-
Odp: Warsztaciki forumkowe-letnie inspiracje :)
BYŁO PRZEMÓWIENIE..ALE NIE WYSZŁO...ZE STRESU:P HYH...
Załącznik 20384 Załącznik 20385
UWAGA!! Wierce dziurke:P
Załącznik 20386 Załącznik 20387
KRECIOLEK gotowy:)
Załącznik 20388
HAHA...Paula ja wiem ze mnie zabijesz...ale nie mogłam sie powstrzymac..masz taka minę..:lol:Załącznik 20390
dziewczyny c.d....
Załącznik 20392 Załącznik 20393Załącznik 20398 Załącznik 20399
PAZURASKI:)
Załącznik 20394 Załącznik 20395Załącznik 20396 Załącznik 20397
-
Dobrze ze sie wszystko udało i było fajnie :) :*
czekamy na dalsze relacje innych i zdjecia :D
-
A tu sa produkty SHARTO:
Załącznik 20405Załącznik 20406
Oraz włascicielka i szkoleniowiec marki p.Aneta Socha:)ze mna i PaulistkąZałącznik 20407
-
Pierwsze co rzuca się w oczy to Twoje buty...
:szczena:
cudowne ^_^ :)
-
-
Dziekuje jeszcze raz za te warsztaty ))))było super)))przekonałam sie troszke do kwiatów z akrylu))Wszystkie dziewczynki jestescie świetne ))miło było was poznać ))mam nadzieje że za niedługo kolejne warsztaciki)))dzieki i pozdrawiam)))))
-
do której godziny w koncu siedziałyscie? ;P
-
ja to juz nic nie powiem :P
juz sie wczoraj nagadałam... i znów wyszło z relacji że nic nie robie i śpie :lol: aż sie boje co zobacze w gazzecie :strach:
a kto testował farbki polycorol, hę ?? kto zrobił graślawego edzia, hę ??... yyyyyyyyy.. więcej grzechów nie pamietam... no dobra macie racje obijałam sie... chyba sie nie nadaje na takie duże imprezy bo sie skupić nie moge :lol: bo ja jak w modzie na sukces był chciała "każdy z kazdym" i tak sie plątam
ale fajnie że się spotkałyśmy i że was poznałam... fajne z was babeczki!! naprawde było mi bardzo miło...
pazurku, widac że sie napracowałaś i chwała ci za to
dziewczyny, napiszę ogólnie-piękne paznokcie zrobiłyście, macie zdolności !!
aguniu, moja choco kochana moje dziecko wybiera sie do ciebie "zieby Pani cioto źrobiła mi tatiedo tolalita z dziulećtom "
bardzo wam dziękuję za atfosmere jaka wprowadziłyście, nie było sztywniacko tylko luzacko...
oliwka sie znalazła---> wsadziłam se ją do płaszcza i pałętała się po nim :lol:
ahaaaaaaa jeszce zapomniałabym o najważnejszym:
Emist kochana!! ... to był naprawde baRdzo ładny liŚĆ!!
-
proszę dziewczynki fotki :P
-
jaa i nawet moje łanstrołkowe pokazy dla Pani X (nie pamietam jak sie nazywała:P)
Świetne zdjecia :D:D Ja niedługo wstawie swoje pazurasy :P
-
Izus ty jak zwykle dusza towazystwa byłas:D i nie wyobrazam sobie zeby cie nie było juz wiecej na jakich kolwiek imprezach...:( wiec nie gadaj bzdur tylko na nastepnych tez cie widze...:D )!!
DZIEWCZYNY KOCHANE...jeszcze raz wam ślicznie dziekuje...:kooffa:
I przepraszam za wczorajsze prezentacje...ale jak na mnie tyle oczu patrzało to nagle mi wena zeszła gdzies nie wiem gdzie...stres i wogole..:)
-
hehehe nic sie nie martw, bylo super :kooffa:
-
aż mi się serce kraja, że mnie z Wami nie było:( cudne fotorelacje:) w jakiej gazecie będa fotki??
-
-
jeszcze nie wiemy,ale raaczej Paznokcie, jesli Pani Anecie uda sie załatwic i tez bedzie prezentacja firmy Sharto - rewelacyjna firma!! swietne zele i akryle!
-
Pazurku bylo ok nie martw sie...:) wszystkie zadowolone:]....
ja postaram sie wrzucic foty....jak mala usnie bo chora;(i marudna
-
Kochane kobiety!
Wróciłam do domu padnięta jak kawka, ale naprawdę świetnie spędzilam czas. Spotkania z Wami to najprzyjemniejszy odpoczynek przy ciezkiej pracy:] Naćpana liquidem ale szczęsliwa wrocilam z tych warsztacikow. Pazurku:*:* bardzo dziekuję, za ich zorganizowanie. Wiem jakie to wyzwanie dlatego podziwiam i chyle czoła:) Pozdrawiam i zaraz się biore za wrzucanie swoich fot:*:*:*
-
Ale suuuuper zazdroszcze wam kochane no ale niestety nie kazdy moze miec tak fajnie,moze jeszcze kiedys sie z wami spotkam i poznam bo bardzooooo bym chciala.buziole i ciesze sie ze tak wam sie udalo to spotkanie:)
-
W gazecie bedzie na 100% tyle ze nie wiemy czy juz w najblizszym numerze czy dopiero w nastepnym..i o to chodziło p. Anecie...bo ona by juz chciała w najblizszym numerze...
-
kurczę, Pazurkomania- jesteś świetna, nadajesz się na instruktora:)
-
Taaa.nadaje sie po d...:/:włąsnie sie nie nadaje..wczoraj sobie uswiadomiłąm ze ja nie umiem nic przekazywac jak patrzy mi ktos na rece...totalna pustka sie robi;( I one storkow to wogole nie umiem
-
nikt nie umie wszystkiego, ale jesteś cierpliwa i potrafisz taka impreze zorganizować:)
-
Ewelinko nic sie nie martw- juz mysle o warsztatach one stroke ;)
Niech tylko zdam mature :D i wtedy jestem wolna, zaczne wszystko załatwiac :*
i zostaniesz tym instruktorem!! :D
-
dziewczyny fotki sa świetne!!!! dzoanka od razu cie po włosach poznałam!!:D:D:D:D
-
tez ja po włosach poznałam a moja roksia stwierdziłą ze jak barbie wyglda:D dzoanko zgłosze sie do ciebie na pewno jak znajdziesz czas:D takie cudenka robisz one storkowe:)