-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
niech ktoś coś piszeee ;P
-
Cytat:
Napisał
szpila59
niech ktoś coś piszeee ;P
coś :P
-
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
coś :P
;P
ktoś może wie czy Kamisek już kończy?? :D:D:D
-
szpilka jak by skończyli to by już były:*:*:*:*
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
szpilka jak by skończyli to by już były:*:*:*:*
a kto Ci tam wieee ;P
-
wiesz co do końca dnia jeszcze troszkę godzin zostało:skacze::skacze::skacze: może wrzucić o 23:59:59 i też będzie dzisiaj:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
-
dziewczyny w poniedziałki mam dużo roboty w pracy więc spodziewajcie się raczej wieczorkiem ;)
-
Cytat:
Napisał
Kamis
dziewczyny w poniedziałki mam dużo roboty w pracy więc spodziewajcie się raczej wieczorkiem ;)
no wreszcie coś napisał ;P
Ale dzięki przynajmniej nie będą się tak stresować :D
grzecznie poczekam...
:ziewam:
-
a nie mówiłam:good::good::good:teraz szpila jeszcze bardziej bedzię się denerwować:skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
a nie mówiłam:good::good::good:teraz szpila jeszcze bardziej bedzię się denerwować:skacze::skacze::skacze:
hehhe, ma ktoś coś na serce?? :skacze:
-
Cytat:
Napisał
szpila59
hehhe, ma ktoś coś na serce?? :skacze:
tak, ja mam:
- wdech
- wydech
- wdech
- wydech
- wdech
- wydech
- wdech
- wydech
i tak do północy:D
-
Izuś nie pomaga :P
Kamiś bedziesz miał nas wszystkie na sumieniu :P
-
Też chciałam tak dziewczynom napisać hehehe woszczurku debeściarku :)
-
idz na długi spacerek, weź kilka głębokich oddechów. a ci przejdzie:skacze::skacze::skacze: no i wyłącz kompa. niech odpocznie:good::good::good::good:
-
Cytat:
Napisał
madzialena
Izuś nie pomaga :P
Kamiś bedziesz miał nas wszystkie na sumieniu :P
bo to nie ma być wdech-wydech z serii wale dyche, wale dyche tylko spokojnie...
- wdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecch
- wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeech
-
Cytat:
Napisał
woszczur
bo to nie ma być wdech-wydech z serii
wale dyche, wale dyche tylko spokojnie...
próbowałam taaaaaak oddddychhhhhaaaać to sie zakrztusiłam :P
-
-
to jeszcze jeden dobry sposób
stańcie se na głowie,albo poćwiczcie joge. a jak to nie pomoże to żeby czas szybciej leciał weżcie się za sprzontanie w szafkach. to pomaga:skacze::skacze::skacze::skacze:
-
wiecie co?? nie piszmy takich rzeczy bo jak tu Kamis wpadnie i to wszystko przeczyta to umrze ze smiechu, a jak nie umrze to bedzie trzymał was dalej w napięciu żeby jeszcze bardziej polepszyc sobie humorektymi waszymi stresami:D
---------- Dodano o godzinie 14:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:26 ----------
Cytat:
Napisał
ziziz5555
to jeszcze jeden dobry sposób
stańcie se na głowie,albo poćwiczcie joge. (...):skacze::skacze::skacze::skacze:
tez miałam pisać o jodze, ale przecież one ze stersu to noranlnie na nogach ustać nie potrafią a co tu dopiero mówć o stawaniu na głowie:D
-
Cytat:
Napisał
woszczur
wiecie co?? nie piszmy takich rzeczy bo jak tu Kamis wpadnie i to wszystko przeczyta to umrze ze smiechu, a jak nie umrze to bedzie trzymał was dalej w napięciu żeby jeszcze bardziej polepszyc sobie humorektymi waszymi stresami:D
---------- Dodano o godzinie 14:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:26 ----------
tez miałam pisać o jodze, ale przecież one ze stersu to noranlnie na nogach ustać nie potrafią a co tu dopiero mówć o stawaniu na głowie:D
joga? taa i znowu założe obie nogi za głowę i znowu utknę :P I nie będą mogła zobaczyć prac konkursowych ;P
-
Cytat:
Napisał
szpila59
joga? taa i znowu założe obie nogi za głowę i znowu utknę :P I nie będą mogła zobaczyć prac konkursowych ;P
ale się troszkę odstresujesz i nie będziesz myślała o tych pracach tylko o tym jak się wyplątać:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze:
---------- Dodano o godzinie 14:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:35 ----------
Cytat:
Napisał
woszczur
izuś on nas ma cały czas pod kontrolą.:skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
ziziz5555
ale się troszkę odstresujesz i nie będziesz myślała o tych pracach tylko o tym jak się wyplątać:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze:
jeszcze coś mi strzyknie w karku i "Oj,oj,oj, boli!!" do szpitala a ja z laptopem siedze i sprawdzam czy są foteczki :D
---------- Dodano o godzinie 14:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:37 ----------
Izuś Twoje wedech, wydech nie pooomaaaagaaa :P
respiratora mi potrzeba :boi_sie:
-
zdenerwowałam sie :D
jade po spirytus... ;P
jako cleaner oczywiście :D
-
wklejam te zdjęcia z premedytacją (bo jest to w tej chwili najbardziej oblegany temat) żeby rozładowac atmosfere... i polepszyć wam humory. oto moje graślawe malunki farbami akrylowymi...
podkreślam: jest to cieniowanie dwoma kolorami jednym pędzlem
wniosek??
prawie jak lusill :hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha:
-
Cytat:
Napisał
szpila59
jeszcze coś mi strzyknie w karku i "Oj,oj,oj, boli!!" do szpitala a ja z laptopem siedze i sprawdzam czy są foteczki :D
---------- Dodano o godzinie 14:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:37 ----------
Izuś Twoje wedech, wydech nie pooomaaaagaaa :P
respiratora mi potrzeba :boi_sie:
ta żebyś jeszcze większego dostała pobudzenia jak cię prondem potraktują:skacze::skacze::skacze:
dziewczyny która ma blisko do szpili. to niech się do niej przejdzie i jej laptopa zabiere:skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 14:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:45 ----------
Cytat:
Napisał
woszczur
wklejam te zdjęcia z premedytacją (bo jest to w tej chwili najbardziej oblegany temat) żeby rozładowac atmosfere... i polepszyć wam humory. oto moje graślawe malunki farbami akrylowymi...
podkreślam: jest to cieniowanie dwoma kolorami jednym pędzlem
wniosek??
prawie jak lusill
no wieszprawie robi wielką różnice. ale fajnie ci to wyszło:good::good::good::good:
---------- Dodano o godzinie 14:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:47 ----------
Cytat:
Napisał
madzialena
zdenerwowałam sie :D
jade po spirytus... ;P
jako cleaner oczywiście :D
tylko się nie upij po drodze:skacze::skacze::skacze: