Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
A niech tam pokaze wam te pokraczne, pierwsze kwiatki one stroke na tipsie :skacze: wiem, ze dramat, ale tak to juz jest z poczatkujacymi :)
plushak pewnie dużo pracujesz i dlatego z tych pędzelków miotły się robią ,nic nie jest wieczne
plushak malunki cudne of kors :S a co do pędzli u mnie tez miotły sie robia :/ albo za mocno wycieram albo nie wiem co .... tez sie niszczą
Maremi, ale te Twoje prace na kartkach, które widziałam to tak nie wyglądały. W sensie, że na tipsie Ci kiedyś nie wychodziły czy teraz?
Na tipsie pierwszy raz sprobowalam teraz i efekty widac :( nie mam malutkich pedzli i nie moge sie doczekac na paczke, w ktorej beda :) mam nadzieje, ze bedzie lepiej z nowymi pedzlami :)
Maremi na pewno bo pięknie malujesz i ręke do tego masz :))
Dziekuje plushak :) poki co mam pedzle (nr 10, 18, 20) do malowania na kanwach hehehe :skacze:, bo paznokciami zajmuje sie od niedawna i nie sadzilam, ze tak szybko wszystko ruszy do przodu. Wiec trzeba czekac :cwaniak2: i potem do roboty :)
---------- Dodano o godzinie 12:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:55 ----------
ps. czekam takze na te krogulcze tipsy, bo chyba latwiej zaczac od ciut wiekszej powierzchni niz tej malutkiej :) tu w Irl nie moge ich znalezc, w ogole wybor artykulow zwiazanych ze stylizacja jest tu marny, o ile w ogole jest cokolwiek.
Maremi na pierwszym tipsiku chyba za dużo farby ?
Drugi jest okej :)
Dobrze ze chce Ci się ćwiczyć ! i to najwazniejsze :) Trzymam kciuki za reszte cwiczen..
mnie to sie nie chce :huh::placz:
Plusia.. eh... ręce opadają.. :love: weź oddaj mi troszkę chęci i weny .. tak tyci tyci
Maremi- to zdobienia czarno czerwone mi się bardzo podoba. Zmatowiłaś zanim zaczęłaś malować? Mi się lepiej na matowym maluje, farba nie "zjeżdża" chociaż tak w tak małym formacie to mi kwiatki nie wychodzą.
Zmatowilam, ale szkopol w tym, ze pedzle wielkie mam jak malarz pokojowy :):skacze: :leze: no i poza tym lapki mi sie trzesly jak po nocy nieprzespanej :) dziekuje za porade hersa :)
Maremi to teraz nawet ja się nie mogę doczekać na te Twoje pędzle, żebym mogła zobaczyć zdjęcia pazurków jakie nimi robisz :)
Dziewczyny a ja nadal jestem w lesie z tymi malunkami ;(
Plushak Twoje kwiatuszki robia wrazenie -cudne !!!!
a to Martuśka nie tylko ty :D ja to jestem nie tyle w lesie co w ciemnej d..... tra la la :D hehehe ;) a plusia to juz wymiata :D
ha ha dokladnie Basieńko :D
Pedzle w dlon dziewczyny :) i do boju hehe :):):) ja nie moge swojego odkleic i tak dlugo bede probowac az wyjdzie mhm... :)
Maremi, a Ty na płótnie czy na kartce to ile już malujesz?
Ducek maluje od niedawna :) jakies 2 miesiace.
Cos na ksztalt bratka :)
Maremi, bardzo fajne, rewelacyjne. Ja bym tylko jeszcze jeden-dwa platki dorobiła od góry :D
Kastanka sluszna uwaga :):) dzieki ;)
pysialali bardzo ladne proby :)
Cytat:
Napisał
Maremi
Ducek maluje od niedawna :) jakies 2 miesiace.
Ta?! I już takie rzeczy robisz?! Gratuluję w takim razie i tylko pozazdrościć ;)
Ducek metoda jest prosta - dobre pedzle, dobre farby, moje pierwsze byly z
Lidla (dramat), ksiazka do nauki, You Tube, no i duzo cwiczen i wytrwalosci. :) slowo maluje od poltora-dwoch miesiecy... :*