takie nie do końca udane :) ale pokażę żebyście sobie nie myślały że wszystko mi wychodzi :P
Printable View
takie nie do końca udane :) ale pokażę żebyście sobie nie myślały że wszystko mi wychodzi :P
hmmm niestety ale uważam je za super udane :skacze:
Nyszko , powiem tak na zywo wyglądają ładnie ale tu jakoś tak niewyjściowo :P kolory jakieś takie kiczowate będzie ładniejsza pogoda to zrobię i wstawię innne :P
kolorowe, wesołe, letnie kolczyki sutaszowe , świetnie prezentują się w uszach
kasandra262 przestań już przestań ... wpadam w kompleks ze ja tak nie umiem, także przestań już babo, bo znów mam ślinotok :wow:
Nyszka, ale ty mi słodzisz kochana :P ale to żaden wyczyn prosta kolorowa biżuteria nic specjalnego:) Zawsze zapraszam na zakupy :P:P:P:*
dla Ciebie nic specjalnego a dla mnie rzecz niepojętnie piękna
Ty mnie tutaj zakupami nie kuś bo mam szlaban zakupowy a nie skończyłoby się na kolczykach :cwaniak2:
Wow, Kasandra...Nie bylo mnie kilkanascie dni a Ty takie przesliczne prace zrobilas :)
Jestes do tego stworzona, coraz piekniejsze i ciekawsze wzory robisz :ok:
Rudziu dziękuję ci serdecznie, jak sie coś kocha i robi się to z pasjąą to rozwój jest tylko kwestią czasu, zajmuję się tym dopiero kilka miesięcy a sama widzę jak się rozwinęłam i cały cas się uczę, teraz szukam inspiracji na całkiem nowe wzory i kształty a to wcale nie jest proste, dziękuję kochane :)
kolorowe sutaszowe kolczyki będzie również bransoleta, przepięknie wygląda w uszach, nosze je i noszę chyba nikomu nie oddam :P kojarzą mi się z Hinduskimi kolorowymi pełnymi przepychu strojami :)
Kasandra przepiekne:wow:. Ja jak ogladam te twoje arcydziela to coraz bardziej sie w nich zakochuje i mnie korci zeby tez sprobowac.
ja też za każdym razem zachwycam się tymi małymi dziełami... Kasandra brawo, bo czynisz cuda :kwiatek: No i ja skusiłam się patrząc na te dzieła i sama teraz się uczę szycia w wolnej chwili :)
no i powstała bransoletka do moich Hinduskich kolczyków , myśle ze całkiem fajnie się razem prezentują :)
przepiękny komplecik:love:, piękna i czysta robota, zazdroszczę talentu:P
nic nie napiszę, bo powiesz, że znów Ci słodzę :skacze:
Kasandra ... :o
mam pytanie: rysujesz sobie najpierw projekt, zanim bierzesz sie do pracy??
Nyszko ,Nanami dziękuję . Nie nie rysuję żadnych wzorów próbowałam ale kicha z tego wychodziła :P I powstały kolczyki do bransoletki, tylko dlatego że klientka-Asia kupiła bransoletkę i zamówiła kolczyki, mam nadzieję ze będzie zadowolona, Asiu sąsiadeczko pozdrawiam -----I jak się podobają ?------
ja rysunku też bym sie nie trzymała
wiem po paznokciach
rysunek swoją drogą a ostateczny wzór swoją
zawsze w trakcie wykonywania wzoru mam jeszcze lepsze pomysły :D
a co do kompletu kasandro to jest biały czy pastelowo błękitny ??? bo chyba mi monitor przekłamuje kolory
i nic więcej nie napiszę w tym temacie ... a fuj a fuj :szczena::szczena:
Nyszko jesteś kochana i bardzo bardzo bardzo ci dziękuję :* a co do kolorków? to nie jest biało srebrny, kmputer ci robi psikusa hihi.
wrzuce jeden komplecik drewniany i bransoletkę koralikową :)
Kassandra tezsie czaje u ciebiena biały komplet ale ciągle biedna jestem jak mysz :) popatrzec jednak nikt nie zabroni :)
zyza bransoletka jest urocza :ok:
jeszcze cosik dorzucę :)
Zapytalam bo widzialam na kilku blogach jak dziewczyny rysuja wzor i pozniej tworza i wychodzi jak z rysunku :)
Zyzka sliczne malowanki :) ja takich nie umiem :(
Dla odmiany turkusowo złota wersja mojej białej ślubnej bransoletki, Agnieszko mam nadzieję że będziesz zadowolona :)
Alez piekna :) Podoba mi sie polaczenie kolorokow...