RedSunset gratuluje bardzo ładny odroscik :) no i prawie go nie widac
Printable View
RedSunset gratuluje bardzo ładny odroscik :) no i prawie go nie widac
świetne odrościki :ok: niektórych prawie wcale nie widać ;)
RedSunset, odrosty cudne! :) Widać, że precyzyjnie wykonane
tera moje dwa :D zapowietrzone sa rowniez ale nie widac :p pod dobrym katem fote zrobilam :p
( odrost 3 tyg na obu )
to klientkowe ;)
Pani ktora robi w sklepie spozywczym i jestem dumna bo nie miala ani jednego pazurka zapowietrzonego ;)))
Ja wytrzymuje maksymalnie trzy tygodnie w moich pazurkach, ale zdarza się że robię co dwa tyg- szybko mi się nudzą i po za tym to nasza wizytówka, więc muszą być ekstra. Moje klientki to mają od 4 tygodni do 7 tyg. Mam też taką co robi sobie co tydzień nowe bo szybko się jej nudzą, ale ogólnie super się jej trzymają- czasami to mi aż żal je piłować. Ale cóż klient nasz Pan!
4 tyg.
10 tygodni :)
Załącznik 33807
raju, ze one sie jeszcze na trzymaja na plytce po takim czasie :)
super !
Gratuluje takiego odrostu!
łał 10 tygodnie, niesamowity odrost
5 tyg.Załącznik 33809
ja rownież gratuluję takich odrosnietych i trzymajacych sie pazurasow:brawa:dobra robota dziewczyny:skacze:
Dzieki dziewczynki, jestem dumna z takiego odrostu, na moich to zawsze mam jakies zapowietrzenia :)
super odrosty :) mozna byc dumną :)
ślicze te wasze odrsty ;) - o ile moga być slicze odrosty w ogole ;) hihihi
a tu taki :
Załącznik 33877
Mojej klietki odrościk jedyne 7tygodni :D w szoku byłam istnym
oto odrosty ponad miesięczne.
szok ja nie wiem jak mozna chodzić z 7 czy 10 tygodniowym odrostem.. mnie to przeraża już 3 tygodniowy :P
a zwłaszcza jak paznokcie są jedno kolorowe - wtedy to już w ogóle:sciana:
imponujące te odrosty, mnie również przeraża taki odrost, ja bym nie mogła tak chodzić
a tu mojej cioci 7 tygodniowy odrościk:)
odrost mojej mamy... ok 2 miesięcy :D mama się śmieje, że córka stylistka a ona z takim odrostem :D a ja sama bez :( fotkę robił mój kochany :D
złotko bardzo ładny odrościk :ok: nic się nie przejmuj, jak to mówią szewc bez butów chodzi :D ja sama też wiecznie bez paznokci, chociaż ciągle planuję że coś sobie zrobię to potem robię na konkurs, albo jak już zrobię to mi się nie chce ich zdejmować czy nadlewać, także niczym się nie przejmuj :D
a co ja miałam napisane, że mi ktoś na czerwono poprawił?? :D:D:D Takie ze mnie ciekawskie stworzenie :D:D:D:D
Jakiś czas temu poddałam się testowi na wytrzymałość żelu na paznokciach. Chodziło o to by sprawdzić jak długo żel będzie trzymał się naturalnej płytki bez konieczności uzupełniania. Powiem szczerze, że takiego wyniku jaki udało się uzyskać (7 tygodni !) sama się nie spodziewałam. Wiadomo, że to jak żele trzymają się płytki paznokcia zależy od wielu czynników. Na pewno od jakości produktu, ale także od tego jak została przygotowana płytka paznokcia (czy jest dobrze odtłuszczona - Preparat STANDARD, Primer STANDARD), od jakości wystylizowanego paznokcia (nie zalane skórki itp.), od rodzaju naturalnej płytki, a nawet od poziomu hormonów w naszym organizmie. Trzeba wziąć też pod uwagę to jak klientka "szanuje" paznokcie, czy używa chemii gospodarczej bez rękawiczek ochronnych, czy naraża je na uszkodzenia mechaniczne, itp.
Swoje paznokcie poddałam morderczemu testowi :) nie oszczędzałam ich w żadne sposób, by jak najbardziej urzeczywistnić ten test :) Stylizacja wytrzymała 7 tygodni bez konieczności uzupełniania, przypuszczam, że paznokcie trzymałyby się dłużej, gdyby nie fakt, że pod koniec testu, krzywa C znajdowała się w miejscu linii uśmiechu :) Po drugie nie mogłam już na nie patrzeć ;)
Użyte produkty to: płyn do odsuwania skórek TOGLIERE, preparat STANDARD, primer STANDARD, żel 3-faz konstrukcyjny ESPERTO, żel BORDEAUX. płyn do przemywania masy żelowej DETERGENTE, oliwka kojąco-łagodząca ALLAVIARE.
Procedura stylizacji:
- odsunięcie skórek (preparat do oduwania skórek TOGLIERE),
- zmatowienie płytki paznokcia (pilnik 240/240 STANDARD)
- odtłuszczenie naturalnej płytki paznokcia (preparat STANDARD)
- wytrawienie naturalnej płytki paznokcia (primer STANDARD)
- wystylizowanie konstrukcji paznokcia, krzywa C itd.... ( żel 3-faz. konstrukcyjny ESPERTO)
- utwardzenie w lampie UV
- zmatowienie wystylizowanego paznokcia (polerka GRADAZIONE UNO 100/100)
- nałożenie pierwszej warstwy kolorowego żelu (BORDEAUX)
- nałożenie drugiej warstwy kolorowego żelu (BORDEAUX)
- zmycie warstwy dyspersyjnej (płyn do przemywania masy żelowej DETERGENTE)
- nałożenie oliwki (oliwka kojąco-łagodząca ALLAVIARE)
Stylizację wykonała Paulina Wójcik-Zając
Wykonanie stylizacji:
imponujący odrost
a to mojej koleżanki wytrzymał 10 tygodni, przy czym były podpiłowywane, 1 nie wytrzymał do końca i parę dni przed stylizacją pękł
zaznaczam, że koleżanka robi nimi wszystko, pierze, sprząta, nie wkłada rękawiczek
Załącznik 34367
Jejku 7 tygodni... szok... super odrościk :)
Kleo piękny odrost.
KLEO piękny odrost wcale go nie widać,boże wytrzymać tyle czasu z takim odrostem,ja bym nie mogła ja po 2-3 tygodniach zmieniam swoje bo mi się nudzi;]
Kleo wow ! piękny odrost sama bym chętnie taki ponosiła :)
a to taki odrost moich zwykłych szpicków.... jakis rok temu, zapomnialam o tym zdjęciu ;)
Załącznik 34515
kaniusia jestem osobiscie zachwycona nie tyle odrostem co linia usmiechu hehe:)
8 tygodniowy odrost :D i zdjęcie odnowionych :)
Beluniu jaki odrost :szczena:i metamorfoza też niczego sobie :P
o ja boskii ten odrost ;D ale beton jak nic i metamorfoza super ;D ;*
moje perełki:)
ooo matko jaki odrost a ten maly palec jak fajnie wyglada ;D :)
ja ostatnio zostałam pozytywnie zaskoczona odrostem mojej nowej klientki- otóż jest to kobieta w srednim wieku lecz bardzo "imprezowa" roztrzepana i jak to sama powiedziala: "nie oszdzedzałam ich". Pierwszy raz robiłam jej pazurki, po miesiącu ponad kolejna wizyta- i ten piękny odrost- a paznokcie jej rosną strrrrasznie szybko. Nie miałam aparatu, żeby Wam pokazać... Na pół paznokcia. Byłam z siebie dumna, że przy takim traktowaniu pazurków nie było ani jednego uszczerbka choćby w postaci jakiegoś odprysku czy maleńskiego zapowietrzenia.
no to katherine gratulacje :* faktycznie szkoda ze nie ma zdjecia ale z pewnoscia fajnie wygladaly :) :kwiatek:
ja tez mam zazwyczaj takiego pecha że jak nie mam aparatu to albo super zdobienie mi się trafia albo super odroscik :/