Kurka ze do znudzenia bede sie powtarzac...z Ciebie to chodzacy talent...SUPER!!! dziarka fajowska a jak bedzie wykonczona to dopiero szok bedzie :ok:
Printable View
Kurka ze do znudzenia bede sie powtarzac...z Ciebie to chodzacy talent...SUPER!!! dziarka fajowska a jak bedzie wykonczona to dopiero szok bedzie :ok:
Kurka no no szalejesz :) rewelacja i już sie doczekać nie mogę efektu końcowego :D
kura ty to wszechstronnie uzdolniona jesteś:wow:
Dzieki dziewczynki, strasznie mi milo tym bardziej, ze to moj pierwszy:*
Emilka, efekt koncowy pewnie za tydzien dwa, jak mi sie stary wygoi troche;]
Evelyn, a co Ty.. mialam dobrego nauczyciela:) dwóch w zasadzie
Kura beda z Ciebie ludzie :)
Ja czekam z niecierpliwością na efekt końcowy bo na razie Kurko narobiłaś mi smaka i ciekawości jak to będzie się zachowywać bo w końcu mam jakieś wiarygodne źródło :yess:
a to efekt znęcania się nad moją kumpelą wczoraj ;p
projekt i wykonanie moja robótka :P
chociaż zdjęcie z lampą nie oddaje efektu na żywo ;(
Załącznik 37049
no. no, ciekawie wyglada :)
gorna czesc jakos lepiej mi podpasowala, moze dlatego, ze malutkie rozyczki ale calosc bardzo ladna :)
Germana te klucze są świetne. Bardzo mi się podobają i ja cały czas choruję na klucz wiolinowy ale na karku. Wiem, że sobie nie zrobię, ale bardzo bym chciała...
germana swietna robota ja zamawiam u Ciebie tatuaz ;D
germana super wyszło:) najbardziej podobają mi sie te wyrażne czarne akcenty - łodygi róż
piękne te róże:)
gemana sliczny tatuaz masz dziewczyno reke:kwiatek:
germana pięknie:wow::kwiatek:
Świetna robota!!:ok: Bardzo fajny tatuaż:)
Germana jak patrze na Twoje prace to z ogromną chęcią dałabym Ci się podziergać:D.
oooeessuuu ;P weźcie bo bede chciała tatuaz :woot:
Powolutku, powolutku coś tam macham.
Jak na samouka podobno jest całkiem dobrze :yess:
w przyszłym tygodniu mam do zrobienia fioletowego, ażurowego motylka :cwaniak2:
germana rewelacja!! :ok:
świetny!! Kocham takie róże:) czekamy na motylka :):) juz nie moge sie odczekać :D
też się nie mogę doczekać:)
Germana, pieeekny jest. Jakie misterne cieniowanie.. to biały ten przy konturach? Ale masz łapę, a niech cię! Czuję, że udzielisz mi duuuzo cennych wskazówek(oczywiscie jak bedziesz chciała);]
tak Kurko to jest biały tylko w rzeczywistości jeszcze bardziej ją rozświetla...
nei wiem czy będą to dobre wskazówki bo mówie 100% ze mnie samouk i nie mam żadnego mentora :(
to ja liczyłam na wskazówki zaczerpnięte od Twoich nauczycieli :P :kwiatek:
Kochana, samouk nie samouk-niewazne.., wazne, ze talent. ja konczyłam szkolenie makijażu permanentnego, nie tatuażu. Zwykły tatuaż podglądnęłam tylko dlatego, że uparłam się, że chcę zobaczyć jak sie go w ogole wykonuje. Oto cała prawda o mojej nauce tatuażu:skacze:. Trwała dwie godzinki:skacze:
Kura czego sie nie dotknie zamienia w zloto :)
A no to Kurko sorki... źle zrozumiałam :)
A swój czym robiłaś?
w sensie maszynką taką jak do zwykłego? itd. jakie tusze itd.:cwaniak2:
ile czasu...
bo na bio się kompletnie nie znam bo jakoś nigdy sie tym nie interesowałam jakoś poważniej...
jak będziesz miała chwilkę poproszę szczegóły ;)
:kwiatek: