piękne te wasze kwiatki:)
Printable View
piękne te wasze kwiatki:)
To ten
Polimer PIGMENTO ROSA rżowy (5 ml) - MisteroMilano
Zdjęcie w ogóle nie oddaje koloru na stronie a szkoda
Na to odrobina coveru z drobinkami z graffiti + holo :)
Plusia, przeeeeeeepiękne kwiatki :woot:
Plusia ładniutkie kwiatki :)
Słoneczko super :ok:
widać, że ćwiczenia robią swoje, a ja ostatnio leniwa jestem :/:
myślę, że na warsztatach się czegoś nauczę :D
Aaaaa... jest czym oko nacieszyć :love:
Plushak mrrrr oddaj mi swoj talent hhihih Ja jakos chwilowo odstawilam farby nie mam weny wole akryl jednak :P
moje pierwsze wypociny, nie jest tego duzo bo nie mialam czasu, ale nie moglam sie doczekac kiedy w koncu cos zmaluje, wiec tak na szybkiego:D bedzie cos ze mnie, czy razcej mam dac sobie spokoj ze strołkami??w nastepnym tygodniu albo juz w weekend bede miala troce wiecej czasu to siąde i trochu pomaluje:D
Paulka ćwicz i będzie super:ok: a widać że masz chęć do ćwiczeń, to z każdym razem będzie lepiej ^_^Jak na pierwszy raz to nie jest źle, żebyś moje pierwsze widziała :torba:
Ja zaczęłam malować wzorniczek...zrobiłam już kilka wzorków, później wrzucę ^_^
Paulka jak ja próbowałam to mi nic nie wyszło :D I już sobie odpuściłam, stwierdziłam, że nie mam co próbować :D Gratuluję chęci ;)
Nie odpuszczamy ! ćwiczymy:D
ja nie mam czasu cwiczyc jak narazie...dzis rano jeszcze cos tam szpacilam ale bez wiekszego szału...naogladalam sie dizs materialow do cwiczen to moze jakis postep bedzie, ja tak nie skromnie wrzucilam tego swojego odraz do strołkow zamiast do cwiczen, wybaczcie;]
trochę inspiracji
paski do spodni są świetne :D
club.osinka.ru :: Ďđîńěîňđ ňĺěű - Đîńďčńü îň sovaj
Ôîňî@Mail.Ru: prikladnoe@community : Ňĺőíčęŕ äâîéíîăî ěŕçęŕ ĹÍîâčęîâŕ: ôîňî
Dziewczyny pokaze wam moje proby one stroke, od poczatku do teraz :):papa: co myslicie ? Moge cos podobnego przenosic na paznokcie ?
ostatnie najlepsze, jeśli tak samo wyjdzie ci na paznokciach to możesz śmiało malować
Rewelacja, kobitka ma bardzo wypracowaną rękę ;)
Zainspirowana Waszymi malunkami, pocwiczylam dzis :):skacze: oto male efekty:
te pierwsze są piękne:):)
bardzo ladnie ci to wszystko wyszlo... oplacalo sie cwiczyc :)
Maremi a mnie te ostatnie podobają się najbardziej :kwiatek: super ćwiczenia :ok:
no wiedzialam ze będziesz szalała ze strołkami :) teraz pokazuj te dzieła na pazurkach :)
Maremi super ćwiczenia !!
Takie moje małe cudaki :P
Maremi bardzo ładnie wychodzi Ci ta technika malowania:ok:
plushak cudne te Twoje cudaki:love:
Wow plushak, widzac Twoje slicznosci powinnam swoje schowac hehehe, jak to przelozyc na tak mala powierzchnie ? cierliwosc ? dobry pedzel ? czy lupa hehehe :)
Dziękuje:)
Cierpliwość na 1 miejscu :)
Nie mam dobrych pędzli więc nie wiem :P Wystarczy jakiś mały dwójeczka np :) czy 4 :)
plushak piękne jak zwykle, a ja kupiłam takie pędzelki effectivenails-sklep.home.pl/Pedzelki_zestaw_4_szt-1012.html, na razie ćwiczę na kartce, pędzelki są fajne, cena też