Kasiu jestes przesympatyczna !!
Wszystkie jesteście cudowne dziewczyny ! Po tych wszystkich konwersacjach na forum fajnie Was było zobaczyć i usłyszeć :D
Printable View
Kasiu jestes przesympatyczna !!
Wszystkie jesteście cudowne dziewczyny ! Po tych wszystkich konwersacjach na forum fajnie Was było zobaczyć i usłyszeć :D
Ja ostatnio mialam okazje poznac Kasie na zywo. Mega pozytywna osoba ;)
:wstydek: dziękuje, miło mi to słyszeć
a wiecie co mi się dzis stało, odkręcam reda a tam nosek się ułamał ;)
kiwaczek ja tak miałam z dwoma green'ami. Jeden przetrwał do końca a drugi na drugi dzień nie nadawał się do niczego - gdzieś zrobiła się szczelinka i wysechł.
Nowy film w wykonaniu Ali Rio. Przegląd taśm. Zapraszamy do oglądania.
Jak i czym najlepiej podklejać dolne rzęsy? cz. I Taśmy | Pytanie do instruktora
http://www.pytaniedoinstruktora.pl/a...asma_slajd.jpg
Noble czy nie możecie wprowadzić czegoś, w stylu markera,
zeby moc pomalować rzesy paniom które maja jasne rzesy
i krótkie rzesy?
Wiem ze dziewczyny tutaj robią henne na końcówkach rzes
ale jak ktoś ma krociutkie rzesy to nie da sie zrobic henny na końcówkach
Poza tym taki " marker/ długopis" pomagał by tez przy uzupelnieniach
Wprowadzacie cos takiego, proooosze
bo normalnie stracę wzrok przez te jasne rzesy u starszych pan
a takich mam nawal ostatnio
jak to?markerem chcesz malować po rzęsach? i to nie wpłynie na wiązanie kleju?
Widziałam takie markery za granicą chyba nie wpływa na wiązanie kleju skoro jest do tego przeznaczony chociaż nigdy nie wiadomo :)
Moim zdaniem to tak czy siak oslabia. Bo o ile sa eyelinery i tusze do przedluzanych to rozumiem. Bo maluje sie po rzesach juz zaaplikowanych. A taki marker. Najpierw marker a potem klej na to? Jakos tego nie widze
No tak właśnie myslalam, pomalować zeby moc widzieć rzesy a potem kleić
Bo jak zrobic henne przy uzupełnieniu?
Wiec pomyślałam sobie ze cos takiego mogłoby nam ułatwić prace:P
Henna tak samo oslabia wiazanie. Takze ja nie robie nawet przy jasniutkich rzesach
Fajna ta taśma :D wykleiłam już kilka klientek i miło nam się współpracuje :D Podoba mi się to, że jak się w trakcie przyklei jakaś rzęska to nie zostawia farfocli :)
CO do nano to ja wam powiem, że mam jakieś opory przez użytkowaniem. Kilka razy wychwalałam go klientce i jak psikałam twarz klientki to widziałam minę pt "wtf?!" :D
U mnie to samo ale jak nastaly upaly to sie spodobalo
U mnie nano sie sprawdza
i panie zadowolone
Tylko mam teraz z nim mały problem
Jak go wyczyścić? Tzn chodzi mi o to, ze zaczyna z niego dziwnie pachnieć
Nie daje duzo wody zeby mi nie zostawiła ta woda w nim
W ogóle na początku panie pytały sie co to jest, ja na to ze woda
a one zdziwiony bo myślały ze to cos innego
Bo tak ładnie pachnie :)
Niestety teraz przestało ładnie pachnieć :(
zania37 Polecamy kupić nową świeżą wodę destylowaną "zalać" do pełna i "wypsikać" do końca jak to nic nie da to jeszcze raz teraz przez to, że zrobiło się ciepło woda po prostu od leżenia zaczyna brzydko pachnieć :)
Chcieliśmy także poinformować, że na dzień dziecka szykujemy bardzo dużą niespodziankę :)
To wstrzymuje sie z zamowieniem w pore przeczytalam ;)
No to wlasnie usunelam wszystko z koszyka zamowien i czekam na niespodzianke. Sama sie jak dziecko ciesze ;)
Dziewczyny kupujcie śmiało, to nie jest niespodzianka produktowa.
Dowiecie się o niej w poniedziałek :)
---------- Dodano o godzinie 17:35 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 21:44 ----------
Mamy dla Was dzisiaj kolejną nowość (to nie ta o której pisaliśmy wcześniej, o tamtej jeszcze napiszemy)
Dla wszystkich tych co lubią trwałą do rzęs. Ten produkt się Wam spodoba. To FALL IN THE VOLUME, czyli trwała do rzęs która dostępna jest tylko u nas. Czuwaliśmy nad tym, aby była jak najprostsza w użyciu i aby zabieg utrzymywał się około miesiąca czasu. Przyjdzie do Was w eleganckim czarnym opakowaniu z hologramem. W razie pytań piszcie na nasz firmowy email sklep@noblelashes.pl - służymy pomocą.
https://static1.tradoro.pl/80/akceso...k4nOuqAviB.jpg
Trwała na rzęsy
Zamowilam u was te tasme (microfoam). Podkleilam sobie nia oczy (kolezanka zakladala mi rzesy) i myslalam, ze oszaleje. Nie moglam przestac sie drapac, skora pod okiem byla czerwona i swedziala od momentu przyklejenia tasmy :(:(
Gosia a zwykle platerki tolerujesz?
Mam klientke ktora ma alergie na klej z opatrunkow typu plastry i tylko ona tak reaguje.
Inne platki sa ok.
Podkleila mi oko platkiem zelowym, pozniej jeszcze innym, bo ale nie umiala na nich pracowac, az w koncu podkleila zwykla tasma :/: cholerka jaki bol przy zrywaniu.
Wlasnie chodzilo mi o tasme nie o platki. Tasme medyczna czyli papierowe plasterki, czy one cie przypadkiem nie uczulaja tez?
A i pytanko do Noble, czy bedziecie wprowadzali nowa grubosc 0.06?
¨
Na te jej tasme (wygladala jak medyczna) nie mam uczulenia.
Kiedy będą znowu dostępne rzęski L curve 0.1 i 0.07 i czy będą uzupełnienia do nich?
Po kolei:
Jeśli uczuliła Cię taśma to najprawdopodobniej nie tolerujesz kleju z tych taśm. Jeśli to było na jednym oku to może miałaś je podrażnione wcześniej? Ponieważ jeśli to klej to powinno wyskoczyć na dwóch.
Do 2 tyg. będziemy mieli L curvy.
Co do owej grubości 006 to niestety jej nie planujemy, ale za parę dni pojawi się 005 :)
A ja mam pytanie o trwałą do rzęs - na ile zabiegów wystarcza taki zestaw?
Podkleila mi oczy ta tasma i przykleila jedna rzese - i zaczal sie moj maly dramat;)
Uczulić może dosłownie wszystko dlatego zawsze w pogotowiu trzeba mieć inne płatki pod oczy tak jak i inny klej. Nikt nie jest w stanie tego przewidzieć :)
Wani
Pojemność: 5ml (wystarcza na ponad 25 aplikacji) z tym, że to jest trochę takie pytanie jak na ile klientek starczy paletka rzęs czy klej nie da się tego dokładnie określić :)
Noble, czy dostaliscie rano moje zamowienie na trwala na rzesy i klej?
Nie dostalam jeszcze maila potwierdzajacego i juz sie martwie :P
Prosimy nr zamówienia :)
Zamawiam z komputera jako gosc , teraz nie mam do niego dostepu.
Napisze jutro rano, jesli nie otrzymam potwierdzenia :)
Jeżeli otrzymaliśmy wpłatę to na pewno poszło każde zamówienie do 14:00 wysyłamy zawsze tego samego dnia :)
A ja mam może głupie pytanie: Czym różnią się kleje mocne (green, red, HS...) od klejów dla alergików (blue)?
Izi na te pytanie odpowiem w nagraniu dla Noble juz w ta niedziele ;)
Witam serdecznie,
mam dwa pytania: po pierwsze byłam uczona na szkoleniu żeby używać primera, natomiast widzę, że posiadacie w swojej ofercie cleaner, który stosuje się przed użyciem primera. Czy wartwo zainwestować w ten preparat? Czy jest duża różnica w tym jak długo trzymają się rzęsy kiedy użyje się samego primera, a kiedy i cleanera i primera?
drugie pytanie: jesli nie mam możliwości regulowania temperatury w swoim gabinecie, ponieważ nie mam klimatyzacji, to czy sam nawilżacz powietrza wystarczy? i czy w ogole warto w niego inwestować, jeśli mam w gabinecie wilgotność 40-60% (w zaleznosci od dnia, dzisiaj było 60%) ? Jaki klej w takich warunkach najlepiej się sprawdzi? :)
ja tak na szybko napisze odczucia po przetestowaniu REDa, wykleiłam kilkanaście klientek (niektórym trafiło się nawet 2-3 razy)
klej sam w sobie pod względem "technicznym" dla mnie ok, powiedzmy ocena jak w szkole na (4) w skali (1-5),
jest szybki, nie grudkuje, wiadomo ze w skrajnych temperaturach trochę głupieje- gęstnieje- glutuje i trzeba mniejszą krople a częściej, ale w cięższych warunkach nie wariuje nie az tak bardzo jak hs-4 czy hs-5
jednak uczula moje klientki- 3 z nich nawet bardzo
tylko 2 panie nie skarżyły sie niego :(
reszta narzekała ze leci im katar z nosa, inne kaszlały, do tego zaczerwienione i szczypiące oczy po aplikacji utrzymujące się do kilku godzin
3 "najbardziej wrażliwe" panie za kazdym razem przez ok2 tygodnie miały świąd i opuchliznę oczu. jedna z nich trafiła ostatnio do okulisty z zapaleniem spojówek :(
myślałam ze po tak długim czasie (spotykamy się od około roku) uczuliły się na kolagen z płatów- przeszłam na silcopady i to samo.
dopiero po powrocie na hs-5 uspokoiły im się te alergie
szkoda bo bardzo dobrze mi sie pracuje na redzie.
Izi Kleje dla alergików różnią się od tych mocnych głównie tym, ze te pierwsze nie mają oparów. Więcej informacji tak jak mówi Mysiaczeq niedługo w filmie :)
mo. Zawsze lepiej użyć i primera i cleanera. Cleaner odtłuszcza a primer to baza podkładowa i posiada PVP które wzmacnia wiązanie kleju.
Mamy wszystkie informacje poza tym jaka jest temperatura pracy w salonie wiemy, że nie ma klimatyzacji aczkolwiek ciężko ocenić temperaturę. W opisie np Reda znajduje się
Warunki pracy z klejem: temp. powietrza maksimum 21 stopni, wilgotność powietrza min. 30% tylko, że są to minimalne wartości i im niższa temperatura i większa wilgotność tym dla kleju lepiej.
rzęsowa polecamy użyć neutralizatora zapachu- problem kataru z głowy a zaraz po zabiegu Nano-rozpylacz przez co klej się utwardzi i opary nie będą męczyły oczu klientek.
Jeśli chodzi o te najbardziej wrażliwe dobrze zapoznać się z filmem Kasi Jak radzić sobie z alergiami przy przedłużaniu rzęs? | Pytanie do instruktora
A kiedy można się spodziewać płatków Angel i hydrożelowych w zestawie?
Noble i jak? Przyszlo jakies zamowienie ode mnie? Nie moge tego sprawdzic, bo zamowilam jako gosc, a potwierdzenie na maila nie przyszlo :(
wisienkakwspz będą jutro.
gosialicious Bez numeru zamówienia albo danych nic nie zrobimy mamy masę zamówień dziennie i nie jesteśmy w stanie znaleźć które jest Twoje.