ten pierwszy i kolorowy fajne :D
Printable View
ten pierwszy i kolorowy fajne :D
kilka przykładów makijażu oka :)
Załącznik 18926Załącznik 18927Załącznik 18928Załącznik 18929Załącznik 18930
Załącznik 18931Załącznik 18932Załącznik 18933Załącznik 18934Załącznik 18935
Makijaż Lady Gaga - Telephone Krok po Kroku
POLECAM STRONĘ SNOBKA – Dział „Makijaż”
Znajdziecie tam dużo tutoriali dotyczących makijażu oczu :)
Świetny kpk. No i wyszły piękne kocie oczy.
boski make-up!! uwielbiam takie oczka :love::love:
Moje oczyska:)
ciekawy efekt:good:
chcialabym miec kiedys taki teczowy makijaz.... ojj jak bym chciala ...
milenka super ten ciemny :D
milenka Twój makijaż kojarzy mi się z tymi facetami co sie za kobiety przebierają i tancują zapomnialam jak się ich nazywa kurcze...
zazdoroszczę, że umiecie się tak pomalować i nie czujecie się jak kolorowe małpy :P bo ja jak mam bardzo mocny makijaż to mam dyskomfort i się czuję jak małpka z cyrku ;)
hehe może bo próbowałam zrobić makijaż Gagi :)
a ja sie wogole nie maluje :D ewentual na specjalne okazje :)
jedynie rzesy pokreslam bo mam takie jasniutkie, ze prawie ich nie widac :P
Mnie się straszni podobają makijaże w stylu tego pierwszego - smoky eyes - jaki wrzuciła kobieta:) mmmm:love:
wow świetne makijaże, ten Lady Gagi superaśny :D no i te kolorowe mmm :skacze:
o własnie drak queen :D
tak Hooligan pocieszyło mnie to :* :)
Źródło: Zeberka.pl - moda, fryzury, uroda, kosmetyki, plotki, gwiazdy, wizaż, stylizacja
Potrzebować będziesz: bazy w odcieniu jaśniutkiego złota lub ecru, bazy w odcieniu szmaragdowej zieleni, cieni: szmaragdowego, miętowego, jasnozłotego, ciemnozłotego, cienia rozświetlającego, kredki do oczu w kolorze bardzo ciemnej, zgniłej zieleni lub ewentualnie czerni.
Przepraszam z góry za to co napiszę. Muszę się przyczepić do tego makijażu. Nie chodzi mi o użyte kolory i rozmieszczenie ich, ale kwestię techniczną wykonania.
Proszę, abyście zwróciły uwagę na ilość cieni, które rozsypały się pod okiem. Tu na szczęście użyto cieni w miarę jasnych, ale wyobraźcie sobie ten makijaż w kolorach ciemnego brązu, grafitu, lub czerni. Pod okiem mielibyśmy tragiczne zasinienia, bo nie dałoby się tego usunąć.
Dlatego moja rada: zawsze, ale to zawsze zabezpieczajcie okolice oka przed umalowaniem pudrem transparentnym. Nakładajcie go pędzlem mniejszym niż ten do nakładania pudru. I nie żałujcie zwłaszcza przy pracy ciemnymi cieniami. Po zakończeniu makijażu bez problemu go wymieciecie wraz z osypanymi cieniami, a wasze dzieło będzie czyste:).
No faktycznie a nawet na to uwagi nie zwróciłam.
też fajny sposób:) ale jak się samej sobie robi to rąk brakuje do trzymania wacika:D