a ja dostałam wczoraj 5 różańców :D
Printable View
a ja dostałam wczoraj 5 różańców :D
jakich rozancow,do rydzyka pisalas?dziewczyny dostalam katalog z domkami,ale dajcie namiar na firanki plissss;);)
o dziekuje sorkki za niedopatzrenie juz lece po literkach i szukam:D:D
firany WISAN
może widziałyście w tv? wymień starą odżywkę na pantene: lista sklepów dostępna 20.X, ale może warto jak komuś się kończy?:) Pantene Mocne Włosy
chyba jeszcze nie ma szczegółów gdzie zanieść, w tv mówili "swoją starą", nie wiem może dopiszą szczegóły
no własnie przed chwila widziałam reklame.. ;]
a raczej słyszałam :]
ciekawe.. zobaczymy..
wysłałam na te próbki firanek :]
ej a ja nie wiem czemu ani z mojego ania z chłopaka konta nie moge pobrac:(
ale czego nie mozesz pobrac?
a masz uzupełnioną date urodzin itp? bo jeżeli pokazuje ci się prezencik, a potem się nie da, to może chodzi o to że nie ma w twojej lokalizacji?
ja mialam wypelnione wszytsko i tez nie moglam pobrac
Ja na początku tez nie mogła mimo że miałam date urodzenia i newsletter i okazało się że muszę uzupełnić cały profil: kolor włosów, oczu.... bla bla bla i wtedy dopiero mi sie ukazała ta ikonka.
Spróbujcie
tam gdzieś na stronie są warunki uzyskania prezentu. no ale kasia ostatni pobierałaś więc ten też powinno się dać
Knorr można dostać do testowania Bulionetkę Knorr :)
no no, hehe zawsze to bulionetka:D
U MNIE DZIŚ PEŁNIUTKA SKRZYNKA :D KSIĄŻKA O CHRZEŚCIJAŃSTWIE(JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY https://secure.rldbooks.org/Order.aspx?LangID=27 );DRUGI RAZ DOUWE EGBERTS;AVRIL LAVIGNE BLACK STAR;2LACOSTE LOVE OF PINK;TAMPONY OB+KALENDARZYK MIESIĄCZKOWY;KATALOG+PŁYTA ARCHON,DOMY,KTÓRE KOCHACIE(JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY ARCHON+ zamów bezpłatny katalog Domy Które Kochacie ) :)
A ja nie moge odebrac jesiennego prezentu z Rossmana bo nie ma mojego miasta na liście:porazka: dwa rossmany i taka kicha;[;
to wybierz inne blisko ciebie
ja mieszkam w Katowicach a najbliższe jakie mi pokazało to Bytom :szok: a w Katowicach są 4 Rosmanny albo i więcej...
moze w ogole nie dowiezli