-
Odp: Noble Lashes - produkty do przedłużania rzęs
dzieki moge to wyprobowac na mamie ale nie na obych dziecwyznach bo i tak juz mam straty 3klientki bede musiala uzupelniac za darmo wiec hcyba wole robic dluzej 15 30min i miec pewnosc i nei bedzie reklamacji dopeiro jak sprawdze sposob z czajnikiem na mamie i bedzi eok to tak moge robic ale juz na obcyh ryzykowac nie bede
-
Pati - zamowiłam neutralizator , dam znać co i jak :D
-
Jak moge zaplacic bedac za granica w sklepie ? Nie ma opcji PayPal, a karty mi nie akceptuje zagranicznej :(
-
Katiaa, możesz wybrać opcję DotPay i spróbować kartą debetową, nie koniecznie kredytową lub z konta.
Może być również PayPal sklep@noblelashes.pl
-
Wybieram PayPal!!! Tylko teraz... czy zamowienie zostalo skasowane, jesli nie zaplacilam? Czy macie je w systemie i tylko teraz zaplacic?
-
A jaki jest numer zamówienia ?
-
-
Zamówienie jest aktywne więc spokojnie można płacić :)
-
Wysylam w takim razie pieniadze. Prosze potem o potwierdzenie.:]
-
Kasia wszystko ok. Z tego co widzę paczka została nadana wczoraj.
Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie New Year Eyelash Fantasy 2013/2014, a dla tych co z niecierpliwością czekają na walentynki, mamy kolejny konkurs.
Więcej szczegółów:
http://static1.tradoro.pl/80/player/val-p.jpg
https://www.facebook.com/NobleLashes
-
Ja juz mam modelke i bede wlaczyc 5 i 6 lutego :skacze::skacze::skacze:
-
Jaka torpeda ------> heh:cool: paczke zamowilam i dotarla na drugi dzien :P !!!!!!!
Wieeeeeelkie dzieki!!!
---------- Dodano o godzinie 21:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:13 ----------
Noble Lashes.... a bedzie za ten konkurs Walentynkowy jakis dyplomik czy cus?? :cwaniak2:
-
Elektroniczne dyplomy chyba zawsze są.
-
Tez dziękuje za paczkę i gratisy, przydadzą sie :)
:ok:
-
Gorzkajakmokka żadne elektroniczne :) Zawsze drukujemy piękne dyplomy, żebyście mogły sobie je oprawić i powiesić na ścianie :) W tamtym roku za 3 pierwsze miejsca były również puchary w konkursie "New Year" a w innych medale :)
-
Moj puchar z tamtego roku sobie pieknie na pulce stoi i poprawia humor. Ale chyba trzeba mu jakiegos kolege do towarzystawa zapewnic :skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
noblelashes_pl
Gorzkajakmokka żadne elektroniczne :) Zawsze drukujemy piękne dyplomy, żebyście mogły sobie je oprawić i powiesić na ścianie :) W tamtym roku za 3 pierwsze miejsca były również puchary w konkursie "New Year" a w innych medale :)
Sorki, mówiłam z perspektywy miejsc spoza podium :)
( przynajmniej ja rok temu tak dostałam ;))
-
Cytat:
Napisał
malutkaistotkaa
dzieki moge to wyprobowac na mamie ale nie na obych dziecwyznach bo i tak juz mam straty 3klientki bede musiala uzupelniac za darmo wiec hcyba wole robic dluzej 15 30min i miec pewnosc i nei bedzie reklamacji dopeiro jak sprawdze sposob z czajnikiem na mamie i bedzi eok to tak moge robic ale juz na obcyh ryzykowac nie bede
Malutkaistotka moim zdaniem nowe kleje powinno się testować na zaufanych klientkach (czy też rodzinie). Nigdy na nowych. Nie raz tak miałam że przyszła stała klientka i pretensji nie miała i jeżeli coś jest nie tak od razu mówiła. Te najbardziej zaufane klientki informuję, że będzie inny klej, żeby zwróciła uwagę na rzęsy. Zawsze po takim teście mają rabaty więc chętnie współpracują, a ja wiem na czym "siedzę" :)
-
malutkapumcia na pewno będzie mu miło jak będzie miał towarzystwo :)
Gorzkajakmokka To trzymamy kciuki, żeby tym razem udało się zdobyć podium :) ale pamiętajcie, że zawsze nawet jeśli się nie uda jest to ciekawe doświadczenie oraz przydatna praktyka :)
mucha w 100% się z Tobą zgadzamy jest to też istotne biorąc pod uwagę, że nie wiemy jak nowe klientki "dbają" o rzęsy i co z nimi robią co często może być przyczyną a niekoniecznie klej :)
-
Forum przekopane,a odpowiedz nie znaleziona,
chcialabym sie dowiedziec jaka jest roznica miedzy mink smart - rozowe op. a mink ekspress?
Chodzi mi o jakość rzęsy i porowatość? Czy są wykonane tak samo?
-
bobas zerknij sobie proszę na kartę produktów
Rzęsy z norek MINK - przedłużanie rzęs Noble Lashes
Rzęsy z norek MINK SMART - przedłużanie rzęs Noble Lashes
Jest tam obrazem przedstawiający skręt. Rzęsy SMART mają łagodniejszy skręt - podobny do naszych rzęs porcjowanych po 0,30 grama.
Rzęsy MINK w dużych paletkach i mini ten skręt mają mocniejszy. Prócz tego i wielkości paletki nie ma pomiędzy tymi rzęsami dużej różnicy.
-
Czyli jakosciowo sa identyczne?
-
bobasku, mink smart są według mnie piękniejsze. i są bardziej czarne, bez granatowej poświaty. marzę, by Noble wprowadzili cieńsze rzęski tej jakości, 0,10 i 0,07mm, oraz krótsze rozmiary 5-6-7mm. bo mink smart C ma przepiękny skręt. skręt C pozostałych paletek nie jest taki doskonały, ładny jest przy dłuższych rozmiarach, od 10mm, a krótsze są przesadnie podwinięte i wyglądają niekoniecznie ładnie na oku. rzęsy mink smart są bardzo posłuszne, przyjemnie się na nich pracuje :ok: właśnie dziś uzupełniłam swoje zapasy mink smart w warszawskim sklepie Noble i już upiększyłam nimi klientkę :D
-
Noble macie brąz na stanie bo nie widzę a pilnie chcę zamówić? uściślając, znalazłam tylko paletki mini i sypane a zależy mi na pełnowymiarowej paletce
-
Z ciemnego brązu mamy tylko mini i sypane w dużych paletkach mamy jeszcze jasny brąz Rzęsy brązowe LIGHT BROWN