Kasia tu nie są potrzebne szkolenia chęci trochę i samozaparcia :) Tak jak Ninia pisze youtube jest pełno filmów to z nich można się wiele nauczyć, szkolenie warsztaty oczywiście jak najbardziej za ale moim zdaniem jakieś pdostawy trzeba mieć:)
Printable View
Kasia tu nie są potrzebne szkolenia chęci trochę i samozaparcia :) Tak jak Ninia pisze youtube jest pełno filmów to z nich można się wiele nauczyć, szkolenie warsztaty oczywiście jak najbardziej za ale moim zdaniem jakieś pdostawy trzeba mieć:)
plushak sliczne to zdobienie na pazurkach :):love::love::love::ok:
dzięki dziewczyny za miłe słowa :)
plush- boskie to zdobienie na pazurkach, ja w takiej "miniaturze" nie daję rady, nie mogę rozetrzeć farby na takim małym pędzelku, kolory mi się całkiem zlewają
hersa bardzo ładne:)
plushak piękne te pazurki:ok:
a to moje kolejne ćw...
http://img3.imageshack.us/img3/5240/dsc07204u.jpg
Uploaded with ImageShack.us
chechlol te maczki sa przesliczne!!! :o:woot::slina:
:win:dla ciebie :D
Dzięki dziewczyny za wsparcie i za rady ;***
chyba tak zrobię, tylko muszę znaleźc troszke czasu i biore się za te cudeńka poczytam jakie farbki jakie pędzelki najpierw pocwicze na wiekszych rzeczach , potem sprobuje to przeniesc na pazurki :*
chechlol przepiekne zakochalam sie :love::love::love:
Na prośbę dziewczyn.
W sumie to Motyl nie kwiatek ale nie wiedzialam gdzie wrzucic więc padło na strołki. Niestety zasechł mi gwint od czarnej farbki i na swoje nieszczęście detale domalowałam czarnym linerem i wyszlo nieco "ciężko"
chocolate - pięknyyyyyyyyyyyyyyyy motylem jestem aaaaaaaaa :love:
Chechlol piekne kwiatuchy jak zwykle ,Plushak padlam mega te rozowe :)
hersa bizuteria jest powalajaca, ten czarny zestawik mniam :)
plushak jestes wielka, kazda Twoja praca to jak arcydzielo :*
chechlol piekniusie :)
choco rewelacyjny motylek, dzieki za kpk :*:*:* - bedzie inspiracja :)
Hersa ostatnie kolczyki są mega :kwiatek:
Plushak przeeeeeepiękne te kwiatuszki :love: też tak chcem, ale kompletnie mi nie wychodzi ;(
Chechlol maczki bardzo ładne
Choco motyl extra :)
Cwiczonka malowanek :)
Maremi wwwwwwwwwwow ;) sliczne
Maremi, calkie fajne :) Super Ci listeczki wyszly...
Dziekuje :love:
Maremi super
Maremi- świetnie Ci idzie :)
slonce bardzo sie ciesze, ze jestes zadowolona
czekam tutaj na Twoje prace
a tak zdolna, zapalną, wytrwałą i rządną wiedzy kursantkę to bym zawsze chciała mieć
i wstawiaj kochana swoje prace - chociaż , tak jak Ci mówiłam, masz talent i go wykorzystuj bo nie każdemu tak dobrze szło, za pierwszymi pociągnięciami pędzla
wazna technika i cwiczenia - zresztą co Ci mam mówić, zdolna bestia z Ciebie
Plushak cudo cudo i jeszcze raz cudo
Choco jakiż ten motyl prosty ... jak sie na niego patrzy :) dzieki wielkie za stepa :)
Maremi slicznie
Chechlo, bardzo duzo cwiczysz super efekty widac
Kochane wezme sie za te kwiatuszki :D ściągne z youtube filmiki i będę ćwiczyć na kartce papieru. Ale powiedzcie mi jaki pędzelek , gdzie kupić ? jakis nie drogi i farbki jakie też nie drogie, bo wiadomo, że to wytrace na kartkach zanim przeniose to na pazurki. A zobaczę jak mi to będzie szło... Jak dobrze, to zakupie farbki i pędzelek juz z tych lepszych. Najlepiej jak byscie mi link napisaly do farbek i pędzelkow :*:skacze::skacze::skacze::skacze: juz sie doczekac nie moooge
ćwicz na tipsach, nie na kartce ;P
natalia tam mowisz?:) nie wiem czy dam rady na takim malym hihi :) poleccie mi jakies pedzelki dobre i te farbki :(
Kasia, Ty piszesz na forum i jestes dzien w dzien to powinnas wiedziec, ze sa tematy o farbkach akrylowych
http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...-akrylowe.html
A no i w tym temacie tez znajdziesz infomacje o pedzelkach wiec czytaj ;)
rudzia dzieki :) no ale jeszcze nie dotałam do wszystkich tematow :D tyle tematow jest ze mi jeszcze z mie4siac zejdzie przeczytac :):) dopiero rozkminiam co i jak tu :)
edytakon dziękuje:-)