super kwiatuchy:ok:
Printable View
super kwiatuchy:ok:
Zuza śliczny french i rzeczywiście ciekawa ta końcówka:ok:.
edit7715 piękny french:love:.
Belunia kwiaty rewelacja:slina::slina:, przepiękne te pierwsze, te drugie też:), ale te pierwsze:love:.
wiem, że dużo pracy przede mną. Dopiero się ucze. Od ponad miesiąca mam dopiero sprzęt. :)
Belunia super frenchyki i bardzo ładne kwiatuszki :)
Belunia, ślicznoty tworzysz :D
Belunia - śliczne te kwiatuszki :ok:
edit7715 - cudny frenczyk i ten wzorek... :love:
Zuuzaneczka - oj super pomysł :D:D
luska102 - przecudne te kwiatuszki :love:
ela-k - piękne naturalki ;) idealny french :)
Emilia B. - :love::love::love: te pazurki to są przecudne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i moje teraz ;) i nie bijcie na wzorek... pierwszy raz na kimś malowałam... tak to zawsze na ćwiczeniówkach ;/
renatka1717 jak dla mnie to extra wyszły :)
Renia a dlaczego mamy bic ?
przeciez bardzo ladnie sie prezentuja :)
Dziękuje dziewczyny :* ptaszki mi wyfrunely :(
Renatka fajne kwiatuszki :ok: pierwsze koty za ploty ;)
renatka1717 Bardzo ładnie wyszedł Ci ten frenczyk z kwiatuszkami:ok:
Belunia Jakie sliczne:love:Pierwsze odebrały mi oddech na moment:DSą prześliczne te kwiatuszki:love:
renatka- całkiem fajnie to wyszło:ok:
Belunia super kwiatuchy :ok:
Renatka sliczne są :ok:
zuzaneczko co za dokladnośc:) pieknie:)
edit piękny skromniś:)
Belunia te drugie kwiaty sa śliczniutkie:)
Renatko kwiatuszki ładne są:)chociaz wg mnie to jak na jednym paznokciu to nasiekane, ale to tylko moje zdanie innym moze sie podobac;) french za to rewelka:)
Renatka bardzo ładne pazurki a kwiatuszkami się nie przejmuj za każdym razem będą coraz doskonalsze ;)
Belunia jak zawsze pięknoty ozdobione jeszcze piękniejszymi kwiatami :love:
Renatka śliczny frenczyk :wow:
Zuzaneczka fantastycznie to wygląda :love: będę zgapiać :)
Edit delikatny i subtelny :love:
Belunia świetne kwiacory :skacze:
Ogryzki...
http://img543.imageshack.us/img543/4006/93889227.jpg
piękna zmiana - wogóle nie widać, że to ogryzki :) super :ok:
renatka, belunia, zosia,zuzaneczka cuda tworzycie.A o Emilii to już nawet nie wspomnę...szkoda słów;)...wszystko zostało już powiedziane.Mistrz french'a!
I przyznam się bez bicia,że ja też czasem kopiuję jakieś wasze dzieła jak mnie coś urzeknie.Tak dla inspiracji.Szukam wzorku na własne ślubne pazurki.Ale mogę Wam przysięgnąć z ręką na sercu,że nigdy,przenigdy nie pokazałabym waszych pazurków jako swoje...co to to nie:nunu: możecie być spokojne:)
Renatka french piękny, a kwiatuchy z czasem będą coraz piękniejsze, chociaż tym też niczego nie brakuje:ok:.
Zosia dobra robota, piękny, czysty french:).
Zosi piękny french, super:)
Zosiu - chciałabym żeby mi tak ogryzki wychodziły :wow:
Renatka - piękności, a to zdobienie :wow: super
Zosia - śliczny czyścioch :love:
Zosiu, piekne ogryzeczki ^_^
To moje pazurki. Zdjęcie zrobione dzień po tym jak je wykonałam.
Madziula fajne zdobionko:) Tylko bardziej uśmiechnąć białą końcówkę i wyrównać brzegi,bo wygląda jakby były pofalowane i będzie idealnie:)
Czy moge wkleić moje pierwsze pazurki po kursie :)?? licze na szczere opinie i krytyke bo doskonałe to one nie są :/: dopiero sie tu odnajduje:)
śliczne kwiatuszki:ok:
Ccarolinaa - mi się podobają :D
Kleo, Ela-K dziękuje:* bardzo sie ciesze że się podobają :yess:
Zosiu przepiekny frenchyk :love:
Ccarolina cóż tu duzo mowic, jak na 1 paznokcie po kursie to sa booskie :ok: :kwiatek:
madziula świetne zdobienie tylko ten french jakiś niezadowolony - uśmiechnąć go troszkę ;) no i boczki do przypiłowania :)
ccarolina ładne pazurki :)
frenchyk z dodatkiem :)
Załącznik 37006
Emilia B. super zdobionko :) bo opazurkach to juz się nie ma co powtarzac ze perfekcyjnie wykonane :)
Emilko przepiękny ten frencz,cudne delikatne zdobionko :love:
Kokardki
Załącznik 37007
julcia88Prześliczne te kokardkowe pazurki:love::love:
Emilia B.Super z tym czarnym wzorkiem:love:Ja właśnie miałam zamiar jutro zrobic takie same;),bo spodobały mi się z Twoim białym zdobieniem a teraz widze jak wyglądaja z czarnym i też są rewelacyjne:love:
julcia88http://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif fajne zdobienie :) a jakie dłuuugie pazury :O
Julcia śliczne,boski uśmiech :ok:
Julcia super...takie dziewczęce dzięki tym kokardkom.
no jest nie uśmiechnięty bo jak mialam usmiechniety to paznokcie wydawaly mi sie jakies krotsze a ja dlugich nie lubie nosic bo nie wygodnie mi :) Z dłuższymi nie umiem nic robic. :)
emilka no jak zwykle doskonałości:wow:
julcia słodziakiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!