rudzia on jest cudowny!!
Printable View
rudzia on jest cudowny!!
moj chomis Kubus :) niestety juz mnie opuscil ale byl slodki :)
rudzia jaki słodki puszek okruszek łojoj :love:
natalia jaki pyszczek cudny ^_^ chomiś super :)
piesek przesłodki:):)
taki szczeniaczków urok że rozrabiają strasznie:)
śliczne te Wasze zwierzaczki :) a Kundzia jest prześliczna :)
Ło jeju Rudzia takiego to tylko tulić i pieścić. Taki urok szczeniaków, że broją. Ale musisz go sobie ustawić, bo inaczej Wam na głowę wejdzie :)
dzieki dziewczyny :)
ja jestem w nim zakochana, wiecej do mnie przychodzi niz do mojego, moze dlatego ze ja wiecej z nim przebywam :)
wczoraj szczekal w nocy tak glosno, ze na bacznosc stalam bo nie wiedzialam co sie dzieje :D
Rudzia słodki do schrupania wręcz cudak mały
Ale mnie za serce ujął Pan chomik, dostojny, postawny :kwiatek: mieliśmy chomiczka, Mikuś się wabił zdechł w zeszłym roku miał tylko dwa latka, ponoć to wiek na chomiczka ale znajoma ma swojego i co rok go uśmierca że pewnie to teraz a on żyje już 5 rok :D
rudzia-piekny,taka kepka kudelkow,normalnie zjesc go mozna :):pies:
na pierwszym zdjeciu probowal napisac posta na Wzorkach ale cos mi nie szlo i usnal :P :)
boshe jak on szybko rosnie...jeszcze chwile temu byl malutki jak rodzynka ;)
on jest boski rudzia
rudzia jaki przecudny jest :love:
no ukradne Ci go chyba normalnie :D zatuliłabym go normalnie :D
Załącznik 33377
a to moje szczęscie malutkie " Luzak " :):*
plusiu ja tez a swinke ale mii w zoologicznym nie pozwolili kupic dwoch ze niby beda sie gryzly a te sie gryzą? A na razie jakie malutkie moja to wielka krowa i je strasznie duzo
a to nasza Viva i agama Terrorysta:P :]
ale piękny szopek:):)
:) tylko juz nie jest taka malusia :) juz wazy 6 kg :D i mi do pasa siega:D ale jest slodka i kochana :)
a tu jeszcze moja Tiara :)
jak znajde foty mojej psinki i kocurka to tez wrzuce :)
piękne te jaszczury masz:)
też się zastanawiam nad jakąś:)
milenka zachecam :) kochane zwierzaczki :) na rece mozna je brac i duzo mozna je nauczyc:) sa bardzo madre :)
o kurcze jaki słodziuchny szopek :love:
Emilia :) no slodziutki slodziutki :D ma pol roku a juz 6kg wazy :D a dalej z butelki pije :D hihihi teraz juz jest duza na pol mnie :) jak bede miala jeszcze jakies fotki jej terazniejsze to powrzucam :)
a to moj pekinczyk kochany kalus :love: i kotka miska:D jeszcze mam kota ferdka ale jego zdjecie gdzies mi sie zawieruszyło:P
mariolu nie ma zdjec:(
wysłałam Marioli jak ma wrzucić ;) więc musimy poczekać aż będzie na forum i spróbuje ;)
o to i on:)
.Załącznik 33664
i się udało ;) świetny futrzak :D
:D:D:D:D ale kudlaty :D extra jest:) hihihi taka kulka futerkowa:P
no mi się legwan marzy...:)
i ostatnio się w jeżykach małych zakochałam:)
zdjęcie pod tytułem " to nie ja zjadłem tego buta i będę sie trzymał tej wersji " :)
Załącznik 33706
hehehe mój tak samo robi:D
A to śniegowy potwór:D
A to mój kotek śpi rozkraczony ^_^
Załącznik 33717
weronisia jakbym widziała moje koty:D one jak spia to jeszcze łapka zasłaniaja sobie oczy bo ich swiatłó razi jak sie swieci..a kotka miska mi ostatnio zwariowała,,próbuje wykorzystac mojego drugiego kota ferdka:haha:a ten biedny boi sie jej:haha:
zgadzam sie :-) kochane pociechy...
świetne zwierzaki dziewczyny ;)
:) Słodkie te wasze zwierzaczki dziewuszki :)
Załącznik 34131
pieskie życie......;)