-
Odp: Jakie produkty oraz firmy POLECACIE?
Cytat:
Napisał
monibeni
Edusia777:
wiem, że potrzebny jest pedzel, lampa, oliwka, plyn do odsuwanie skórek i kopytko, płyn antyseptyczny, pilniki itd itp... ale chodzilo mi tylko i wylacznie tylko o żele bond'y i primery:) bo reszte mam oczywiscie, tylko chcialabym zmienic FIRME produktow, a ze EZ FLOW nie uzywalam nigdy, dlatego pytam czy ten zestaw jest O.K., bo nie widze tam typowo budującego żelu, a nie wiem czy to są jedno czy trójfazowe żele...bo jak juz wspomniałam nigdy nie używałam EZ FLOW, a wydaje mi się, że są dobre, tak samo jak IBD... i teraz tak (off top*)zastanawiam się nad EZ Flow, IBD i PERFECT BEAUTY... hmmmm
no:)
edit: a jaka to jest wg. Ciebie konkretna firma :> hmmm
Kotek wydaje mi się że są to żele I fazowe bo nie widziałam bazy a ibd to już 3 fazowe ;)
Jesli myslisz to PB to rowniez dobra marka. Z tego co patrzylam to ceny sa w podobnym przedziale czyli w okolicy 40-60zl , teraz tylo musisz popatrzec na oferte marki i na to co Tobie bedzie odpowiadalo najbardziej ;)
-
Jeśli chodzi o PB to ja się właśnie dużo dobrego naczytałam i zakupiłam kilka żeli i teraz testuję :) Póki co jestem bardzo zadowolona z covera, budującego i kolorowych. Coś mi super shine nie podszedł, ale to być może kwestia wprawy w nakładaniu ;)
-
a jaki cover masz? oba czy tylko jeden testowalas?
-
monibeni za radą sprzedającej mi te produkty P. Karoliny kupiłam cover gel i mi spasował. Ale jak będę mieć możliwość to chcę też kupić ten light, żeby sobie porównać :)
-
Odp: Jakich produktów oraz firm NIE POLECACIE?
Czesc dziewczyny:) A uzywa moze ktoras z was zele z Silcare Basic albo No Name??
-
Cytat:
Napisał
weronika66
Czesc dziewczyny:) A uzywa moze ktoras z was zele z Silcare Basic albo No Name??
Polecam przejrzeć Jakie produkty oraz firmy POLECACIE?
-
Cytat:
Napisał
weronika66
Ja używam teraz z No Name, a używałam praktycznie każdej serii i kolorówki też.
-
Ooo:) Bo mnie interesuje jaki kolorek na pazurkach ma kamuflaz,czy dobrze kryje i jaki jest ten bialy zel z No Name?! Wlasnie sie zastanawiam czy zamowic zel bialy i kamuflaz z No Name czy z Basic?
-
cover light jest również b.dobry, dobra konststencja , nie ścieka i dobrze robi się nim jajo do frencha, pokrywa wszystkie mankamenty płytki, moje klientki są z niego zadowolone, bo ładnie wygląda. Jeśli chodzi o budujący ja mam lekko różowy i jest świetny, z białych polecałabym te średniogęste , mam gęsty ale na nim nie pracuje bo jest za gęsty jak dla mnie.Ale co kto lubi ja wole na zadszych. Ogólnie polecam Perfect Beauty, uczyłam się na nich na kursie a teraz kupuję i nie zamienie na żadne inne :) ceny może nie małe ale za to dobra jakość. :p
-
Cytat:
Napisał
weronika66
Ooo:) Bo mnie interesuje jaki kolorek na pazurkach ma kamuflaz,czy dobrze kryje i jaki jest ten bialy zel z No Name?! Wlasnie sie zastanawiam czy zamowic zel bialy i kamuflaz z No Name czy z Basic?
Pozwoliłam sobie pożyczyć foto aby pokazać jak wygląda biel z Basica http://forum.wzorki.info/members/106...ture20257.html Marta pracuje na białym z tej firmy ale nie wiem czy na kamuflażu :) Biel się prezentuje pięknie :)
-
Dziekuje Bardzoo:)Biel jest piekna, ale czytalam ze jest bardzo rzadki i nie wiem czy sobie poradze, no ale trzeba sprobowac. Teraz jedynie musze sie zastanowic nad kamuflazem:)
-
Cytat:
Napisał
weronika66
Dziekuje Bardzoo:)Biel jest piekna, ale czytalam ze jest bardzo rzadki i nie wiem czy sobie poradze, no ale trzeba sprobowac. Teraz jedynie musze sie zastanowic nad kamuflazem:)
No tak :) Jest rzadziutki. Ja polecam kamuflaż z modeny i bielutki z activa :) Świetne połączenie :D Biel jest śnieżnobiała a żel jest średniogęsty :) Natomiast kamuflaż z modeny jest świetny a jeśli dla kogoś za ciemny to można go zmieszać również z modeny z french pinkiem :) Proporcje wg. uznania w zalezności jaki chcemy uzyskać odcień :)
-
no ale skoro POLECACIE to czemu piszecie o tym w temacie NIE POLECACIE?? :D
-
przeniosłam i dziewczyny pilnujemy tematów i piszemy w odpowiednich działach :nunu: :D
-
Czy ktoś zna jakiś sprawdzony dobry szybkoschnący liquid??
-
a moze mi ktos pomóc w wybozre żelu:D chciałbym jednofazowy i kolorowe zastanawiam sie nad allepaznokcie, modena albo reni nails. pomóżcie:) z ankiety mało wywnioskowałam bo są wyrównane wyniki :)
-
Z tych trzech najlepsza modena wg mnie :)
-
z tych 3 jesli jednofazowy też stawiam na modene
-
MI przyszly dzisiaj kolorowe z alle później wrzucę fotkę :) z alle wzięłam na próbę te NTN- kurcze jakie piękne kolory!!
Wrzucę kolorki tu :)
Załącznik 43177
Załącznik 43178
-
-
Cytat:
Napisał
weronika66
Miałam ten gęsty z Silicare Basic, nawet dobrze mi się nim pracowało, ale zrezygnowałam z niego bo żółknie od solarium, i słabo się błyszczy, a nie miałam wtedy nabłyszczacza. No name nie miałam
---------- Dodano o godzinie 20:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:07 ----------
Cytat:
Napisał
pysialali
A co myślicie o mieszaniu żeli?? Chodzi mi o warstwy np. cover innej firmy a reszta innej ??
Ja mieszam różne żele ze sobą nawet silikonowe z jednofazowymi i jest ok wszystko.
-
ja teraz zamówiłam z no name. Jak dla mnie fajnie się pracuję na nich, białego nie mam, mleczny roż jest dziwnie pomarańczowy w słoiczku i trochę się przeraziłam jak to zobaczyłam ale cienka warstwa wygląda na pazurku ok, grubsza daje dziwny odcień jak dla mnie. Cover dla mnie też za pomarańczowy, kryje ok ale jednak następnym razem zamówię z basica kolor dużo bardziej mi odpowiada. Białego nie mam z NN, na allepaznokciowym mi sie świetnie pracuje, rzadziutki ale jedna warstwa kryje. Gdzieś mam cover i mleczny z NN na tipsiku , jak znajdę to zrobię fotkę i wrzucę.
edit:
Cover NN i french pink na mlecznym tipsie baz białego żelu. Coverem "jajko" robiłam to tak fajnie się układa że nawet nie przecierałam pędzlem, na wierzchu jest mleczny dlatego nie widać tej linii ostrej. I wiecie co? Jedak kolor coverka jest ok jak teraz patrzę. Tak mnie przeraził ta pomarańcz w mlecznym, że już chyba mi wszystko wtedy się pomarańczowe wydawało :D chyba jednak się przekonam to tego coverka. Muszę zobaczyć jak na łapkach będzie się prezentował.
-
Dziewczynki kupiłam sobie biały żel do frencha z PB Pure White i jestem zachwycona !! Trochę się bałam kupić od razu większe opakowanie, ale teraz nie żałuję ;) Mam też od nich Perfect White i on jest strasznie gęsty, a ten, mimo, że rzadziutki to super mi się nim maluje :D
-
Też go mam mega biel, bije po oczach :)
-
Ja polecam Wam zel activ złota kula,jest super mocny wogole niepodchodzi powietrzem..moja mama pracuje ciezko i tu stuknie tam stuknie i nic sie niedzieje...potrafi 7 tyg je nosic bo pozniej sa juz zadlugie.
french extra white od nich tez jest super i najlepiej wyglada z kamuflazem modena nails:)
polecam!