Ja chyba nigdy nie naucze tych kwiatkow!!:(
Printable View
Ja chyba nigdy nie naucze tych kwiatkow!!:(
nauczysz sie;) ja tez tak mowilam na poczatku:D
ale cwiczylam i potrafilam kilka nocek z rzedu zarwac i klepac kwiatuszki;)bo w dzien nie chce odkrecac liquidu przy dzieciach wiec noce mi zostaja:D
najlepiej jakby ci ktos "na zywo" pokazal z czym to sie je, bo mnie filmiki z netu nie pomagaly:/:
A moich kwiatuszków nikt nie ocenił :(
Narazie musze liquid dokupic i za jakis czas znowu usiade:)moze kiedys...
robi sie:D
ogolnie sa bardzo ladne z malusim ale;)
ja bym troszke mocniej docisnela pedzlem koncowki platkow, zeby byly bardziej rozklepane i zeby zostala perforacja po pedzlu:Dale to tylko moje skromne zdanie;)
Jade nie zniechecaj sie przypadkiem bo to najgorsza rzecz jaka mozemy zrobic:( ja w ten sposob zmarnowalam 5 lat:(
Nie no mam nadzieje ze tak niebedzie:)tylko czasu brak
To moje rozciapkane :P na to fimo nie patrzcie myślałam że to pzreźroczysta obwódka ... ;(
http://i167.photobucket.com/albums/u...g?t=1250205402
lepsze:D jeszcze jedna rada;)jak polozysz kuleczke akrylu to zaczekaj az zrobi sie matowa i dopiero rozklepuj i formuj platki:) sama zobaczysz roznice
ja nie wiem dziewczynki jak Wy to robicie, że Wam takie ładne kwiatuszki wychodzą. Ja jak się do tego zabiore to to wygląda jakby coś je przejechało- takie rociapciane ;(
Agulusia dziękuje :* wieczorem zasiadam do kwiatków i zrobię jak mówiłaś :kwiatek:
Trochę nowości zrobionych rano ;)
Wieczorem będę kombinować dalej :D
jak bedziesz robic platki kwiatuszka to sproboj rozklepac na trzy, przykladasz czubek pedzelka przy brzegu kulki, rozklepujesz na wprost, i nie odrywajac czubka a sama koncowke przesuwamy pedzel w lewo i uklepujemu jednym ruchem i tak samo przesuwamy w prawo
kurde ale zamotalam:o
tak wygladaja platki rozklepane na 3 dotkniecia pedzla
agulusia piekny kwiatuszek
pomóżcie...jak mam wkleić zdjęcie...;/
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...iadomosci.html
---------- Dodano o godzinie 16:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:35 ----------
Śliczny ten kwiatuszek agulusia
dziewczyny a co myślicie o moich kwiatkach....?? nie mam skonczonego kursu i dopiero się ucze (na znajomych) :/:, zaznaczam,że to moje 5 pazury:(
http://forum.wzorki.info/attachment....1&d=1250155023[/quote]
już umiem wkleić zdjęcie:D
agulusia super kwiatuszek:)
już chyba wklejałaś to zdjęcie? bo nawet je komentowałam tylko nie wiem co się z nim stało, bo zniknęło:co:
pinaaa87 może Twoje kuleczki są zbyt mokre, że wychodzą takie "rozmazane". Staraj się po nabraniu akrylu polozyc pędzelek na ręczniku, żeby odsączyć troche płynu. I najlepiej żeby kuleczki były troszkę matowe ;) Może to pomoże ;)
dziekuje dziewczyny:kwiatek:
pinaaa zeby uzyskac efekt rozciagnietego platka nie uklepuje sie go po dlugosci tylko mokra kulke przeciaga sie pedzlem przez srodek i delikatnie uklepuje sie boczki;)
agulusia prześliczne te kwiatuchy :)
dziekuje:kwiatek:
to moje cwiczonka robione ovalem 8
chyba bym nie dała rady zrobić TAKICH kwiatków #8mką:wow:
agulusia... bardzo ładne kwiatki ;)