-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
też mi się takie tatuaże podobają:) sam język hebrajski jest super, nawet nie wiecie jaka to frajda pisac takim specjalnym piórkiem po hebrajsku :D
-
Cytat:
Napisał
bera0
dobra dziewczyny nie ma co dreczyc szefostwa wystarczy cierpliwie poczekac :ok: zjedzmy spokojnie sniadanko i napijmy sie kawki :kawa:
Kawka jest za :D i tez się napije kawki :D
-
hehe oj kawka kawka :P ;) ja tez własnie sie zbieram i ide kawusiowac
aaa!! i w trakcie kawciowania mozecie spojrzec na step by step jaki zrobiłam hihihi :wstydek: w 'krok po kroku' jest :P
:soczek:
-
Mniejmy nadzieje że zdjęcia się niedługo pojawią :)
-
Może Kamis się już obudził?? ;P
-
oj dziweczyny dziewczyny!! każda z was narzeka że jak zobaczy swoją prace wsród innych to sie załamie, zapadnie pd ziemie czy jak tam to określacie... mnie to jest na reke ze jeszcze ich nie ma:P im później tym lepiej... przynajmiej mniej wtydu dla mnie:D
-
Prace będą to będą - ja tam się nie stresuje raczej :P wiem, że i tak nie mam szans - dlatego ;D
-
ej wiecie co.. w tajemnicy wam powiem ze kamis juz wstał :P i nawet był na forum :P takze laski uzbrojmy sie w cierpliwosc i grzecznie czekajmy :D
:kawa:
-
Kamis jest na forum i stara się tu zaprowadzić porządek :P
-
Cytat:
Napisał
bera0
ej wiecie co.. W tajemnicy wam powiem ze kamis juz wstał :p i nawet był na forum :p takze laski uzbrojmy sie w cierpliwosc i grzecznie czekajmy :d
:kawa:
yeees!!
---------- Dodano o godzinie 10:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:56 ----------
Cytat:
Napisał
Kamis
Kamis jest na forum i stara się tu zaprowadzić porządek :P
Kamis, Kamis, Kamis!! Kiedy będą focie?? ;P
Mam nadzieję, że miło się spało?? :D
-
-
Cytat:
Napisał Szpila79
ze spokojem powiem, DZISIAJ :D
-
Kochane a dlaczego wtyd, strach:) ja uwazam, ze kazda z Was dala z siebie wszystko, niestety nie wszystkie moga wygrac. Ale najwazniejsza jest odwaga, ktora napewno bedzie doceniona. Uwazam, ze niepowinnysmy sie wstydzic za nasze prace, kazdy robi jak potrafi. A dzieki dobrym radom naszych bardziej doswiadczonych kolezanek, bedziemy z dnia na dzien lepsze. Ja oczywiscie gratuluje wszystkim, ktore wyslaly prace. Na pewno kazda jest piekna i wyjatkowa:)
-
Cytat:
Napisał
szpila59
yeees!!
---------- Dodano o godzinie 10:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:56 ----------
Mam nadzieję, że miło się spało?? :D
oj szpia, szpila. ale jesteś niecierpliwa. jak przygotuje to da. a jak będziemy go ponaglać to będzie nas dłużej trzymał w niepewności. wiec dziewczynki:cisza::cisza::cisza::cisza::cisza::cis za::cisza::cisza::cisza:
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
oj szpia, szpila. ale jesteś niecierpliwa. jak przygotuje to da. a jak będziemy go ponaglać to będzie nas dłużej trzymał w niepewności. wiec dziewczynki:cisza::cisza::cisza::cisza::cisza::cis za::cisza::cisza::cisza:
NIEcierpliwa jestem z natury, ale jak sie rodziłam to byłam cierpliwa :D Grzenie czekałam i wyszłam wtedy kiedy trzeba :D
Buuu.... ;(;(;(
Kiedy focie, focie, focie??:skacze:
Nie dam Wam spokoju, hehe
-
szpila spałzej bo cię kamis :aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty:linczuje:s kacze::skacze::skacze:i poco ci to:skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
ostatni mój post na temat wstawiania zdjęć z mojej strony:
nie ma sie co denenrwować i niszcyć klawiaturkę klikaniem, bo i takKamis jak tu wpadnie konkretnie na ten temat to itak wywali te posty do kosza:P
:yellow: :yellow: :yellow: :yellow: zacisnąć zwieracze i czekać!! :D
:minka: :minka: :minka: a kto ma ADHD to brac skakankę i skakac i się porządnie zmęczyc, a emocje opadną... :hahaha::hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
-
Dziewczyny dajcie spokój Kamisiowi, on też ma życie prywatne i jego celem życiowym niekoniecznie jest wstawienie prac. Rozumiem stres stresem, nerwy nerwami, ale bez przesady. Mnie osobiście takie coś bardzo irytuje, przypuszczam, że większość z nas także, gdy ktoś ponagla i się ciągle dopytuje, rpawda? Będą prace to będą i tyle. Na nich się świat nie kończy :P
-
madzia nie stresuj sie :D wyluzujmy to takie tylko babskie marudzenie i gadanie zeby gadac hehe :D i tak kamis nas nie słucha i zrobi wszystko w odpoiwiednim momencie ;)
-
Madzia spokojnie;) troche wiecej luzu i humoru;) przeciez kazdy sobie tutaj zartuje...nikt na powaznie nie dreczy Kamisa ...zeby juz w tej chwili natychmiast wrzucal foty...w konkurscha najwazniejsza jest zabwa i o to tutaj chodzi chyba ze sie myle..:D:D:D
-
Cytat:
Napisał
woszczur
ostatni mój post na temat wstawiania zdjęć z mojej strony:
nie ma sie co denenrwować i niszcyć klawiaturkę klikaniem, bo i takKamis jak tu wpadnie konkretnie na ten temat to itak wywali te posty do kosza:P
:yellow: :yellow: :yellow: :yellow: zacisnąć zwieracze i czekać!! :D
:minka: :minka: :minka: a kto ma ADHD to brac skakankę i skakac i się porządnie zmęczyc, a emocje opadną... :hahaha::hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
izuniu kamis już tu wparował:skacze::skacze::skacze: i prubuje zrobić porządek na forum. ale będziemy miały:aty::aty::aty::aty::aty::aty:hi hi hi:skacze:
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
izuniu kamis już tu wparował:skacze::skacze::skacze: i prubuje zrobić porządek na forum. ale będziemy miały:aty::aty::aty::aty::aty::aty:hi hi hi:skacze:
wiem ze tu był;P, ale miałam na mysli robienie porządku w tym temacie:D
-
on ma z nas ubaw.jak się wszyscy denerwujemy.:skacze::skacze::skacze:
-
o booże ale sie uśmiałąm z was:P kuurde ja tez sie nie moge doczekac:P
-
no baaaaaaaaaaa. dobrze że konkurs z San Flowera nie jest tu organizowany. bo by dopiero się działo i zamknęli by temat:skacze::skacze::skacze: