bardzo ładnie:) gratuluje
Printable View
bardzo ładnie:) gratuluje
Kurko Ty czarodziejko :D pięknie Ci to wyszło :)
no jak Qra walnie metamorfoze to klekajcie narody:D:master: pieknie i delikatnie wyszło:]
---------- Dodano o godzinie 16:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:00 ----------
oraz mogłabyś album uzupełnić bo wlazłam a tam nic nie ma:P
piekne metamorfozy dziewczyny, a Ty Kurko wymiatasz:good:
no no super:) dzikarurko?:D hehehe
Kurka - super metamorka ! :ok: jest na co popatrzec :)
dzikakura to żeś dała czadu, nie ma co :) Piękna praca :)
dziekuje, dziekuje laski. Jutro mam dziewczyne, ktora jest po nieudanym "zabiegu upiekszajacym" u swojej kolezanki, ktora kupila zestawik startowy. Mowi, ze: cytuje: to biale przy skorkach mam pęknięte..... (maciez dziewczyny), prosilam aby przyszla, najwyzej odesle do lekarza.
i znów przyszła do mnie moja Ania ze swoimi schorowanymi kosteczkami:
http://images47.fotosik.pl/259/58f488593b6d523dmed.jpg
http://images37.fotosik.pl/255/4295c9add94ded3bmed.jpg
PS samaron, lampa doszła i sprawuje sie swietnie:) dziękuję:*
woszczur, to jedna z lepszych metamorfoz jaka widzialam, tak rozne te pznokcie ma, ze matko boska swieta i wyszczuplic optycznie toto, to jakas masakra, dzieki
(podziekowania mi sie afkors-skonczyly)
Elkegancja Woszczure, paznokcie przed okropnie trudne do zrobienia, wielki podziw w Twoja strone i ukłon :)
woszczur świetna metamorfoza na patrzyć się nie mogę
Woszczurku, co tu komentowac? Jak zawsze pieknie.
Woszczurku metamorfoza piekna ale podpis jeszcze lepszy:D:D
kurcze...Iza zadowolona jestes ze swojej pracy ? :)
my jestesmy z Ciebie mega zadowolone ! :)
woszczur ta metamorfoza wyszła idealnie:) takie grubiuśkie paluszki a pazurki jak zgrabnie wyszły :)
Nie metamorfoza, a najwieksza porazka. Poczatkowo te pazurki miały być z czarnego żelu. Gdy po dwudziestu minutach czarny zel sie nie utwardzil i caly sciekł na skorki, poddałam się. Musiałam piłować. Dlatego też gdzie niegdzie widać czarne, nie wszystko dalam rade usunac, a czarny żel zastąpił-kurcze-czarny lakier, który ma ze 100 lat...
Żarówki w lampie są do wymiany. A tak dlugo zastanawiałam się, czemu biały do frencha mi się tak słabo utwardzał....
normalnie przerąbane kura, chyba wymienie swoje zarówy:] tak profilaktycznie
samaron - jeszcze na to nieutwardzone?:D i zasmazka!:D
tuska-zmien... kura Ci to mowi:D
Kura jak dla mnie pazury wyszły super :) nie widzę nic czarnego na skórkach :P
Oczywiście znowu mało co zapomniałam zrobić zdjęcia przed :P Mam ten refleks jak nic :skacze:
Pazury przed już po ściągnięciu cyrkonii i po lekkim spiłowaniu małego pazurka :) No ale jest widać :)
Załącznik 16419
ładna ta metamorfoza, bo nie widać wogóle czerwonych prześwitów :)
był coverek użyty ?
był był :D ale tylko jedną warstwę położyłam bo wystarczyła ;)
Super, bardzo naturalne pazurki. Bardzo mi się podobają!
Nie wiem czy dobrze zrobilam, ze w ogole .. zrobilam. Bardzo sie bałam i nie wiem co to jest, moze same ocenicie, wg mnie spilowana macierz.Paznokiec nie zmieniony chorobotwórczo,tylko ewidentnie mechaniczne uszkodzenie. Dziewczyna przyszla do mnie z paznokciami po "wyczynach" jej kolezanki. Ten kciuk jest caly miękki, i z jednej strony sie zapada, jakby paznokcia nie bylo.Naciskasz i wszystko sie ugina, jak opuszek, jakby bylo bez warstwy rogowej ;(
Julcia, zmiana elegancka :)
czerwony byl i nie ma :P :)
dzikakura świetnie ci poszło ;) wspaniała metamorfoza !!
skoro nie był zmieniony chorobotwórczo to przeciwwskazań praktycznie nie ma ;)
julcia , superancka metamorfoza, tym bardziej, ze to czerwony byl
ale jak rozumiem ladnie zlazl, super, brawo, taki smukly ten frenchyk
qra piekna metamorfoza!!
Kurko - Kciuk faktycznie tragedia.. :huh: super sobie poradziłaś kochana :D i ciągle się nie mogę na te Twoje malowanki napatrzeć :):) mi się nigdy na paznokciu nie chcą pomieścić albo duże wychodzą :P a Tobie super proporcjonalnie i w ogóle :D
Kurka, a Twojej nie widzialam :( napisalas minutke wczesniej niz ja i moze dlatego :P
swietne kwiatki na pazurkach i ten kciuk prezentuje sie super :)
tych podziekowan powinno byc wiecej...
kasia4-no nie byl,ale zastanawiam sie czy tipsa nie powinnam dac, a nie na szablonie, ten zel tam bedzie pracowal jak wezuwiusz
szoko-dziekuje.. ja mistrzunio-jasne.. ale w praniu zielonych kolan na spodniach -od trawy ejstem niezastapiona
goslava-cmok
julcia- no co Ty smigasz kochana, smigasz ten łąn strołki, ja szostką do żelu robię, trzesacą się rekę, jak masz dwojkę to na pewno sie zmiesci!
rudzia- dzieki:D ale plaskie sa za bardzo, juz nie bylo na co lac tego zelu.
(chyba sobie kupie zestaw do akrylu na allegro za 70 zlotych plus pilnik.. 60 tka-ta dziewczyna mowila,ze miala "matowione" 60 tka....)
dzikakura super metamorfoza a ten kciuk to rzeczywiście przejścia miał porządne u tamtej pani
kura jeju od samego opisu tych pazurów az mnie wszystko boli:/: świenie sobie poradziłaś:good:
julcia swietna metamorfoza:good:
Kura znów wymiata :D:D
Kuraaaa... Szalejesz. Aż mnie zgięło na widok tego pazurka jednego