Agusia bardzo fajny kącik :)
Printable View
Agusia bardzo fajny kącik :)
Agusia... wiesz co ?i tak jest bardzo przytulnie :ok:
Heh na parawanik byłam napalona ale był drogi...tu w Helmstedt w Kaufie i tak na niego zerkałam aż w końcu patrze przeceniony...ale kurna akurat kasy nie mialam zeby tak wydać a był wtedy chyba za 29 Euro heh juz po przecenie... potem któryś dzien patrze a on znowu przeceniony na chyba 19,90 i zaraz go wziełam...juz nie pamiętam jakie to ceny dokładnie były ale byl 2 razy przeceniony hahaha Tu często w kaufie tak jest ze duzo jest obniżek heh
Oo tak ten parawan jest cuuudny ! :love: i ślicznie komponuje się z całym kącikiem.
agusia śliczny kącik :ok: a parawanik prześliczny :love:
Agusia bardzo śliczny i przytulny kącik :)
Przeniosłam swój kącik w rzeczywisty "kącik" pokoju (który dziele z siostra).
agusia pa świetny kącik, a witrynkę gdzie kupiłaś?
xjotkax czyściutki, bardzo ładny:ok:
jotka ładnie, schludnie i w domowej atmosferze ;)
agusia bardzo ładny ten Twój kącik, a ten parawan bomba!
jotka super kącik :)
Witrynkę kupiła tutaj w takim sklepie meblowym SB Lagerkauf tejo´s SB Lagerkauf
Dziewczyny śliczne macie saloniki! Mama pytanie, na którymś zdjęciu widziałam i mnie zastanawia: Czy w jwdnym pomieszczeniu może być stolik do paznokci i łóżko do przedłurzania rzęs lub fotel rozkładany do pedicure?
nom aga fiu fiu... zaszalałaś:wow: piękny!!
może być w jednym pomieszczeniu , ale przy zabiegu pedi. musi być odgrodzone parawanem :P Dobrze mówię ?
salonik po remocie
Anna pięknie, naprawdę super.:kwiatek:
O rajuśku Anna, ale cudo :wow:
przepiękny salon!
Aniu, przepiękny salon! Kolory cudne. Aż chce się posiedzieć dłużej... :)
:szczena: :szczena: :slina: Jaki wspaniały salon!! Aniu, jest cudowny! :o
Aniu kula salonik śliczny :] te kolorki są boskie :love:
Aniu jaki cudowny salonik:wow::wow::wow:Piękne kolorki:love:Wspaniały pomysł z tymi kwiatami.Wszystko prezentuje się przeslicznie i jak czyściutko:love:
Cudne kolory :) mnie też się marzą takie kwiaty ale brązowe na kremie :D :love:
Aniu rewelacyjny salonik :love:
Aniu rodem z Beverly Hills!!!!!
przepiekny napewno każda chciałaby taki mieć!!!!!!!!!!!:D
Aniu przepięknie...tak elegancko,wręcz ekskluzywnie.
aniu doskonaly... a te kolorki:kwiatek:
Dziekuje wszystkim za mile opinie .... staralam sie by wszystko bylo dopasowane .... Ps zdradze tajemnice ze wczesniej byly zupelnie inne kolory .... braz z niebieskim ale bylo malo przyjaznie wiec wpadlam na pomysl przemalowania biurek , tapicer obil stare foteliki, kanapa byla kiedys brazowa wiec tez obil , farba na sciane , naklejki i wyszlo . Dziekuje :)
Jejku, jak patrzę na Wasze przepiekne saloniki, to już nie mogę się doczekać swojego, niedługo (mam nadzieję) już otworzę swój, mam niecałe 10m, więc nie za wiele się tam zmieści i nie mam jeszcze koncepcji - jak go urządzić, ale może jakiś pomysł mi się urodzi - jak pooglądałam Wasze cuda!!! :-))))
Anna Kula boski salonik:ok::)
przecudownie sliczny ten salonik.... naprawde jest cudowny!!!
---------- Dodano o godzinie 18:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:03 ----------
ja dodam kilka swoich zdjec. mam bardzo malo miejsca, ale robie jedynie pedicure,manicure, paznokietki i makijaze. takze ciasne ale wlasne :) dodatkowo polaczona jesem z salonem fryzjerskim mojej mamy. z czasem mam nadzieje znajdziemy cos wiekszego:)
http://images46.fotosik.pl/633/e65a31a125638656m.jpg
http://images47.fotosik.pl/672/04a67daf098a7ba2m.jpg
http://images43.fotosik.pl/671/34d2d4e3745c5187m.jpg
biureczko masz fajne
Bardzo elegancko :) pięknie :))
Ania w moich ulubionych kolorach :D
Pati ważne że swoje :P
Pati bardzo ładnie, elegancko i te mega biurko ^_^ super :ok:
pati jak czyściutko i elegancko:ok:
Piękne macie gabineciki Mmmmm
Anna Kula Boski kolorek i w ogóle takie wszystko pasujące że hoho..
Najważniejsze że na swoim :ok:
mój po przeprowadzce, jak zwykle zbyt kolorowy... kolor ścian miał być orzech włoski... jaki wyszedł każdy widzi:haha: