-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Ostatnio uzupełniłam sobie prawie całą garderobę jesienną i zimową. A tak. Znalazłam hurtownie odzieży w necie, która miała super ofertę i ceny i tam zaszalałam. Teraz taki hurt odzieży jest najbardziej opłacalny! Kupiłam sobie swetry, bluzy, kilka par spodni, jako że w spódnicach nie chodzę, a nawet zainwestowałam w świetną zimową kurtkę:-) Jestem bardzo zadowolona, wszystkie zakupy w jednym miejscu, jedna paczka, przyzwoita cena, świetne ciuchy i mam nadzieję, że niepowtarzalne – to zaleta kupowania w sieci! Nie będę chodziła jak klon po mieście:-):skacze:
-
Witam dziewczyny, ja własnie przymierzam sie do kupna odzieży narciarskiej chodzi mi o jakieś porządne spodnie, kurtkę i czapkę, może też bieliznę termoaktywną. Po raz pierwszy od pięciu lat w tym roku wyruszam na stok, a wszystkie moje stare rzeczy już się nie nadają do noszenia, a poza tym moda się zmieniła. Mam dwójkę małych dzieci i cieżko jest mi wybrać się na zakupy dlatego szukam czegoś przez internet http://salewa.sklep-luz.pl powiedzcie mi czy warto zaprzątać sobie głowę ubraniami z tego sklepu czy lepiej szukać czegoś innego?
-
Stanik Gossard Temptation Midnight, teraz poluję na resztę kompletu :P Gorset szyty na miarę Crash Shirt, satynowe french knickers z Greta Vintage Store... Bielizna niedługo przestanie mi się mieścić w mieszkaniu :P
I zamówiłam sobie wreszcie lampę UV + wszystko, co potrzebne do robienia hybryd.:skacze:
-
ostatni mój zakup to oczywiście biustonosz Biustonosz 532 - Świat Kobiet Ana , kocham kupować bieliznę planuje dokupić do niego jeszcze figi, jakieś fikuśne rajstopy od Gabriella (będą pasowały do gładkiej małej czarnej którą zakupiłam w zeszłym miesiącu), a taką koszulę Komplet Model 111 - Świat Kobiet Ana , przyda się za wypad weekendowy z mężem:rolleyes:
-
Ostatnio kupiłam sobie super sukienkę przez internet na stronie https://www.chiclook.pl Jestem zachwycona, bo przyszła dokładnie taka jaką zamówiłam, mimo, że bardzo się obawiałam czy czasem to nie będzie jedna z tych sukienek, które ładnie wyglądają w internecie na zdjęciu i modelce, a na kupujących już niekoniecznie. Ale na szczęście tak się nie stało :)
-
Świetne przeceny teraz, kupiłam piękne szpilki ze skóry, malowane w motyle. Zara - przecena z 299 zł na 129 - bosko!!!!
-
zamierzam zamówić sobie eko torby materiałowe z jakimś identyfikującym mnie nadrukiem. Idzie wiosna i chętnie bym w takich "chodziła". Sprawdzałam już w sieci i najlepsze ceny i jakość wg mnie ma producent AllBag. Wydaję się być solidny, bo handluje na krajową skalę, a nie chcę byle czego, z wypełzgniętym nadrukiem..
-
Pogoda coraz cieplejsza. Muszę na czasie kupić sobie jakąś wiosenna kurtkę/płaszczyk.
Może jutro po pracy uda mi się gdzieś skoczyć na zakupy ;)
-
Ja właśnie ostatnimi czasy się zastanawiam czy np. ta moda damska jest Waszym zdaniem warta uwagi... Chciałabym sobie coś sprawdzonego z tego sklepu kupić ;)
-
Zamierzam sobie zakupić szczotke do włosów: Tangle Teezer, profesjonalna szczotka do włosów, 1 szt., nr.kat. 213342 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online
Czesałam się nia u koleżanki, która zresztą twierdzi, że jest ona super i rzeczywiście ładnie wygładza włosy. Tylko muszę poczekać aż będzie w promocji:)Chyba, że do tego czasu wymyślą jakieś nowe cudo, które mi się spodoba:)
-
Ostatnio chciałam odmienić swoją kuchnię niedużym kosztem i znalazłam rewelacyjną stronę Naklejki na lodówkę, maty magnetyczne na lodówkę - Stikero.pl z matami magnetycznymi na lodówkę. Wyglądają jak duże zdjęcia, łatwo się zakładają i łatwo je wymienić. Ja wybrałam ten model:
http://static2.stikero.pl/pol_il_Mat...l-4603-139.jpg
-
Nie miałam jeszcze okazji zrobić wiosennych zakupów typu ubrania czy dodatki. Kupiłam sobie tylko ostatnio fajną piżamkę w kropki. To ten model: https://missisleepy.pl/pizamy-damskie-cornette
Przyczaiłam się jeszcze na kilka modeli z tej strony, akurat mają duży wybór.
-
Nie kupowałam dawno nic dla siebie. Dla swojej siostrzenicy zamówiłam strój baletowy ze sklepu Rajstopy baletowe, stroje baletowe sklep internetowy - ARABESQUE
Mają wszystko, co niezbędne tancerkom baletowym - spódniczki, tuniki, bolerka, rajstopy etc. Wszystko produkują samodzielnie. Bardzo fajne!
-
Moja koleżanka kupiła i bardzo poleca produkty Kolagen naturalny, Colway, kolagen na stawy - Lagenko. Jest strasznie zadowolona, twierdzi, że świetna jakość i duży wybór produktów. Warto sobie zobaczyć, bo myślę, że firma jest godna polecenia :)
-
Mój mąż miał ostatnio urodziny i sprawiłam mu prezent w postaci eleganckiej teczki. Akurat przyda mu się do pracy w biurze. Wybrałam jedną ze sklepu Teczki, aktówki, nesesery skórzane męskie i damskie z UK! i jestem bardzo zadowolona. Produkt zdecydowanie wart swojej ceny. A co najważniejsze, mężowi bardzo spodobała się taka niespodzianka :)
-
Ja ostatnio kupiłam mojemu facetowi na prezent taki super krawat http://nonchalant.pl/jasno-niebieski...-bia-ym-wzorem :) Jeszcze szukam tylko jakiejś pasującej koszuli :D
-
Cześć, mnie ostatnio skusiła promocja damskich polówek. Zazwyczaj robię zakupy USA online i patrzcie co znalazłam https://www.usbox.pl/okazje/ Już kupowałam w tamtym roku na wyprzedażach przez ten serwis i jestem zadowolona. Sprawdźcie sobie, bo w Stanach trwają jeszcze spore wyprzedaże.
-
mate megnetyczna sama tez kupie swietny pomysl na odmiane lodówki.ja ostatnio jak zwykle w Zarze buty torebka i spodnie.uwielbiam ten sklep tym bardziej ze w Uk jest dużo taniej niż w Pl bo sa tu inne zarobki wiec nie ma tu problemu z zakupami na odziez inaczej n iż w PL.
-
Polecam sklep internetowy www.wieszakshop.pl super markowe ubrania używane i nowe
największy second hand online www.wieszakshop.pl
-
Jak już się chwalimy, co kopiliśmy ostatnio, to czas na mnie ;) Dzisiaj zamówiłam sobie sukieneczkę, mała czarna, klasyczna dobra na wiele okazji - Wizytowa sukienka z haftem Urte - Sukienki "mała czarna" - SUKIENKI - Jesteś Modna: Sukienki 2016, bluzki, tuniki, najlepsza moda online
Trafiłam jeszcze na super promocję - akurat teraz w sklepie internetowym jestesmodna.pl jest darmowa przesyłka za zakupy powyżej 50 zł! To mi się udało :)
-
A myślałyście może o urozmaiceniu garderoby chłopaka/męża o jakieś nietypowe skarpetki? Fajnie, że teraz w modzie zaczynają się pojawiać dla panów też wzorzyste i kolorowe, które pasują już nie tylko do luźnego ubioru, ale i tego bardziej eleganckiego. Skarpety męskie - podobają Wam się tego typu nietypowe dodatki? :)
-
mój maz to luzak lubi sobie jaja robic ma duże poczucie humoru wiec dla niego to nie problem i spokojnie by takie zalozyl,ale nie każdy facet ma takie poczucie humoru.
-
w Tym tygodniu kupilam:
suchy szampon z syoss, z zielona nakretka-mam go pierwszy raz, wiec nie wiem czy jest dobry
balsam powiekszajacy usta-nowosc od bielendy, kolor czerwony, usta wygladaja na pelniejsze+sa bardziej nawilzone-polecam
Zel pod prysznic i antyperpirant sanex-zel jest kiepki, kulka fajna
i oczywiscie spozywka jak codzien :P
Poluje na jakas fajna kurtke na zime i nowe lakiery do paznokci od gr :D
-
Ja sobie ostatnio kupiłam taki naszyjnik z imieniem ( https://www.bizutik.pl/naszyjniki/za...nik-z-imieniem) i jestem prze szczęśliwa z nowego nabytku:skacze:. Teraz zastanawiam się nad inwestycją w kolczyki, ale wybór jest za duży, żeby się tak zdecydować od razu. Najważniejsze jest dla mnie to, aby te kolczyki i naszyjniczek się ze sobą fajnie komponowały :cwaniak2:. Znalazłam sobie wiele, ale są jedne które mi się najbardziej podobają, jednak cena niestety powala. Rzucicie okiem dziewczynki i doradźcie coś :* Możecie je zobaczyć tutaj: Kolczyki srebrne, pozłacane z cyrkoniami - wzór AP127-1333 / Apart. Jeżeli któraś by miała jakieś propozycje alternatywne za przestępną cenę to chętnie rozważę ;)
---------- Dodano o godzinie 13:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:31 ----------
WOW, @Kinga92 chyba wiem co kupię siostrze na urodziny - ładnie wyglada ten Twój naszyjnik - imię ;) Powiedz mi, jaka jakość?
A co do kolczyków, to popatrz może w mniej renomowanych sklepach - na pewno ceny będą bardziej przystępne.
---------- Dodano o godzinie 13:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:16 ----------
Jakość bardzo dobra - śpię, myję się, chodzę na basen w tym i ani śladu zużycia ;)
-
swietny link te do Apartu widzalam kilka fajnch bransoletek pokaze mojemu mezowi bo sa piękne takie delikatne.mysle ze niedługo pewnie mój maz ktoras mi kupi ostatnio widialam ze przegladal stronke z bizuteria .mam nadzieje ze to dla mnie ja ogladal ha ha.
-
Reniu, na pewno dla Ciebie przeglądał teraz kwestia czasu aż się zdecyduje, a mężczyznom to trochę zazwyczaj zajmuje :P Jak by Ci coś wpadło ładnego w oko to wrzucaj to chętnie obejrzę;)
-
6 książek
Samochod
Kartki na święta
Woski YC
-
Nienawidzę nosić kurtek, ale że jako idzie zima, to trzeba mieć kurteczkę, więc takową zakupiłam. Jest ładna, chociaż jeżeli chodzi o kurtki to jestem wybredna i to bardzo. Kupiłam ją w sklepie internetowym mojezakupy.net Pierwszy raz robiłam tam zakupy, ale jest ok, mogę z czystym sercem polecić ten sklep.
-
marzy mi się sukienka od Victorii Beckham , już mam upatrzoną w Viqa Della Spiga https://viadellaspiga.pl/odziez/suki...ctoria-beckham. Uwielbiam jej ubrania
-
Pochwalę się wam, jaki kupiłam ostatnio płaszczyk na zimę - RALPH LAUREN PŁASZCZ - Odzież - Kobiety Soczysta czerwień, aby pobudzić się do działania w te zimowe, szare dni ;) Elegancki, ładny, z promocji ;) Czyli tak jak lubię, wszystko dzięki mojezakupy.net - to mój ulubiony sklep z ubraniami. Kupując w internecie kupuje tylko tam!
-
Właśnie się wypowiadałam w innym temacie o torebkach i nie wiem czy zamówić:) Ja się zastanawiam nad 2 torebkami z mojezakupy.net bo bardzo mi się podobają - są eleganckie i za Chiny nigdzie nie mogą takich znaleźć. Co myślicie.
-
Hej :) W sklepach jest teraz wiele promocji, także warto z nich skorzystać :) Każdej osobie, która lubi robić zakupy polecam, aby skorzystać z oferty qpony.pl, ponieważ można tam znaleźć promocje do wielu sklepów. Bedziecie na bieżąco z rabatami :) Ich przykładowy kupon prezentuje się następująco: https://www.qpony.pl/bershka
-
Elegancki, czarny, klasyczny, piękny kombinezon na andrzejkową imprezę - ARMANI KOMBINEZON - Kombinezony - Odzież - Kobiety Jestem mega szczęśliwa z tego zakupu :)
-
Często korzystam z aplikacji na telefonie Moja Gazetka https://play.google.com/store/apps/d...icosti.gazetka, która pozwala mi wychwycić wszelkie aktualne promocje. Gazetki promocyjne i kupony w tej aplikacji pochodzą z ponad 80 sklepów, wyszukiwać można po konkretnych kategoriach, więc zawsze można trafić na coś fajnego. :)
-
Niedawno kupiłam świetne napisy na ścianę z tej oferty https://www.decomania.pl/pl/c/Dekoracje-i-napisy-3D/321 . Chciałam tanim kosztem odmienić swoje mieszkanie a zwłaszcza przedpokój i te napisy idealnie się sprawdziły. Kosztują niewiele, bo można kupić już napis za niecałe 100zł. Ja akurat wybrałam napis w kolorze czarnym, bo taki najbardziej pasował do mojego czarno białego przedpokoju, ale w ofercie znajdziecie również napisy w żywszych kolorach np. różowym, niebieskim czy pomarańczowym. Obecnie za zapis do newslettera dostajecie 50zł na wydanie podczas pierwszych zakupów więc warto :)
-
Teraz gorącym tematem są prezenty świąteczne, no i głównie je zakupuję. Dla dzieci mam już prezenty i zostają prezenty dla rodziców i dziadków. Zastanawiam się nad zrobieniem fotoksiążki ze zdjęciami całej rodziny. Znalazłam ciekawe okazje na http://www.colorland.pl/fotoksiazka i sprawdzałam, że bardzo łatwo samemu zrobić taki album. Myślę, że to oryginalny i osobisty prezent.
-
Ja ostatnio zamówiłam sobie firany nowoczesne tutaj http://www.tekstylialand.pl/francusk...a-c-22_23.html Postanowiłam trochę "odświeżyć" dom przed świętami :)
-
Ostatnio kupiłam super bluzę z Adidasa za 50 zł. <dumna> =D
-
Ja przed świętami musiałam kupić komplet sztućców , bo nie mam porządnych, a cała rodzina się zjeżdża. Początkowo myślałam, że wprowadzę zwyczaj jadzenia palcami, ale po dłuższym namyśle stwierdziłam, że to nie jest najlepszy pomysł i czas zainwestować w porządne sztućce.
-
Dziewczyny sama zastanawiam się aktualnie nad prezentem dla siostry z okazji jej urodzin Odpada wiele rzeczy . Mianowicie:
ubrania ( ma swój gust i woli sama sobie kupować, ja go nie ogarniam)
kosmetyki - jej skóra jest bardzo wrażliwa
zegarek ostatnio sobie kupiła
nie nosi biżuterii
no i nie czyta niestety książek
Biorę pod uwagę zaprojektowanie dla niej takiego kubeczka:
Kubki z własnym nadrukiem, na zamówienie
Myślicie,że coś takiego moze jej się spodobać?