ja kupiłam zanaście zł cążki dentystyczne (te takie do wacików) są rewelacyjne ;) warto z czasem zainwestować i kupić :)a jak nie to ręcznie (pomiędzy dwoma kciukami) ;) odrazu inna dłoń i pazurki :)
Printable View
ja kupiłam zanaście zł cążki dentystyczne (te takie do wacików) są rewelacyjne ;) warto z czasem zainwestować i kupić :)a jak nie to ręcznie (pomiędzy dwoma kciukami) ;) odrazu inna dłoń i pazurki :)
pogodka mi sie podobaja:D
bardzo ładny czarny frenchyk:)
Wszystkie pazurki są mega śliczne, wykonane z resztą przez mega zdolne dziewczyny.
W edwardzie jestem zakochana i chyba nie szybko się odkocham....
Jeśli chodzi o tego tygryska, to rozumiem, że to jakiś tatuaż...mhmm zdjęcie wydrukowane na cienkim papierze, może decoupage.....
Bo przyznam się bez bicia, że takich ładnych rzeczy do kupienia nie znalazłam, a przydało by mi się, bo mam zamiar wziąść udział w konkursie związanym z afryką.
Liczę na wskazówki:)
Emilko mam właśnie zamiar sobie takie cążki sprawić, bo one sa dobre do wszystkiego tylko jakoś zawsze coś innego mi wpada w oko i cążki ida na drugi plan:D
zgodnie z obietnica edek z tipsa
nie ma zdobienia bo nie mialam czasu ksztalt tez moze troche nie teges, swiatlo bylo z boku wiec wyglada jak by byl nierówny ale chodzi o to zeby pokazac ze sie da :D
Chryste!!! Piatyelek!!! Ty to masz zdolnosci!!!!! BRAWO!!! Jestem pod wrazeniem i gratuluje!!!
zauwazylam ze sie skitrało:/:
ale już powinno byc ok:D
no niezle czarnyaniol!!
ooo no prosze jak widać się da :D jestem ciekawa jak z wytrzymałościa takich przyklejonych potem tipsów :D:P
nie wiem bo nie próbowałam ale mjak bede miala czas i ofiare to przetestuje ten patent :P:D
czarnyanioł świetny efekt !!
nom, efekt ciekawy hehe ;)
Moje najnowsze.
Załącznik 21661Załącznik 21662
ciekawe polaczenie :)
neonek daje po oczach :D
pięknye są- boski pomysł na zdobienie, no i wykonanie perfekt!!:love:
piatyelrk super pazdrexy takie boskie odważne kolorki extra wykonanie
super:) żółte świetne tylko na niebieskich jak dla mnie za dużo mazajów na kupie:)
Elek, fajne połączenie kolorków, podobają mi się.
piatyelek te niebieskie cudne :love:
te niebieskie super wyglądają
ta zieleń jest też ciekawa, ale za bardzo jak dla mnie po oczach daje
te niebieskie super!! :D
ja jeszcze nie robiłam edge,ale korci mnie żeby spróbować :) choć wydaje się to trudne :)