ja się w pon wybieram do yves, ciekawi mnie tylko dlaczego nie dostaję na maila tych kodów? newsletter mam zaznaczony..
Printable View
ja się w pon wybieram do yves, ciekawi mnie tylko dlaczego nie dostaję na maila tych kodów? newsletter mam zaznaczony..
Tusiu ja tez zamowilam te ebzplatne probki, ale juz zwatpilam ze dostane,ponad miesiac chyba czekam:/:
uu to nieciekawie...
Wczoraj pisałam posta polecającego stronę i go nie ma nie wiem czemu wiec napisze jeszcze raz: Forum w osobie polecającej wpiszcie kaja13
i na tej stronie za samą rejestracje już wysyłają teraz chyba szczotkę do włosów bo zawieszki im się skończyły a za napisanie minimum 10 postów na forum opakowanie tabletek na włosy i paznokcie i co 2 miesiące za aktywność na forum kolejne paczki a za zdobywanie wyższego statusu-perły też ślą paczki. Polecam stronę ja przedwczoraj dostałam swoją pierwszą paczkę zawieszkę i 60 tabletek
nie wiem czy tego posta nie ma bo to jest niezgodne z regulaminem (reklama innego forum)
no ale innej drogi żeby dostać ten suplement diety i w dalszych przesyłkach próbki kosmetyków po prostu nie ma a to forum jest producenta tych tabletek taki sobie założył plan rozdawania próbek za udzielanie się na forum i tak jest
Mariquita - zamów katalog -BEZPŁATNY KATALOG ODZIEŻY I OBUWIA MARKI MARIQUITA
---------- Dodano o godzinie 18:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:40 ----------
Colon C - Darmowa saszetka -2 saszetki Colon C
---------- Dodano o godzinie 18:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:41 ----------
Giorgio Armani - Sephora Polska -Odbierz próbke najnowszego zapachu IDOLE w perfumerii Sephora
zaraz sie zaloguje:):)
Moczenie nocne. Nie strach się bać - Suchenoce.pl - Moczenie nocne może być więc przyczyną szeregu zaburzeń psychologicznych -Formularz zamówienia bezpłatnej próbki jednorazowych majtec zek Huggies® DryNites oraz książeczki informacyjnej
---------- Dodano o godzinie 19:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:08 ----------
Zaproszenia ślubne -próbki zaproszeń ślubnych
---------- Dodano o godzinie 19:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:11 ----------
Lioven - Ulga dla Twoich nóg -próbka żelu do nóg
o matko ile próbek, co ty moja droga siedzisz na necie i szukasz darmowych próbek??
free trial pack -art higieniczne
---------- Dodano o godzinie 19:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:15 ----------
A no szukam.Ale dzielę się zawsze.Czy to zle?
---------- Dodano o godzinie 19:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:19 ----------
Dermatologia -bezpłatny zestaw mini produktów do pielęgnacji twarzy
---------- Dodano o godzinie 19:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:30 ----------
Free Coffee Samples - Join Today
---------- Dodano o godzinie 19:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:40 ----------
VOL-MAL,Centrum Medycyny Naturalnej,Essiac, medycyna naturalna,rehabilitacja,zioła,zioła i herbaty,odczulanie,alergia leczenie,testy,essiac,leki ziołowe,masaż refleksyjny,masaże lecznicze,materace gorczycowe,odchudzające zabiegi,odwyk palenia,olejki -bezpłatny katalog Medycyny Naturalnej
---------- Dodano o godzinie 19:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:46 ----------
https://www.ullapopken.pl/ullapopken...ellung_init.up -bezpłatnego katalog Ulla Popken
wymiatasz:) na tą dermatologię wejdę:)
napiszcie mi co mam wpisac aby dostac zaproszenia slubne jaki kod produktu wpisac pilsss
z tego coprzeczytałam regulamin tej dermatologii, to rejestrscja powoduje zgłoszeenie do losowania darmowych próbej la roche-posay, a nie że je dostaniemy na 100%
Zaproszenia ślubne -wybierz któreś stąd :]
---------- Dodano o godzinie 22:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:07 ----------
A nóż widelec się uda :) -trzeba próbować...
dzieki bardzo za pomoc
LinkBucks.com - Get your share! Darmowe próbki wybranych przez was tkanin :D
Dostałam info,że są nowe prezenty :skacze: zaraz sprawdzę
---------- Dodano o godzinie 14:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:36 ----------
Są :yess: już mam kod(kupon) :D
też mam, ściągam kupon zaraz:D a wczoraj jeszcze nie było:D
tez już sciagnelam:)
alez lipa, na jednym koncie sciagnelam, a z drugiego juz nie bylo w najblizszej drogerii i bede musiala podjechac do innej. ale wszystko sciagniete bez problemu
no ja tez nie mialam najblizszej drogerii i bede musiala jechac do innej, i tylko z jednego konta sciagnelam bo z drugiego sie nie dalo:(
a ja nie mam ikonki prezentu:sciana::porazka:
ja tez nie mam:/:
Ja też nie mam chociaż mam uzupełnione dane i włączony newsletter
---------- Dodano o godzinie 18:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:58 ----------
Już mam :D
Chce ktoś prezent z rossnetu? Bo mojego miasta juz nie ma (ani żadnego w pobliżu) Pisać na PW :D
nie rozumiem,moje miasto jest ale ja nie amm ikonki prezentu
reset, czyszczenie ciasteczek i dopiero pojawił sie prezent:yess::D
kasiassssss zrób to co ja, może pomoze:D
ja tego nie mam ;(;(;(
---------- Dodano o godzinie 20:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:14 ----------
gdzie jest ta ikonka?
jak sie zalogujesz to u góry nad Moj profil czy cos takeigo.. duże zielone kółeczko:) pewnie nie uzupelnilas czegos i ci nie wyskoczyla
:skacze: wydrukowałam kupon
ale powiem wam, że walczyłam z tą stronka ze 2 godziny :[
asiek zaznaczyłam strzałka gdzie pojawia sie zielona ikonka z napisem odbierz prezent
Ja ściągnęłam kod z mojego konta ale już na koncie mamy nie mam ikonki prezentu:/:
ladyss ja na swoim drugim koncie tez nie mam ikonki:/:
to co dzisiaj dzieje sie ze stroną rossnetu to masakra:(
jak wam sie nie chce spac dziewczynki, to poczekajcie do pólnocy i próbujcie:D moze po 24 zmaleje zmasowany atak na rossnet:D;)