Emilko zaden lancuszek :) Ten grysik ukladalam kulka po kuleczce a wlasciwie mak po maczku :D Troche bylo z tym roboty...Musze znalezc jakis szybki sposob jego nakladania o ile taki jest?? :D
Printable View
Emilko zaden lancuszek :) Ten grysik ukladalam kulka po kuleczce a wlasciwie mak po maczku :D Troche bylo z tym roboty...Musze znalezc jakis szybki sposob jego nakladania o ile taki jest?? :D
askier bomba ten motylek ^_^
Emilka doskonale wiesz co chce napisać i co sądzę o twoich frenchach ;) Ty wiesz że czekam na ten filmik ?? :cool:
:kwiatek: :love:
edit śliczne zdobienie do tego frencha zrobiłaś :)
Anika wow pewnie roboty było faktycznie pełno z takim układaniem :D to trzeba mieć cierpliwość ^_^ Bomba , tylko Ja bym jednak uśmieszek głębszy zrobiła :kwiatek:
na Emili frenche to ja juz nie mam slow, zawsze idealne :)
Edit, Ty zawsze robisz piekne i czyste frenche, nie wiem co Ty chcesz od nich :)
sliczny jest ten :)
Edit French jak zawsze perfekcyjny, czysty i cudowny <3 :love:
Anika Że Ci się kobieto chciało. :D Jestem pod wrażeniem. Mi by się nie chciało tego układać na wszystkich pazurkach. :) Fajne to wygląda
Emilka Jak zawsze Wow. Śliczny french, extra zdobienie :) Tylko powiedz jak możesz co to masz za żelik z drobinkami :)
edit ślicznie, tak elegancko!!
anika linia uśmiechu wygląda perfekcyjnie i super się błyszczy:ok:
To nie żel to nabłyszczacz (top coat) diamond shield :)
o taki MT-STORE - Utwardzacz Blue Cross Hologram Diamond Shield 75ml
Anika śliczny french.
edit7715 Twoje frenchyki są prześliczne, więcej wiary:master::*.
edit7715, Anika, asiekfr. emilio piękne frenczyki czyste i bardzo delikatniutkie :love:
Asiekfr, Emilia - śliczności :love:
Anika - ładnie i delikatnie:ok:
Edit - perfekcyjnie jak zawsze :D
zwyklaczki... zdjęcie ciemne i tłuste,bo robione o 19, bez lampy i pospiesznie...
Krolowa bardzo ladne :ok:Ja tam uwielbiam takie właśnie zwyklaczki :)
królowa i tak widać że ładne :)
dawno tu nie zaglądałam, ale każde bez wyjątku śliczne :) !
królowa ale pazurki widac ze śliczniusie :)
pazurki widze fajne tylko fotka ciemna troszke
Dzięki za komentarze dziewczyny!!:kwiatek: :) Tak jak wspomnialam bylo przy nich troche roboty ale najwazniejsze, że klientce sie podobalo :)
Jednak tak jak wspomniala Paznokietki000 rzeczywiście moglam bardziej podkreślić linię uśmiechu.
Krolowa- ładnie wygląda frenchyk z kropkami wzdlóż lini uśmiechu :)
Królowo sliczny frenczyk :skacze:
wczorajsze
Załącznik 36492
Emilia jak zobaczylam twoje slicznosci to sie zastanawialam czy mam moje wczorajsze pokazac:/:
to moja robota...
luska co ty chcesz - bardzo ładne pazurki, zwłaszcza mi w oko wpadły migdałki ;)
Chyba nie jest ze mna tak zle, TY sadzisz ze jest ok to buzka:*
Emilia to akrylki te Twoje frenche czy żel?
robię TYLKO akryl i wyłącznie na formie :) a więc wszystkie moje pazurki (z wyjątkiem może z 3 szt w galeriach) to czysty akryl ;)
luska102 - bardzo mi się podobają Twoje kwiatuszki, te niebieskie:)
Emilio przepiekne te twoje frencze zawsze idealne :love:
luska ty nie narzekaj twoje tez naturalnie wyglądają :skacze:
emilka :love:
luska migdałki śliczne :] :kwiatek:
Emilko te są tak delikatne, aż chce się je mieć na dłoniach http://forum.wzorki.info/attachments...38-frmarm1.jpg , wydrukowałam sobie Twojego frencza i gapie się na niego cały czas, może się naumiem :P
Lusiu, są bardzo ładne, ten french nie jest ostry, tylko taki łagodny, delikatny. Wygląda świetnie! ;)
Emilko, jakie równe! Nie mogę wyjść z podziwu, szacuneczek :P :kwiatek:
Renia bardzo ladne pazurki :)
Renatko śliczne pazureczki :ok: bardzo ładny frenchyk :)
Emilka - super jak zawsze :)
luska - fajne frenchyki, śliczny uśmiech w migdałkach ;)
Renata - super migdałki!!
Luska bardzo ladne prace :ok:
Renatka sliczny frenczyk :)
emilko... ale wstręciuchy!!...............kurde, nie umiem kłamać... śliczneeee jak zawsze;(
luśka całkiem fajniutkie!!
renatka delikateski!!
edźka ledwo wyszłam, a ty już na forum:P widzę,że chcesz mieć aktywność większą od mojej:P
a tu moje ... dzisiejsze
Królowa ja Ci dam Edzka :aty: Bardzo ladny frenczosek :ok:
renatka1717 slicznie wyszły :) super !
królowa cudne pazurki a kwiatuszek:love:
---------- Dodano o godzinie 22:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:48 ----------
to Carrera 3 - a to sobie przypominam :) u nas takich raczej nie ma
królowa świetny frenczos cwiot cudowny:)