I kolejne paznokcie do oceny. Będę wdzięczna za każdą opinie i uwagi co do ewentualnych błędów technicznych :)
Printable View
I kolejne paznokcie do oceny. Będę wdzięczna za każdą opinie i uwagi co do ewentualnych błędów technicznych :)
:DTak troszkee slabo widac , musialabys zrobic nastepne zdjecia zrowniez z profilku:Dzeby bylo dobrze widac krzywa C :P, a tak ogolnie bardzo ladne , nie robisz lopat , takze ok:D tyle odemnie niech bardziej doswiadczone laski sie wypowiedza:skacze:
moim zdaniem krzywa przesunięta i inna na każdym paznokciu. ale wiem że strasznie ciężko to zrobić...
ogólnie pazurki bardzo ładne:)
Ty te pazurki robilas na tipsie?? Bo widze roznice miedzy naturalna plytka paznokcia a tym tipsem- moge sie mylic bo troszke zdjecia sa niewyrazne.
turkusova osobiście nie lubie migdałków ale te twoje są całkiem niezłe
turkusova fajne tylko troszke grube, mniej materiały nakładaj, beda wygladaly bardzoej naturalnie - taka moja rada
a teraz oceniajcie wy mnie :)
niestety tylko taie zdjecie zrobilam - nie mam zdjecia od boku ...kurtyna w góre zawsze zapomne zrobic...
kochana w tym temacie zamieszczamy zdjecia z krzywa C, tunelem jesli byly na szabloie robione , bo tak z gory to w sumei nie mozna powiedziec czy pazur jest odpowiednio zbudowany...
Dzięki za wypowiedzi co do poprzednich pazurów. Wrzucam kolejne do oceny, tym razem dokładniej "obzdjęciowane" ;-)
no ja powiem szczerze że lubie się czasem do czegos przyczepić, ale tu za bardzo nie ma do czego... nie są szerokie ładnie dobrane zdobienie, nie wystaje naturalny pazur, noooo klasa... na temat C to nie bardzo będę sie zbyt wymądrzać bo (mimo że większość mnie chwali) moja nie jest doskonała i nie jestem ze swojej zadowolona, ale wydaje mi sie w porządku:)
a oceńcie kilka moich prac tak na 1 rzut oka bo nie mam zdjęć krzywej C ani tunelu:(
na pierwszy rzut oka to moge napisac tylko tyle ze z boczkami ladnie sobie radzisz ale jak na moje oko to sa za plaskie:)
dziewczyny od teraz wszystkie prace wklejane w tym temacie bez krzywej c beda usuwane. Jesli nie macie fotek krzywej wklejajcie fotki w tematy do tego odpowienie czyli french do frenchy itp.tu jest oceniana cala budowa
o matko!! mala takimi literami to napisała, ze nawet ja z moja ślepota musiałam się odunąć od komputera bo były dla mnie za wielgie:lol:
no to krzywa C
te 2gie na niebieskim tle to moja prawa ręka - tips i akryl.
ladny ksztalt,delikatne
[quote=mala;72798]dla mnie super
tylko na tych drugich widze tam ze pazurek idzie do gory a powinien isc prosto
wyglada jakbys za duzo wypilowala[/quote
i tak dobrze ze tylko 1 bo robione były lewą reka a jak juz wczesniej pisalam to nie daj Bóg zebym złamała prawą rękę ;p
buziole wielkie laseczki dziekówa za pozytywy - to buduje :*
zrobiłam wczoraj takie szpice. bardzo proszę o ocenę. czy pazurki nie są za grube? czy kształt jest odpowiedni? bardzo proszę (i z góry dziękuję za szczere opinie):*
krok po kroku jest tu:
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...-kroku-39.html
nad krzywa musisz popracowac bo uciekla ci za wolny brzeg naturalka i jest za bardzo wypukla;) najlesza jest na palcu srodkowym
poza tym piekne