według mnie to te przedostatnie świetne do sukni ecrie
Printable View
według mnie to te przedostatnie świetne do sukni ecrie
Dzidzia bardzo fajne pazurki, szczególnie te drugie przypadły mi do gustu :)
a to moje frenche. może nie są idealne ale nie mam jeszcze takiego długiego stażu jak niektóre z was (wiem, że są trochę żle opiłowane!! teraz to dopiero widzę):)
piekne sa te pazurki,nie wiedzialabym ktore wybrac
Byłam na urlopie wracam i widzem żem poszalałyście laski :D
ślubny komplet
Baaardzo ładne. Powiedz mi, te cyrkonie są oddzielnie czy na taśmie??
---------- Dodano o godzinie 20:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:43 ----------
Kiniusia masz racje, że trzeba je trochę dopracować, ale trening czyni mistrza, a wielki plus za pomysłowość, bo zdobienia są ciekawe:good::)
taaaaaaaaaa, na tasmie :lol: :lol: :lol: osobno... :(myślałam że mi kręgosłup peknie, niedość że ryle układania na rękach to jeszcze nogi na podłodze robiłam i tak sie naschylałam ze aż mnie boli jak sobie przypomne...a co do kamieni to to są swarowskie #3 i #5 w sumie wyszlo 112 sztuków;P
fajne te wasze pazureczki :)
a to moje ostatnie frenche, w środku akrylowe...
No to szacun i wielkie współczucie z mojej strony, bo domyślam się jaki ból kręgosłupa miałaś, ale efekt super. A co do ilości, to 112 sztuk nieźle musiało młodą kosztować, no ale ślub ma się raz w życiu (miejmy nadzieję:P)
---------- Dodano o godzinie 21:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:57 ----------
Bardzo mi się podobają pierwsze i trzecie:good::good::good:. Jeśli chodzi o te w środku, to moja mała rada: pamiętaj Iwonko, aby wolny brzeg paznokcia nie był dłuższy od łożyska i będzie super:).
a tu takie moje zdobionko cyrkoniami :) http://photos.nasza-klasa.pl/5652466...5d2462fdb.jpeg
---------- Dodano o godzinie 21:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:27 ----------
http://photos.nasza-klasa.pl/5652466...0fd31928f.jpeg
słoneczko... prawdziwe dzieło sztuki :win: :master:
te z listkmi sliczne
te pazurki z cyrkoniami są bardzo ładne!!! ciekawe!!!:good:
bąbelkowo :D
pazurkomania te pierwsze są eskta i jak ładnie dopracowane przy skórkach ;] braawa ;]
Dzidzia za każdym razem podziwiam Twoje frencze, bo są idealne:)
Dzidzia jak zwykle twoje babelki extra
takie tam na szybko robione:)
Woszczurku co tu pisac-piekne jak zawsze
Wosczurku rewelacja !!!
woszczurku śliczne!
ohhh....:love: może kiedyś też takie będę umiała takie robić! Nadzieja umiera ostatnia :D :P Pazurki super!
Woszczurku BOSKIE !!! napatrzeć się nie mogę...
woszczurku też bym chciała takie pazurki na szybko umieć robić!!!!!:P
super są!!!!!
takie moje zwyklaki ;P
śliczne te "zwyklaki" :D
Dzięki :) Ale Woszczurka pazurki są przecudne :) Takie dopracowane, czyściutkie :) Sliczności :)
śliczne woszczórkowe pazurki:love: też chcę takie robić... twoje kamila1987 też ładniutkie :)
a to moje... oceniejcie ;)
bardzo ładne pazurki iwo :)
świetne pazurki Iwa :D
Iwonka ja już Ci pisałam, że robisz baaardzo duże postępy. Obie prace są bardzo ładne:):):)
A to moje ostatnie wypociny. Brak chęci do pracy, chyba jakiś chwilowy kryzys i to się odbija na tym co robię.
a to mój french dziewczyny proszę o ocenę i radę czy wszystko z nim ok :)
ivonna70 jak dla mnie twój french super :D
Mi się podobają bardzo wasze frenche :) Iwa bardzo ładnie wyszły, widać, że pracujesz i super Ci to wychodzi :)
Ivonna nawet takie z braku weny są ekstra :) Nie martw się kryzys napewno niedługo minie :) :*
Izolda jak dla mnie jest super, tylko boczki troszke spiłować, żeby pazurki trońke były zgrabniejsze i bedzie ok bo uśmiech mimo że nie głeboki jest bardzo fajny :)
Ivonka jak zwykle miodzio !!
Izolda, boczki i krzywa C a będzie juz w ogóle suuuper!!