Kochana a miałaś może te tunelówki z modeny? Jak z trwałością? Nie pękają. Bo cena kusząca :)
Printable View
takie sobie :)
nie ja nie używam tipsów tylko form :)))
Zosia-śliczne!
Zosia to nie jest takie sobie to jest takie sliczne ;) ten frenchyk jest ladny ;)
Dziękuję :* co do tipsów z głębokim tunelem to z czystym sumieniem polecam od DR są elastyczne, cieniutkie i nie pękają, ale warunek nie można na nie najechać primerem
Zosia, fantastyczne!!
zosia sliczne...te niebieskie:love:
i mojeZałącznik 32958
Asiek bardzo ładne te twoje pipki:)
zosia - super te pazury!!
asiekfr - bardzo ładne pipe, delikatne :)
Aska no przesliczne :)
uwielbiam Twoje eski floreski, zawsze idealnie pasuja do wzoru pazura :)
zosia - takie sobie :haha::haha::haha: Kobieto, gdybym ja takie paznokcie robiła, to bym się chyba posiusiała a nie "takie sobie" :haha: Te paznokcie są cudne :love::love:
askier - rewelacyjne :D już je w kpk oglądałam i będę się na moim sztucznym paluchu wyżywała :D może mi sie uda :cwaniak2:
Red a czemu ma sie nie udac?? :) powodzenia !
ja polecam te są tanie i nie pękają, ale bardzo dobrze trzeba przyklejać żeby się do góry nie układały
dekorynka TIPSY CLEAR EXTRA TUNEL 500 sztuk +BOX!! (1311223402) - Aukcje internetowe Allegro
a mistero milano są extra i łatwiej się przykleja, ale są drogie... na poprzedniej stronie wkleiłam pazurki zrobione na nich- te z fioletowymi różyczkami
Asiek śliczne są :D
tak się wtrącę - ja mam z Modeny tunelówki i są super ;) na prawdę polecam :) chodzę od tygodnia w pełnej długości, można je dogiąć jak potrzeba i nie pękną :) musiałam w końcu przetestować :P
Asiek śliczne pipki!! :ok:
Zosiu ślicznoty, no nie mogę si napatrzeć :D
zosia_29 śliczniutkie paznokcie:).
asiekfr przepiękne pazurki, a jak ślicznie się błyszczą:love:.
Zosia!!! rewelka!
asiek powiem tak :love: boskie są
takie robiłam wczoraj
Załącznik 32986
Asiek, śliczne pazurki!!!!!!
Meg, cudne!!!!!! Uwielbiam niebieski kolorek :love:
dzieki dziewczyny-ptaszki mi odlecialy...ale wroca :)
meg... bardzo ladne i kwiatun :love:
Zosia :) cud malina :)
Asiekfr takie z klasa :) fajniutkie kwiatunie
Meg boskie błyskotki ;)
Królowa No słyszałam o tych tunelówkach od DR :)
Emilko no pewnie że możesz hehe :) A właśnie się zastanawiałam nad ich jakością bo są bardzo tanie więc nie wiedziałam jak to jest z nimi :) Ale chyba je zakupie :) Bo mam również z PB są bardzo dobrze bo mamusia w nich chodzi już 7 tydzień :) Ale cena ach... :P
meg ladnie wyszly :kwiatek:czemu mi tak nikt nie da sobie zrobic ;D hehehe
wow je jestem zachwycona tymi wszystkimi wzorami. A powiedzcie mi czy to jest bardzo czasochłonne, czy może z czasem to wykonanie takiego wzoru już nie zajmuje tyle czasu??
Bo ja na razie strasznie się męczę jak chcę sobie narysować coś fajnego,
ale mam nadzieję, że tylko dlatego, że brakuje mnie wprawy.
Dziękuję dziewczyny :love: nie spodziwałam się takich opinii o pazurkach szczególnie,że nie byłam na żadnym kursie i nie mam ani jednego certyfikatu... Jeszcze raz dziekuję :)
Meg śliczne pazurki, chyba widziałam w AP twoje dzieło pazurkowe, czy się myle?
Zosia nie takie tam:) naprawde super:ok:
Meg cudniasty kolorek