swoja kupilam w Anglii
Jade jesteś kochana :) :* :*
Natalia ja jestem druga w kolejce po torebke :D
a ja kupiłam na allegro takie ekspozytory na ozdoby jak ma Nasza Donna69 :)
Ekspozytor na ozdoby + 50 słoiczków gratis (671769204) - Aukcje internetowe Allegro
Madzialena nie ma za co :)
faktycznie fajne te zegarki:)
ja musze poszukać jakiejś spódniczki w panterke:) w H&M widziałam jakieś takie podobne ale to z daleka, bo nie miałam czasu wejść :( :P
---------- Dodano o godzinie 23:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:09 ----------
:skacze: Dzięki :D :skacze:
Wydaje mi sie ze mozna trafic na taka torebke w lumeksie z angielska odzieza.
o zapomniałam ze jeszcze kupiłam bluzke w panterke.. ale juz mi się nie chce robic foty...I ciągle sobie powtarzam ze juz mi wystarczy panterki i nic nie chce.. ale jak widze cos super i taniego to nie moge sie oprzec.. :(
Jade super pościel-taka stylowa :)
Madzialena zegarki boskie tylko takie to sa drogie :(
Natalia nie martw sie nie jestes sama-ja też głupieje na widok Panterki cały czas ;P :P ;P
czekam az mi to minie bo zbankrutuje.. a najgorsze jest to ze jak mi sie spodobała to ciezko gdzies ją było dostac i kupic, a teraz jak stała sie modna to ciagle gdzies ja u kogos widze albo cos.. wrrr
A ja choruje teraz na torebke z flaga GB nie taka jak na zdjeciu ale cos w ten desen.
a mi te bluzeczki się podobają :)
bardziej podoba mi się kolor 1 ale na 2 bardziej podoba mi się napis... szkoda, że nie można jakoś tego połączyć :P
ja kupiłąm parę rzeczy na wyprzedaży ;D bluzeczke z krótkim rękawkiem, mini sodniczkę, spodenki (nie wiem czy ktoś tu był ślepy ale w TROLL'u zrobili na nie zniżkę ze 140 zł na 49 zł O.o) i jeszcze butki na koturnie (takie białe sandałki :D) i jeszcze zółta bluzeczkę z krótkim rękawkiem :D Później wstawię zdjęcia
ja sobie kupilam takie buciki:
Załącznik 4866
i taka sukienke-na wesele:
Załącznik 4867
i mysle sobie jakie tu pazurki by strzelic, myslalam nad wtopieniem koronki czarno-zoltej.
a to moje dzisiejsze zakupy:) i moja upragniona spódniczka :love: ;P
Świetne zakupy dziewczyny!! Miminka ale figura :love:
gdzie kupilas te spodniczke??? :D
w H&M :)
moja niestety tez 13ozl,podobno ktos odebral,szukam w necie jakiejs porady gdzie mam sie zwrocic , jak wlczyc o zwrot kasy,firma alle pazurki jest do bani!!!!!!!!!!!:o:o:o
A ja sobie dzisiaj kupilam dresik:) bardzo mi sie podobal kolorek. Zegareczek w tamtym tygodniu,ale na zdjeciu cos nie daje takiego efektu jak w sloneczku:(
Miminka spódniczka boska :love:
i Majeczki zegarek mi sie podoba :D
pisali dzisiaj do mnie w sprawie mojego seksiastego czerwonego kuferka.. będą dopiero za dwa tyg :/:
czekasz czy zamieniasz na inny kolor ? ;)
ja wczoraj zastanawiałam się w h&m nad butami w panterkę na koturnie, ale uznałam ze nie będę miała do czego ich założyc i że szkoda pieniędzy... Zreszta musze przestac juz szalec za ta panterka ;]