Witamy na forum :kwiatek:
Printable View
Witamy na forum :kwiatek:
Witamy nowe forumowiczki
Każdy się przedstawia, więc przedstawie się i Ja :) nazywam się Ania mam 19 lat malowaniem pazruków zajmuję się już od bardzo dawna juz sama nie pamiętam od kiedy, ponieważ jeszcze będąc dużo młodsza, zawsze podkradałam mamie lakiery w szafie i cudowałam cos na moich krócutkich poobgryzanych paznokciach(wiem strszny nawyk ale się juz oduczyłam ) Maluje pazurki naturalne, robię od czasu do czasu tipsy, ale jakos wole zapuszczać niż nakładać żel. Myslę, że przydałby mi się najpierw jakis kurs :0 ale wszystko w swoim czasie. Prowadzę blog o pazurkach od 2 lat gdzie można obejżeć moje prace. Nie doczytałam się w regulaminie czy mozna reklamować wlasne stronki, ale myśle, że raczje nie można więć jak coś to zdjęcia moich szponów będę wklejać na forum. OK rozgadałam się więc kończe, pozdrawiam wszystkich i lece na kolejne tematy :** :papa:
witam witam
Witam
Właśnie przymierzam się do zrobienia po raz pierwszy paznokci samodzielnie, mam nadzieję, że wasze rady mi w tym pomogą.
:przytul::*
Małgorzata witamy :) w razie jakichkolwiek wątpliwości pytaj :) :przytul:
Witam wszystkich!!!!!!
mam naimię iwona paznokietkami zajmuje sie od roku i jeszcze duzo musze sie nauczyć mino iz robiłam kurs podstawowy na przedłuzanie paznokci na tipsie metoda uv, fiberglasem i akrylem. dziekuje wam za to forum dzieki wam duzo sie juz nauczyłam i podglądnełam co mozna robić , stworzyć :yess:
W miare mozliwości będe chciała zaglądać tu często.
pozdrowionka dla wszystkich i pozdrowionka:piatka:
witajcie witajcie :) od rau uprzedzam ze to forum bardzo uzaleznia:skacze:
witam,
trafiłam tu całkiem przypadkiem. Pazurkami zajmuję się od roku. Liczę na miłą atmosferę i inspirację.
Pozdrawiam!
Napewno znajdziesz :przytul:
Witamy :*
Witam wszystkich bardzo serdecznie;)
witaj moja Aniu :kooffa: :*
dzień dobry wszystkim Paniom... to znaczy dobry wieczór. jestem tutaj nowa i mam na imię maria- stąd konczita, luz-marija i dolores... mam nadzieję, że pomogą mi Panie w zdobywaniu wiedzy na temat paznokci.
witam administratorkę, Panią Kamilę (Kamis, Kamiś) domyślam się stąd że Kamila.
bardzo mi miło być uczestnikiem tego forum.
Witaj Maria :) ale.... http://forum.wzorki.info/stylistki-p...wa-szef-d.html
:lol: pani Kamila to tak na prawdę pan Kamil :D
ach!! co za gapa ze mnie. zasugerowałam się Pana zdjęciem z tą Panią a to pewnie siostra albo żona. przepraszam Panie Kamilu.
Nie przejmuj się to standard;P
hihi Pani Kamila :D
Witajcie kochane forumkowiczki:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
jawol jawol :) standard :D
Witam serdecznie to i ja sie przywitam :) mam na imie Karolina, mieszkam w Zabrzu i od lutego bawie sie w zelowanie pazurkow. Traktuje to jako hobby. Nie mam zadnego kursu ani szkolenia bo mnie poprostu na niego nie stac, ale moze kiedys sobie go zrobie :) kilka razy robilam pazurki u kolezanki i tak mi sie spodobalo ze juz nie moge przestac, ale ze nie stac mnie na comiesieczne wizyty u niej, postanowilam sama sie "upiekrzac" w domu :) mam nadzieje ze naucze sie od Was wiele ciekawych rzeczy, jesli cos palne to z gory przepraszam ;)
pozdrawiam
witamy ;)
:kooffa:
witajcie wszystkie nowe kolezanki
witamy, witamy ...:)
Witam,
Mam na imię Dobrosława i od 7 lat zajmuje się stylizacja paznokci, większość czasu poświęcam mojej pasji i dzięki temu spełniam się w swoim zawodzie.
I Bardzo Dobrze :good: :skacze:
Witamy :)
witamy
:kooffa:
Witajcie serdecznie :D
Wtam wszystkich:D
Mam na imie Sylwia , paznokcie to moje hobby ,w przyszlosci mam zamiar zrobic kurs ale w tej chwili nie mam na to czasu ze wzgledu na swoja prace:).Mam nadzieje ,ze pmozecie , krytyki sie nie boja i uwazam jako rade na przyszlosc;),
Pozdrawiam wszystkich :papa:
Witam wszystkie Panie i Pana :macham:
Jestem pasjonatką paznokci już od czasów liceum, jest to dotychczas moje największe i najulubieńsze hobby.
Oprócz robienia ukochanych pazdrexów uwielbiam pływać i czytać kryminały głownie Agathy Christie.
Bardzo mi się podoba Wasze forum, najbardziej podoba mi się, że tworzymy je wszyscy razem pod czujnym i troskliwym okiem koleżanek po fachu (pasjonatek, stylistek oraz szkoleniowców) i moderatorów.
Przez 4 lata robienia paznokci nie dowiedziałam się tyle o tej sztuce co tutaj przez dwa miesiące.:hi:
Bardzo Wam za to dziękuję :przytul: i mam nadzieję na rozwinięcie się tego obiecującego romansu z forum.wzorki.info:soczek:
:love:forum.wzorki.info:love:
hih :skacze:
hellol :) Witam WSZYSTKICH jetsem tutaj nowa :P:P:P ale mam nadzieje ze sie wszystiego szybko nsucze :P i bede wklejala tutaj moje prace i pomysly. POZDRAWIAM
Dzieńdoberek Wszystkim i miłego zionka życzę :skacze:
Witamy gorąco :kwiatek:
witam wszystkich :macham:
jestem nowa na forum, mam nadzieje że szybko poznam forum i użytkowników :)
pozdrowienia dla wszystkich :*
witam ;)
behemotka witamy :0)
Jestem Anja obecnie pracuje i ucze sie w szkole kosmetycznej w Łodzi,
zajmuje sie stylizacja paznokci, przedłużaniem włosów a od wrzesnia body piercingiem>>>> zapraszam :D
:skacze: <<< bardzo fajna ikonka :D
witamy :)