za dużo osób ma już tą panterkę...dlatego mi wystarczy tylko spódniczka :) i paznokcie :skacze:
a co do koturn to nie jestem do nich przekonana...za to widziałam w Tally Weijlu balerinki w panterkę... :love: ale co za dużo to nie zdrowo :P
Printable View
za dużo osób ma już tą panterkę...dlatego mi wystarczy tylko spódniczka :) i paznokcie :skacze:
a co do koturn to nie jestem do nich przekonana...za to widziałam w Tally Weijlu balerinki w panterkę... :love: ale co za dużo to nie zdrowo :P
tyaaa, jestem tego samego zdania ;P mam w panterke juz 3 bluzki, baleriny, pasek, torebke, kubek, który mi kolezanki na urodziny zrobiły :D chyba to tyle... i wiecej juz nie chce :] Najgorsze to własnie to że wiele osób ma tą panterke.. :porazka: ...wwrrrr kiedys jak chciałam panterke to nigdzie nie było, a jak była to w kosmicznych cenach, a teraz jest wszedzie...
juz pisalam ale nie wrzucialam zdjecia wiec teraz wrzuce:D ciekawe co moj mezus powie na to ze dzis wykusilam go pozalatwiac troche spraw ale oczywiscie nie obejdzie sie bez kupienia czego:D:D aa juz mam kilka planow:Dhehe
Karolinko bardzo fajne zakupki ale.. biżuteria fantastyczna :D wszystko mogłoby być moje :D
łoł... ładne zakupki :D mi najbardziej podoba się brzoskwiniowa koszula :love:
A ja zamowilam sobie juz nowy film na dvd ,,Anioly i Demony,,juz nie moge sie doczekac jak mi przysla:) a w najblizszym czasie kupuje wisiorek srebrny z duza wazka w moich ulubionych odcieniach niebieskiego:)
---------- Dodano o godzinie 21:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:24 ----------
A i zamowilam odzielny kuferek,skrzyneczke na moja lampe uv:)
a ja zrobiłam zamówienie u dobrej rady :D pokaże wam ozdoby jak przyjdą :)
znowu zaczyna sie mania :P a na troche mi przeszło :D
Dobra rada,hihi ja nawet nie otwieram tej strony bo sie boje ze znowu mi pierd..sie wlaczy i zaczne kupowac:)
Jade kochanie Ty sie poprostu martwisz o zdrowie męża i nie otwierasz :) nie chcesz żeby dostał zawału :D
On zawalu,szybciej to on mi kuku by zrobil:)ale tak za miesiac moze znowu cos ,,malutkiego,,sobie kupie,hihi
ja mam zawsze wymówke jak zamawiam :D mój chłopak to ekonomista.. zawsze mu powtarzam że wole hurtowo zamawiać bo za przesyłke tylko raz płace :D co z tego że hurtowo zamawiam co miesiąc :D (za każdym razem mówie że to mi starczy na 3)
heh ja ostatno kupiłam zasłony do córeczki pokoju ...
teraz kupie lustro do łazienki duze bo mam tak małe że tylko twarz widze...
ja dziś zamówilam kilka rzeczy na allepaznokcie.pl :D
A ja dzisiaj sobie kupilam taka tunike i leginsy z zameczkami(smiac mi sie chce bo ostatni raz 18 lat temu mialam na tylku takie cos:)Dokupilam pilota do gry nintendo wii,gre gwiezdne wojny dla mezusia,i film dvd ,,dzien w ktorym zatrzymala sie ziemia,,:skacze:i to narazie tyle:skacze:
:skacze: panterka :skacze:
Ładnie ładnie :)
super te leginsy pasują do tej tuniki Jade :) super zakup :)
Dzieki kochane,mam nadzieje ze nie zastara babcia ze mnie na takie stroje:)
no przestan :) nie założyłas miniówy ledwo zasłaniającej pupę i do tego białych kozaczków po kolana i bluzki z odsłonietym pępkiem :skacze:
Wrrr.. aż pare pań przed oczami mi sie pokazało które widzialam w ostatnich dniach... Od razu z moją mamą się zastanawiałysmy jak my bedziemy sie ubierac jak juz bedziemy staruszkami haha ^_^
A ja zamówiłam trooszkę kwiatuszków u Agusi :]
I po za tymi zakupkami to wczoraj kupiłam sobie karuzelkę z różnymi cyrkoniami i takie kwiatuszki zwykle różowe i żółte neonki :love: ale dzis jak próbowałam jak to wyglada to sie troszkę podłamałam bo nie miały az takich intensywnych tych kolorów :(
ja kupiłam sobie dzisiaj taki strój:) i buciki chyba 3 dni temu kupiłam:)
podobają mi się takie buciki !! :good: gdy bym jeszcze tylko umiała w takich chodzic..
Hihi trzy latka temu chodzilam w miniowkach no ale tylek mialam zakryty,i bluzeczki tez byly krociutkie zeby mi moj pepek z kolczykiem bylo widac ale bialych kozakow to nigdy bym chyba nie ubrala,jednak wole czarne i to tylko w zimie:)Pozatym jak bylam opalona to tak moglam chodzic a teraz biala jak sciana wiec tylko spodnie,mam tylko jedna spodniczke w szafie i to do kostek:)
i tylko przez brak opalenizny nie chodzisz? no nie zartuj :)
Oczywiscie nie wyjde w spodnicy czy w spodenkach,tak mi sie uroilo w glowie i koniec:)Jak bylam opalona to wychodzilam a jak nie to nawet cale lato moge w spodniach chodzic.Wiem mam schizy ale nic na to nie poradze.Teraz jak jestem tutaj mogla bym bo tu wszystko jest mozliwe i nikomu nic nie przeszkadza ale ja jestem osiol i nima mowy:)Kiedys tak mialam z makijazem ze nawet do sklepu nie poszlam puki nie mialam tapety na twarzy:)amen