-
Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
dziewczyny normalnie wymiatacie widzę
Ciesze sie, ze nasze zdobienia nie odbiegają już tak mocno od Ukrainskich zdobien z gazet branzowych
Polki górą ;-) :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
a prace naszych POLSKICH zdolnych i znanych stylistek, na tych mega dlugich paznokciach to dziela sztuki i mi zawsze szczęka opada
tylko szkoda, ze malo jest zdobien użytkowych max przedłużenie 1-2 łożyska
wiem, ze sporo klientek (wiem to od moich kuirsantek i klientek hurtowni) że rezygnują z prenumeraty branżowych pism, z tego powodu ze sa juz tam prawie same zdobienia na bardzo dlugich paznokciach, ktore są ogolnie dziełami sztuki, ale wykonuje się je w 4-6 godzin i potem sciąga po zrobieniu zdjecia,
przecudne są te paznokcie jako same w sobie, i ja się nimi zachwycam, ale nie jako stylizacją paznokci a jako dziełami sztuki - bo to jest dla mnie rozgraniczenie, nikt na co dzien takich paznokci nie nosi i takich stylizacji codziennie iles tam w pracy nie wykonuje
na palcach mozna policzyc ile sie ma klientek, ktore robia odnowe lub założenie na paznokciach z przedlużeniem 3-4 długości naturalnej płytki
ale juz zmienilam temat
oto moje cwiczenia na kartkach
http://www.magik.pila.pl/_data/foto/...212_resize.jpg
http://www.magik.pila.pl/_data/foto/...214_resize.jpg
wprawdzie niedokończone, bo mi szkoda juz było czasu na kartkach malować,
ale tak, pokazywalam na kursie jak robic jakie ruchy
;-)
praktycznie jak 5 podstawowych ruchów namalujesz wszystko
tylko wprawić rękę
-
Magik ja jestem pod wrazeniem ..
-
Magik sliczne kwiatuszki :)
ps: Kasiu zawsze mnie wyprzedzasz w postach :D jak ty to robisz :P
-
-
-
Magik..przecudne ćwiczenia!! Zakochałam się w tych różyczkach z zielonymi listeczkami - pierwsza kartka, po prawej stronie... No nie mogę się na nie napatrzeć... :love::love::love: przecudowne!!
-
Magik booooskieeeeeeeeeee:wow:
ja taką filiżankę niechcianą uratowałam z pepco(za 49 gr:D)
-
Evelyn przeslicznie Ci wyszedl komplecik !!! :*
---------- Dodano o godzinie 10:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:39 ----------
Kobitka nie mnie oceniac bo sama sie dopiero ucze, ale z mojego doswidczenia wiem, ze chyba najlepiej rozpoczac nauke kwiatkow one stroke na kartce, moze wiekszy format najpierw ? by zalapac o co biega :) trudno takie cudenka stworzyc na tipsie, bo to jest mala powierzchnia, tak mi sie wydaje... nie wiem czy kolezanki sie ze mna zgodza... :)
Kobitka cwicz cwicz :*
-
wiem wiem ze lepiej na kartkach :) od dzis rozpoczynam nauke w wiekszym formacie :)
-
Evelyn sliczne kwituszki, czemu zamazalas pazurki?:>
-
magik bosko malujesz:) jakich ty farb uzywasz? masz je do sprzedania w sklepie?
jesli mozesz to odpisz na pw bo ja moge zgubic temacik i nie bede wiedziala:)
-
Evelyn, filizaneczka za 49 gr ale efekt koncowy swietny :)
Z takiej zwyklej zrobila sie ciekawa :)
-
Cytat:
Napisał
kasiaa-nails
Evelyn sliczne kwituszki, czemu zamazalas pazurki?:>
bo nie wolno publikować nawet przerobionych:D
dzięki dziewczyny:kwiatek:
-
Evelyn ... polej mi kawy smialo w ta filizanke ,bo jestem pewna ze bedzie mi smakowala ... slicznosci namalowalas:)
-
Evelyn. super filiżanka :) a manicure boski :D
-
co zrobić ? co zmienić? lub jak pracować, by malując płatki kwiatów kolory ładnie się cieniowały? bo ciagle jak cos maluje, to to nie jest to:huh:
-
natalia ja też mam z tym problem :)
-
wy obie z wawy, ja tez, zrzucamy sie na plusia?:D zrobimy sobie szkolonko...:D:D:D:D
-
Ninia(CK) slonce maluje wylacznie farbami polycolor
wazne jest jednak technika nabrania farby i przetarcia, wtedy sama jak juz wyczujesz pedzel, zeby kolory szly płynnie a nie były szarpane ruchy i kreski - namalujesz wszystko
w razie pytan sluze rada
-
Cytat:
Napisał
asia
wy obie z wawy, ja tez, zrzucamy sie na plusia?:D zrobimy sobie szkolonko...:D:D:D:D
co proponujesz? :D juz mi sie podoba
-
Magik właśnie zobaczyłam że mieszkasz nie aż tak daleko ode mnie :D Ja jestem ze Złocieńca :) I chętnie wybiorę się do Ciebie na kursik :)
-
Natalia ale ja się boję nie wiem co tam wam się praży w głowach :D
-
-
chechlol mi normalnie juz slow brakuje na temat Twoich prac!! idealne? perfekcyjne?cudne?sliczne?fajne? wszystko juz to slyszałaś na pewno ;)
-
Ja dzisiaj stworzylam to :)