'Kraina Słodkości' na innym forum ;)
Printable View
'Kraina Słodkości' na innym forum ;)
julcia mam identyczną ale do skórek kup sobie na mostowej w dentystycznym frezy złote walce- nie ma lepszych do skórek:) ich cena to 5 zl
Ja ostatnio kupilam w Ikea rzeczy do pomalowania ( no dobra maz mi pojechal i kupil bo mialam klientke).Swieczki:rozowe,niebieskie,zielone dwa odcienie,biale,kremowe,fioletowe,pomaranczowe,czar ne,duze i male po 4 sztuki.Kieliszki do szampana i wina,doniczki,swieczniki malutkie szklane.A wczoraj kilka drewnianych jajek i farbke.Do tego kupilam sobie torebke biala sportowa puma (niewiem czy bede nosic)zdjcie zrobie za jakis czas bo moj aparat popsuty:( i wczoraj bielizne
Satin Butterfly Bra
Satin Butterfly Brief
p.s.znalazlam taka torebke na ebayu ta moja jest nowka tez biala ale ten pasek co na zdjeciu jest ciemny moja ma kolor kawy z mlekiem ,no i jest bialutka:)
Dziewczyny zakupy rewelacyjne:ok:.
Jade bielizna prześliczna:love:.
Jade bardzo ładna torebka ale co Ty w nią zmieścisz?:P
ulalla Jade cóż za bielizna fiu fiu...cóż za triki stosujesz kochana??
ja czekam na paczuszke z alle paznokci:skacze:
A to moje skromne zakupy jeszcze nie wszystko przyszło ale pokażę już teraz :skacze::skacze::skacze:
kasandra poszalałaś :D a co masz w tych dwóch duzych pojemniczkach białych ??
przyszła dziś już paczuszka a Alle...:) tadam... (plyn do zdejmowania tipsów, cleaner,pilniki, polerka, formy silikonowe + ozdoby i pojemnik z dozownikiem gratis:))
kupiłam sobie tez dwie bluzeczki koronkowe z bufkami po taniości (granatowa i bezowa)i podkoszulek biały:)
Paulka skad ta bezowa bluzka? :love:
bardzo ladna ta rozowa bluzeczka :)
Natalia z targu za 15zł:)
elaxx i jak działa krem?
Powiem tak wcześniej kupiłam sobie żel i peeling z clareny i to była totalna porażka :porazka: moja cera po tych kosmetykach była w tragicznym stanie tego sie nie da opisac. Od soboty używam żelu vichy normaderm i miałam dwie próbki tego kremu czyli jedna taka próbka z naciagnieciem starczała na dwa razy . ..Czyli od soboty właściwie juz w poniedziałek efekt był super własciwie moja cera wyglada tak samo zanim clarena mi ja popsuła kremik ma taki peeling który złuszcza naskorek a zarazem nawilża skorę podobno próbki zawsze są lepsze zobaczymy jak dalej bedzie działał:D
Elu dziękuję :) Chyba też się skuszę.
A tu mój mini zakup oliwka do paznokci i skórek- jest świetna bo jest o wiele gęstsza od tych wszystkich innych. Wystarczy kropelka i ładnie się wsmarowuje i długo trzyma do tego piękny cytrynowy zapach! A zapłaciłam za nią tylko 9 zł
też mam tą oliwkę:) ale jakos zapach jest za słaby jak dla mnie:)
Jeśli o normaderm chodzi mi popsuł cerę niestety..;/
Milenka jak ci popsuł ?? Nie kazdy kosmetyk do każdej cery pasuje przyklad clareny o której pisałam wyzej i wierzcie mi nie chciałabym mieć drugi raz takiej cery jak po clarenie jak zaczełam stosować normaderm to z dnia na dzień widziałam róznice dlatego dokupiłam krem . Takze to chyba sobie trzeba dopasować . Noramderm ma jeszcze serie identyczne opakowanie silnie matujace to moje jest nawilżające ;)
No ja też właśnie miałam nawilżający:) i też miałam na początku ze 4 próbki i po próbkach cere miałam rewelacyjną dlatego też kupiłam krem ale po nim miałam pełno suchych placków na buzi i taką ściągniętą skórę..;/
pewnie że tak:) może tobie podpasuje:)
Moje szybkie zakupy i prezencik od Asieńki :)
Pokończyło mi się wszystko ... :(
idealny rozmiar :D