kurcze a ja klikam pobierz kupon... niby ładuje mi sie strona i nagle nic.. powraca do tej samej :(
Printable View
kurcze a ja klikam pobierz kupon... niby ładuje mi sie strona i nagle nic.. powraca do tej samej :(
mi się to odblokowało po zrestartowaniu komp
zaraz tak zrobie ;]
'Uruchom Ponownie' zadziałało ;) wczesniej nawet zielony prezencik mi sie nie wyswietlał a teraz był... chociaz musiała dwa razy odświeżac bo robiło mi sie to samo.. i mam kod .. jupiii.. :D jutro odbiore :)
Ja właśnie sobie wydrukowałam kupon z rosnetu na prezent :)
ja tez mam ten lakier z Lovely tylko inny kolor i jestem bardzo zadowolona. Jest trwały i nie odpryskuje a malo kosztuje:):skacze:
---------- Dodano o godzinie 20:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:20 ----------
a ja dziś odebrałam prezenciki z rossmana:) :yess::jupi::jupi::jupi::jupi:
ja tez mam prezencik z rossmana dzieki sylwuni:D:D
Jutro biegnę po prezencik do rossmana :P
a co to kosmetyki garniera?
tak, probki w saszetkach
poszło ;]
kasiasssss no to sie ciesze ,ze mogłam pomoc:skacze:
patrze sporo znacie stronek z próbkami, skąd wy to bierzecie?:D
z blogów o bezpłatnych próbkach:D
Ja tez mam kuponik,ale jeszcze nie odebrałam.A wczoraj u Mnie Eukanuba(kupon+książeczka o pieskach),a dziś cała paczka Huggies :skacze:
---------- Dodano o godzinie 12:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:25 ----------
Prosimy o wypełnienie ankiety.
Dla osób, które odpowiedzą na pytania zamieszczone w naszej ankiecie przygotowaliśmy zestawy materiałów informacyjnych i próbek.
Ankieta musi być całkowicie wypełniona, jest to warunek otrzymania próbek.
Ankiety niepełne i kilkakrotnie wypełnione nie będą brane pod uwagę.
Ankieta: DERMIKA
Czas oczekiwania na przesyłkę około miesiąca.
Próbki wysyłane są jednorazowo.
:]
Dzis dostałam dwie próbki z yves rocher dwa male kremiki:D
ja tez dostalam probki z yves rocher krem pod oczy , fluid chyba 4probki, krem na nawilzajacy 2probki probka perfumu i jeszcze cos ale nie wiem co to jest:D
ja dostałam dziś te z avril ale badziewne :D taka pocztówka i zapach przyklejony...
ja tez dostalm,przyszedl tez katalog domkow,chcialabym jeszcze katalog firanek jak ktos ma namiary bo ja nie moge znalesc
ja dzis dostałam termometr i opaski na reke uv
---------- Dodano o godzinie 21:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:42 ----------
ja tu gdzies pisałam maila zeby mi przysałli katalog FIRANY - Kontakty osobiste - WISAN S.A.
Odebrałam rossmana dzisiaj, nawet dużo dali w tym miesiącu :)
tez odebrałam:D
Dziewczyny może macie ochotę na darmową kawę :D wystarczy się zarejestrować i kliknąć na darmowa próbkę. Przysyłają dwie.
dlawtajemniczonych.pl
a ja czekam na paczuszkę z ives, ale taką normalną, po probkach postanowiłam coś niecoś zamówić:)
Na Firany, zasłony, rolety rzymskie, szwalnia, tkaniny na wymiar,tekstylia kuchenne ? Dekoria.pl możesz sobie zamówić katalog,a nawet próbki różnych tkanin,firan itd. :)
a ja z rosmanna nie dostanę ;( wczoraj jak się zalogowałam okazało się, że w moim mieście już nie ma;(
---------- Dodano o godzinie 09:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:48 ----------
zamówiłam te tkaniny, bo pomyślałam, że mogą do pazurków się przydać:skacze:
dobry pomysł, takie próbki to w sam raz na pazurki :D