-
Odp: Pogoda
a w lubuskim majówka była ciepła, może za wyjątkiem 3-go, bo padało... wczoraj słońce na zmianę z deszczem, ale do pracy szłam w koszulce i sweterku... dziś od rana słońce temperatura 11-12 stopni.... ogólnie wydaje mi się,że lubuskie jest najcieplejszy, województwem:P
-
u mnie (mieszkam niedaleko Szczecina) od rana słoneczko świeci, troszkę chłodny wiaterek, ale ujdzie w tłoku :D za to wczoraj tak strasznie padało, że chyba z 20 minut siedziałam w aucie by nie miałam odwagi z niego wyjść :skacze:
-
U mnie zimno jak nie wiem :/ wczoraj też cały dzień padało, ale dzisiaj całe szczęście nie i mam nadzieję, że tak zostanie
-
u mnie dzisiaj słoneczko świeci, szkoda że ten śnieg spadł, wszędzie drzewa były białe od kwiatów, a teraz wszystko takie łyse i kolejny rok owoce drogie będą eh...
-
Odświeżę temacik, z racji tego że jest 6 czerwiec, więc powinno być ciepło a ja zamarzam :( ciągle pada deszcz, burzowo, zimno :(
A w całej Polsce oprócz Bielska upały... ehh gdzie tu sprawiedliwość? ;(
-
U mnie gorąco, parno, duszno !!!!
W szkole ludzie mdleją jak muchy ... np. koleżanka z klasy chciała iść do toalety na lekcji i jak wychodziła, to jeszcze dobrze drzwi nie otworzyła, a już zemdlała i walnęła głową o drzwi ... Jakaś masakra jest teraz ...
-
dzis ti pogoda po prostu masakryczna!!! az sie wychodzic z domu nie chce!!
-
u mnie drugi tydzien juz taka słaba pogoda, od tygodnia, pada:woot:chce słonca, w ogóle przez te pogoda to sie wyspac nie moge!!
-
A u mnie na pomorzu dziś słonko :)
-
u mnie leje, wieje, zimno, rodzinka do mnie przyjechała z nad morza a tu ani grilla zrobić, ani połazić :/ jak w tą kotlinę deszcz wejdzie to pada i pada...
-
pogoda paskudna, pochmurno, zimno i kilka razy w ciagu dnia pada deszcz:(
-
no zaczyna się wypogadzać , a w sobote już upalnie ma być ;p
-
u mnie słoneczko sie probuje pokazywac, ale od czasu do czasu deszczyk, mam nadziej ze bedzie jzu lada dzien ciepło, bo ja to ciepłolubna jestem:D
-
Paulka ja też lubie ciepełko. no i wypadałoby troche wakacyjnej opalenizny złapać;p
-
no wlasnie bo pojade na wakacje i wyskocze biala jak smierc??nie dosc ze ludzie na moje kosteczki beda sie gapic to jeszcze beda smie smiac ze ja taka biala hehe
-
W krakowie caly czas pogoda paskudna ...
Dzisiaj od samego rana leje i nie zapowiada sie na przejasnienie :(
Dobrze ze jutro wyjezdzam mam nadzieje ze tam pogoda mnie troszke rozpiesci :)
-
ja liczyłam ze to wczorajsze słonce dzis juz wyjdzie na dobra, ale nadal leje, masakra!!
-
a w okolicach Wrocławia słonecznie... rano jak szłam odprowadzić małego do przedszkola miałam koszule z dł. rękawem i było mi już gorąco a było to ok 8.... dziewczyny głowa do góry do Was też słoneczko dojdzie:)
-
u mnie cudna pogoda w końcu, słoneczko świeci, jest gorąco i wieje delikatny wietrzyk :)
-
Lena, bo we Wrocławiu to zawsze nacieplej jest z tego co zauważyłam ;p Jakaś inna strefa klimatyczna ;p;p W Łodzi od rana padało, a teraz słonko świeci;D
-
to nic tylko musicie się przeprowadzić do Wrocławia:D:)
-
wczoraj bylo taaaaaaak gorąco, mysle sobie no nic, jutro (czyli dzisiaj) jadę na plażę na cały dzień. Dzisiaj rano wstaję, patrzę przez okno, a tam chmury i tak piździ za przeproszeniem, że brrrrr. :placz: i po plaży. ;(
-
zazdroszczę Ci Ty masz może plażę... a ja tylko słonce:D
-
niby tak, ale jak się ma pod nosem, to rzadko się bywa :( ostatnio chyba ponad rok temu byłam. Jakos tak nigdy nie ma kiedy, ale teraz mi się ochota zrobiła, poopalałabym się, tylko słońca nie ma, no! a do mielna mam ok 15 km. więc niedaleko ;)
-
zawsze sie zastanawialam co czują osoby ktore mają morze i plaże pod nosem.. czy chca jechac w gory czy co :huh:
u mnie juz pada z 4 dzien pod rzad... niby parno ale leje... masakra :/: chociaz w sumie ja sie ciesze, bo zaczelam prace i przykro by mi bylo jakbym widziala ze swieci słoneczko a ja nie moge isc na basen i sie opalac :skacze: